Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

•••iskustvo sa busenjem tragusa•••

Da li je neka devojka radila pirsing na tragusu i kakva su iskustva?
2019 07 05
Boliiiiiiiii u momentu, uh. Ali ga ne bih skinula nikada :D
2019 07 05
Moja drugarica je radila jako davno, boli kad se busi i boli do mesec dana kasnije i malo je zeznuto spavati na toj strani u pocetku. Ali prezivela je, i ima ga i danas 😅😊
2019 07 05
Trenutnu bol cu nekako preziveti, zanima ne kako nakon busenja? Koliko mu treba da zaraste? :)
2019 07 05
> DucaKaca: > Trenutnu bol cu nekako preziveti, zanima ne kako nakon busenja? Koliko mu treba da zaraste? :) Ja mislim mesec dana najmanje. 😅
2019 07 05
Uh, pa to onda i nije puno🤣 Pupak mi je 5 meseci zarastao🙄
2019 07 05
Imam ga 4 5 godina.. probusila sam ga sama iglom. Manje boli hrska nego meso iskreno. Na porodjaju sam skinula sve pirsinge pa i taj pa sam u medjubtemenu izgubila mindjusu i tek posle god dana stavila, nije se zapusio. S druge strane busila sam drugarici trebalo mi je duplo vise vremena i trebalo je bas dugo da zaraste.. zavisi od uha .. nije mi to prvi bio koji sam probusila drugome.
2019 07 05
Rook boli katastrofa, na kraju sam odustala i izvadila posle 2 mesecamucenja i nespavanja. To ne preporucujem. Imam i instrumental probusen ali vise ne nosim. Rupice su jos prohodne.
2019 07 05
Koliko su mi lepe te sitne mindjusice na uvetu. Samo me koci taj bol nedeljama o kome svi pricaju.😥
2019 07 05
Bol je trenutna. Nije da posle ne boli, ali ne boli ako ne diraš. Meni je zarastao oko 6 meseci. Toliko otprilike su mi zarastali svi pirsinzi na hrskavici. Nisam imala problema tokom spavanja, mada sam u početku vodila računa kako spavam (istovremeno sam bušila oba tj. sa jedne strane tragus a sa druge vertikalni, kožni). Rook je bolniji. Da sam znala da nije toliko strašno, uradila bih to ranije a ne pod stare dane :D Kao što reče DD, ne bih ga skinula nikada :)
2019 07 05
Hvala najlepse svima na savetima i deljenju iskustava. Ko je iz Beograda, ako nije problem moze ostaviti i u kom studiju je radjeno. :)
2019 07 05
sve zavisi od uveta x-) meni je helix zarastao brat bratu godinu dana..
2019 07 05
Sindjel :)
2019 07 05
Zahvaljujem😊
2019 07 05