Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Devojke, sta vi mislite?

Kako bi ste se vi postavili u situacihi da decko ne moze da dodje kod vas da prespava jer se njegova mama plasi da bude sama u kuci ? Meni to nije normalno. Smatram da je to njen problem, i da ona treba da se izbori s tim.
2019 06 25
A jel si sigurna da je do mame? Da nema on mozda zenu ili zivi sa nekom drugom devojkom,a da ti nisi svesna toga... Ja iskreno ne bi ni bila sa njim,ako je do mame,ceo zivot ce je drzati za suknju i takvi su po meni za izbegavanje.
2019 06 25
> tashicica94: > A jel si sigurna da je do mame? Da nema on mozda zenu ili zivi sa nekom drugom devojkom,a da ti nisi svesna toga... > Ja iskreno ne bi ni bila sa njim,ako je do mame,ceo zivot ce je drzati za suknju i takvi su po meni za izbegavanje. Baš tako!
2019 06 25
> tashicica94: > A jel si sigurna da je do mame? Da nema on mozda zenu ili zivi sa nekom drugom devojkom,a da ti nisi svesna toga... > Ja iskreno ne bi ni bila sa njim,ako je do mame,ceo zivot ce je drzati za suknju i takvi su po meni za izbegavanje. Aa ma ne nije to sugurno , dugo smo zajedno mi, i ne pomisljam na to 😊 U tom slucaju treba ja da ostanem kod njega da spavam , a ne on da ide kod mene.. Ako ostatak porodice nije tu, pa se ona plasi.. On kad bi dosao kod mene i ostavio je samu, ona bi se slozila sa tim, ali bi mu to prebacivala, i nabijala osecaj krivice.. Poznajem zenu dobro i znam sta pricam. Njega ne branim uopste, meni je on tu glavni krivac, da se ogradim :)
2019 06 25
> Visnjica.11: > > tashicica94: > > A jel si sigurna da je do mame? Da nema on mozda zenu ili zivi sa nekom drugom devojkom,a da ti nisi svesna toga... > > Ja iskreno ne bi ni bila sa njim,ako je do mame,ceo zivot ce je drzati za suknju i takvi su po meni za izbegavanje. > Aa ma ne nije to sugurno , dugo smo zajedno mi, i ne pomisljam na to 😊 U tom slucaju treba ja da ostanem kod njega da spavam , a ne on da ide kod mene.. Ako ostatak porodice nije tu, pa se ona plasi.. On kad bi dosao kod mene i ostavio je samu, ona bi se slozila sa tim, ali bi mu to prebacivala, i nabijala osecaj krivice.. Poznajem zenu dobro i znam sta pricam. > Njega ne branim uopste, meni je on tu glavni krivac, da se ogradim :) Ja bi pobegla od takvog dok je vreme,verujem da tu ima ljubavi cim ste dosta dugo zajedno,ali zamisli da se udas za njega,rodis mu dete i on pobegne kod mame,jer se ona plasi biti sama. Ili sto je najgore da zivite u zajednici. Bolje preseci na vreme,da sam ja presekla kad je trebalo ne bi ostala samohrana majka jedne devojcice. Ona mi je sve na svetu,ali nje otac se ponasa kao da ne postoji. Zalosno. Ja bi od takvog pobegla glavom bez obzira. Srecno. :)
2019 06 25
Čim ne može bez mame teraj to što pre od sebe... Sutra neće moći na more, ili planinu zbog mame... To nije normalno... Hoću reći mama nije normalna, a i on što sebi dozvoljava da mama utiče na njegovu vezu... Ako njegova majka možda ima neki psihički problem tj zdravstveni to je onda nešto drugo.. Ali ni to ne može da traje ceo život..
2019 06 25
A da njegovoj mami nađete nekog tipa da joj čuva strah noću , kad je sama ??? ;) o:) o:) o:)
2019 06 25
> Maculi: > A da njegovoj mami nađete nekog tipa da joj čuva strah noću , kad je sama ??? ;) o:) o:) o:) Pravo resenje 🙃😎
2019 06 25
Bezi,glavom bez obzira Bolje sad nego posle Ovako "patis" par meseci do gpdinu, A onako do lraja zivota
2019 06 25
I ja mislim da to treba prekinuti jer nece biti sve idealno u buducnosti. Secam se jedne situacije sa mamom mog bivseg decka. Pijemo kafu nas troje i on kaze-eee uplatili smo letovanje, krecemo tad i tad. A ona ko iz topa: NE DOLAZI U OBZIR! Mi u nju, gledamo, cutimo, pokupismo se i odosmo, ostade kafa na pola 😀 . Inace, tada smo imali 24-25god i ona nije dozvoljavala da vozi do Grcke a on profesionalni vozac. Ne znam odakle im ideja, tim majkama/svekrvama, da tako, na taj nacin kazu nesto. I odakle im ideja da cemo ih mi poslusati uopste. Zato je sada moja svekrva hiljadama kilometara daleko i kada dodje u goste ti njeni "predlozi" mi na jedno uvo udju a na drugo izadju. Ali kada bi moj decko/suprug podrzavao te njene ludosti sigurno bi bio bivsi bez razmisljanja.
2019 06 25
Nijedna patološka veza nije zdrava za održavanje, što pre se osoba otrgne od uticaja ugnjetavaca, tj. manipulatora, tj. počne da ignoriše drugu stranu, tim će se pre resiti situacija. Imam baba svekrvu u stanu, toliko staru da je medju retkim živim primercima i sad smo sa detetom u Grčkoj na odmoru. Umire svakodnevno od kad je poznajem, a zdrava je. Ima još dva sina koji mogu da je obilaze ili odvedu kod sebe u stan, pa neka se dogovore kako im svima odgovara. Niti koga pritiskam, niti volim da to meni rade.. ništa nije neizvodljivo, a konstruktivan razgovor treba da urodi plodom ili da se postavi distanca na odnos, ukoliko druga strana ne želi da saradjuje
2019 06 26