Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt otisao u drugom ,,pravcu"

Pre nekoliko godina kada sam ovde napravila nalog, ja sam mislila da cu kupovati ovde polovnu garderobu sa niskim cenama. Meni se cini( mozda gresim) ali ovde su cene prejake za polovnu garderobu.Cim je nesto polovno,znaci nije novo,ne moze imati cenu kao da je novo.Toliko lepih stvarica ovde nadjem ali su mi cene iskreno prejake za polovnu garderobu i plus ptt.Meni se nekada iskreno ne isplati da kupim nekada nesto sto mi se dopadne jer za iste te pare sa ptt ja mogu novo da kupim.Po mom misljenju,cim neko kupuje polovno,on kupuje prvenstveno da bi jeftinije prosao.Sta vi mislite o svemu ovome?Meni je jako krivo,toliko mi se stvarcica svidja,ali cene jednostavno nisu realne za polovnu garderobu.
2019 06 30
U pravu ste. Ja sam uvek u nedoumici koju cenu da stavim i uvek ostavljam prostor za dogovor. Onda pogledam ponudu drugih članica gde najobičnija polovna majica košta 700-800 dinara i ne razumem zašto im prodaja ide bolje. Stvarno čast nekim izuzecima, preteruje se.
2019 06 30
Takođe i ja patim zbog (pojedinih) visokih cena, posebno kad su fast fashion brendovi u pitanju. Vidim da se Zara često ceni kao da je, ne daj bože, Luj Viton.
2019 06 30
Ma, strašno. Traćim trenutno neke stvari, nalećem na no name krpice po 500, 600 din. Meni je to puno. S druge strane, ima i vrhunskih brendova i kvalitetnih stvari za baš malo novca, samo treba kopati
2019 06 30
Ja sam primetila za neke stvarcice , tipa neke Turske proizvodnje koje u nasim lokalnim radnjama možemo naci po povoljnim cenama..Kada vidim ovde cene tih stvari naježim se.Naravno budu veće ovde nego u radnjama nove. Plus treba platiti postarinu.A što se tiče ovih malo boljih , brendiranih kojih ima kod nas po visim cenama nego preko ili nema, ovde se može naci veoma povoljno.Zato sam za to da se takve stvari kupe ovde..Moze se ustedeti i naci svašta nešto lepo 😊
2019 06 30
Mislim da je Zara skupa zbog svih onih koji je nemaju u svom gradu, kao i Mango, HM...
2019 06 30
Konačno da neko takvu temu otvori. Pitala sam se oduvek zašto je to tako. Sa dodatnim ptt-om to je bas puno za te iste pare novo ima da se nadje. Meni su cene zato relativno niske nego što bi trebalo jer smatram da nema potrebe za nošene stvarčice nabijati cene sa velikim C.
2019 06 30
Ja sam nasla jednu kosuljicu,jako mi se dopala ,ali kosuljica je takav model da nije za svaki dan,devojka je ceni 900 dinara+ptt,mene ce kostati preko 1000 dinara jedna krpica,za koju ne znam ni kako ce da mi stoji.Po meni je to jako puno,da se kockas za jednu stvarcicu i mozda bacis 1000 dinara.
2019 06 30
Naravno, slažem se jer polovno+ptt=novo.. Zato se trudim da koliko mogu izađem u susret sa cenom(mada su mi skoro sve cene po 300,400din) a i lično preuzimanje, jer mi je to pola sata posla, a pritom obostrano sigurnije. Pritom, nikad ne bih dala 500 za krpicu, 300 za dostavu, ako mogu da dodam još 200 i budem sigurna da je novo i kako mi stoji..
2019 06 30
To što mi je još neshvatljiv pojam kad traže "identične" sandale, haljine itd. ali po mogućnosti u razmeni. I još da budu i nove. Ono uđem na profil iz čiste radoznalosti a tamo 4-5 predmeta. 🤔🤔🤔
2019 06 30
A opet prodaja najbolje ide clanicama koje drze te jake cene.
2019 06 30
> sofkana: > A opet prodaja najbolje ide clanicama koje drze te jake cene. Meni nije nikada jasno bilo kada neko proda torbu ili cipele od 35.000 kao neki original.Ja se ne bih usudila nikada da kupim tako nesto ,moze biti dobra kopija a tek i preko interneta da kupim.
2019 06 30
> sofkana: > A opet prodaja najbolje ide clanicama koje drze te jake cene. E baš tako. E mogu da shvatim.
2019 06 30
> sofkana: > A opet prodaja najbolje ide clanicama koje drze te jake cene. Kad sam svoj burberry mantil prodala za 1000 din ( par puta nošen) članica koja ga je kupila me je pitala zašto tako jeftino, pa još originalni komad. Odgovorila sam joj da je polovna roba, čim je kod mene 3 god i da nemam nameru da za nešto što bih da nije MK poklonila, tražim više. Njega su gledali posmatraći više od mesec dana pre nego što je kupljen i verovatno je ta "simbolična " cena izazivala pitanje da li je ok, da li je očuvan, da ga nisu pojeli moljci ... (hahaha) , zašto tako povoljno-mora da je krpa... A on savršen, prelep sa svim oznakama originalnosti. Da sam stavila 5000, 15 000... otišao bi odmah. o:) I tad sam imala puno pozitivnih utisaka, ni jedan negativan, nikada ... slike su bile ok.. uvek izlazim u susret kupcu, ako pogrešim, slučajno, vraćam novac , trudim se da sam fer ... ali ako nije SKUPO, sigurno nije ni dobro. To je naš mentalitet. x-) Ovako, meni baš drago da ga je uzela članica s kojom sam već sarađivala, divna osoba. :") Gledam cipelice ovde, pa prošetam gradom i vidđam nove , mnogo povoljnije a slične klase. Opet ja uvek tražim unikatne, neobične komade ili povoljne orig. parfeme pa nađem neku računicu. :)
2019 07 01
Bravo za temu :D Isto sam se i sama zapitala. U velikom broju slučajeva cene su daleko preterane, pa čak i kad je moguće lično preuzimanje. Ali što reče jedna od članica, tu je donekle problem i naš mentalitet. Ako je skupo - sigurno valja. Ježim se od toga. Ne kažem da se ovo odnosi na sve, dešavalo se da nađem originalnu odeću i torbe po sasvim pristojnim cenama. Ali čini mi se, nažalost, da su to pre izuzeci nego pravilo. Uostalom, nije mi jasno ko ovde dolazi da bi kupio garderobu od 70 ili 100€ Zato mi je smešno kada neko prospe priču, znaš te helanke/suknja/pantalone/ŠtaGod realno vredi 50€, ali eto ne mogu da dobijem cenu za njih. Pa naravno da ne može, jer za taj novac može se kupiti novo u tržnom centru.
2019 07 01
1 2