Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zbunjena :D

Imam jednu nedoumicu. Vidim da je sajt prepravljen testerima parfema, pa me zanima odakle to? Ne mislim da je kradja u pitanju, nego me zanima kako se uopste dolazi do njih? Cene su dosta pristupacnije nego u radnjama. Kakvo je vase iskustvo sa kupovinom testera, i da li imate neku clanicu za preporuku koja se bavi prodajom parfema? :D
2019 06 14
Ova tema i mene zanima. Pouzdan prodavac.
2019 06 14
Ne znam odakle devojkama ovde (ako su uopste u pitanju originali) Prijateljica je imala rodjaku koja je radila u Jasminu i stalno joj je donosila testere pudera, maskara, parfema... Dakle ono sto izlazu ona je ponekad donosila njoj Mozda je i ovo takav slucaj , ali cisto sumnjam Dovlace iz Turske pa preprodaju..
2019 06 14
Jeste sa multija ali me mrzi sada da se prebacuje . Znam pouzdano u nekim parfimerijama devojke koje rade imaju razrađenu šemu gde uzimaju (kradu) parfeme ili same ili sa nekim u šemi... Pa moguće da i takvih ima ovde. Zato su originalni, a jeftini.
2019 06 14
Oni bez poklopca su verovatno iz parfimerija :D
2019 06 14
Da to su reklamni.... Oni što ih mirišemo po parfimerijama..
2019 06 14
> NinuNana2: > Jeste sa multija ali me mrzi sada da se prebacuje . Znam pouzdano u nekim parfimerijama devojke koje rade imaju razrađenu šemu gde uzimaju (kradu) parfeme ili same ili sa nekim u šemi... Pa moguće da i takvih ima ovde. Zato su originalni, a jeftini. Upravo to... Kažeš koji i nabave ti... Uglavnom imaju kutije, nekada i ne... Znam da npr u Subotici na pijaci ima onih prvih kopija za po 1000 din..
2019 06 14
Jedna poznanica se bavila prodajom parfema i testere je nabavljala sa istog mesta kao i originale dakle kupovala,oni su u belim kutijama bez poklopca i naravno jeftiniji.Ja sam kupovala i orig.i testere podjednako su dobri.Cak i kad sam original kupila u parfimeriji nije bio nista jaci od ovih prethodnih. Mozda ima i onih koji do testera dolaze na druge nacine,verovatno.
2019 06 15
Nera 973 i Milan100 Ti testeri sto se masovno prodaju su kopije.
2019 06 15
Original testeri ozbiljnijih brendova su obično neuobičajene mililitraže, odnosno nisu 30, 50, 75 itd. ml, već najčešće 80 ml mada ne mora da znači i nije pravilo. Na nekima je u staklo jedva vidljivo ugravirano TESTER, neki imaju naknadno nalepljenu nalepnicu na bočici. Neki dolaze sa čepom, a puno njih bez čepa, u ambalaži je kartonski valjak na mestu čepa. Kutija je kao originalna kutija sa svim detaljima ali ipak drugačija, odnosno ima sve iste oznake i karakteristike kao i originalna kutija ali najčešće nije u boji, nego bela, na njoj obavezno piše TESTER NOT FOR SALE. Šta se kupovine tiče, usudila bih se jedino da znam da osoba odnosno prodavac ima pristup originalnim testerima, bilo da radi za distributera pa dobija uzorke koje daje maloprodajnim objektima, bilo da radi u maloprodajnom objektu i ima pristup testeru. I, da, distributer u nedostatku testera može da da maloprodaji i originalan parfem u originalnoj kutiji.
2019 06 16
Postoje original testeri i kopije testeri.Tržište je preplavljeno ugl. kopijama turskih testera. Ko se iole razume u parfeme razlikovaće kopiju i original po obliku,boji bočice,slovima na dnu bočice,u pitanju su nijanse,zatim boja tečnosti...uvek je sumnjivo kad je npr boja drečava,zatim linije,ivice bočica originala kao i dno su savršene,nema neravnina ili da ide ukrivo, takođe i razmak slova naziva brenda i parfema je savršeno utisnut na staklu,staklo je deblje,ima sjaj,kutija je od debljeg i čvršćeg kartona,unutrašnji deo kutije je takođe kompaktan da bi bočica imala savršeno ležište bez klizanja, pomeranja ,krivljenja,celofan je deblji,puniji,kod kopija je tanak celofan,naravno testeri nemaju celofane samo ih imaju komercijalna pakovanja. Vrlo je bitna sledeća stavka:testeri različitih parfema iz iste parfemske kuće nemaju istu cenu a pogotovu ne parfemi iz različitih parf.kuća! Nemaju istu cenu ako su originali npr testeri Burberry Body,Weekend,London a gde tek da ima istu cenu i Chanel Allure ili Noir Tom Ford ili niche parfemi koji su često 2-3 puta skuplji od dizajnerskih parfema. Radila sam u firmi koja je uvozila parfeme pojedinih brendova i uz svaki uvoz komercijalnih pakovanja parfema stizala je i određena količina testera koji su bili namenjeni za parfimerije(dok ih je još bilo,sad je samo Jasmin) i svaki tester je imao različitu cenu! Cene nisu jednoobrazne kako za parfeme tako i za testere original parfema. A kad se kupuje korišćen,otvoren parfem ili tester nije dovoljno samo da je original već da je i mirisno potpuno sačuvan,od visokih,početnih, srednjih pa do baznih nota. Izvinjavam se na opširnosti!
2019 06 16
Hvala na odgovorima :)
2019 06 16