Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jedna čudna situacija pri saradnji

Naime, U pitanju je clanica sa kojom sam saradjivala više puta. 12og juna sam putovala u Beč na odmor. Pre toga mi se javila za tri stvarvice i ja sam joj poslala unapred a ona je meni trebalo da uplati kada podigne paket u pošti. Nikada nisam posumnjala da bi me izradila , pa i sada posle toliko vremena ne znam sta se dogodilo.Ne znam da li je paket preuzet, verujem jeste jer mi se nije vratio.Novac nije uplacen a od clanice ni traga ni glasa.Telefon nedostupan a nije ni ulazila na krpice dugo.Bas sam se rastuzila jer je bas divna clanica u pitanju ne mogu biti pametna kako da reagujem i dodjem do neke informacije☹
2019 07 09
Kako je preuzela paket a da novac nije uplaćen? Ovaj deo mi nije jasan. Jeste slali bez otkupnine pa onda ona naknadno da uplati na račun!?
2019 07 09
Na sajtu post expressa mozete proveriti da li je i kada paket preuzet. Naravno ako znate PE br. Moglo je svasta da se desi i opravdano i neopravdano, najbolje bi bilo da probate nekako da je kontaktirate. Imate njene podatke...
2019 07 09
Mozda se nešto desilo, pa zato ne ulazi na sajt..
2019 07 09
Da da , posto je preuzimala paket u posti dogovor je bio da uplati na moj racun kao uvek tada kada ode u postu.Posto smo saradjivale vise puta ,nisam imala problem sa tim .Sto se tice PE provere ,ne mogu proveriti jer kao sto sam rekla tada sam putovala i ne znam gde mi je PE broj :( ..Lako bih da je devojka dostupna na broju i da imam PE broj :) Ali na zalost cudna baksuzna situacija .. Ne verujem da bi me prevarila,vise puta saradjivale, vise me brine to sto je nema na sajtu i sto je nedostupna .. To sigurno nije zbog mene i mog paketa .. Bas bezvezna situacija..Cekala sam od tada , evo skoro mesec dana nebi li se javila da vidim sta se dogadja ali nista ..
2019 07 09
> Icka89: > Da da , posto je preuzimala paket u posti dogovor je bio da uplati na moj racun kao uvek tada kada ode u postu.Posto smo saradjivale vise puta ,nisam imala problem sa tim .Sto se tice PE provere ,ne mogu proveriti jer kao sto sam rekla tada sam putovala i ne znam gde mi je PE broj :( ..Lako bih da je devojka dostupna na broju i da imam PE broj :) Ali na zalost cudna baksuzna situacija .. Ne verujem da bi me prevarila,vise puta saradjivale, vise me brine to sto je nema na sajtu i sto je nedostupna .. To sigurno nije zbog mene i mog paketa .. Bas bezvezna situacija..Cekala sam od tada , evo skoro mesec dana nebi li se javila da vidim sta se dogadja ali nista .. Reci nam koja je devojka u pitanju, možda se neko sa njom u međuvremenu čuo od članica.. Baš čudno, ali sko ste više puta sarađivale ne mora da znači kao što neki kažu da vas je izradila.. Što kažete Vi, može biti i da se nešto ne daj Bože desilo..a to je uznemirujući i pomisliti..
2019 07 09
Icka89, a postoji li mogucnost da odete u postu i pitate za PE broj? Pod uslovom da znate datum, tamo stoji Vas potpis, ne verujem da bi bilo problema da se to pogleda u racunaru.
2019 07 09
> MinaMasa: > Icka89, a postoji li mogucnost da odete u postu i pitate za PE broj? Pod uslovom da znate datum, tamo stoji Vas potpis, ne verujem da bi bilo problema da se to pogleda u racunaru. Pa ne znam iskreno , da li je tako nesto moguce posle toliko vremena .. ?
2019 07 09
Da li ste pokusali daje pronadjete na fb ili ig, imate podatke, mozda uspete da nadjete nesto?
2019 07 09
Ma moze sigurno, evo, i srebrna je potvrdila. Cim mogu kopije uplatnica da se traze posle nekog vremena, sigurno moze i ovo. Srecno!
2019 07 10