Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jedna čudna situacija pri saradnji

Naime, U pitanju je clanica sa kojom sam saradjivala više puta. 12og juna sam putovala u Beč na odmor. Pre toga mi se javila za tri stvarvice i ja sam joj poslala unapred a ona je meni trebalo da uplati kada podigne paket u pošti. Nikada nisam posumnjala da bi me izradila , pa i sada posle toliko vremena ne znam sta se dogodilo.Ne znam da li je paket preuzet, verujem jeste jer mi se nije vratio.Novac nije uplacen a od clanice ni traga ni glasa.Telefon nedostupan a nije ni ulazila na krpice dugo.Bas sam se rastuzila jer je bas divna clanica u pitanju ne mogu biti pametna kako da reagujem i dodjem do neke informacije☹
pre 10 dana, 20:22
Kako je preuzela paket a da novac nije uplaćen? Ovaj deo mi nije jasan. Jeste slali bez otkupnine pa onda ona naknadno da uplati na račun!?
pre 10 dana, 21:18
Na sajtu post expressa mozete proveriti da li je i kada paket preuzet. Naravno ako znate PE br. Moglo je svasta da se desi i opravdano i neopravdano, najbolje bi bilo da probate nekako da je kontaktirate. Imate njene podatke...
pre 10 dana, 21:22
Mozda se nešto desilo, pa zato ne ulazi na sajt..
pre 10 dana, 21:37
Da da , posto je preuzimala paket u posti dogovor je bio da uplati na moj racun kao uvek tada kada ode u postu.Posto smo saradjivale vise puta ,nisam imala problem sa tim .Sto se tice PE provere ,ne mogu proveriti jer kao sto sam rekla tada sam putovala i ne znam gde mi je PE broj :( ..Lako bih da je devojka dostupna na broju i da imam PE broj :) Ali na zalost cudna baksuzna situacija .. Ne verujem da bi me prevarila,vise puta saradjivale, vise me brine to sto je nema na sajtu i sto je nedostupna .. To sigurno nije zbog mene i mog paketa .. Bas bezvezna situacija..Cekala sam od tada , evo skoro mesec dana nebi li se javila da vidim sta se dogadja ali nista ..
pre 10 dana, 21:42
> Icka89: > Da da , posto je preuzimala paket u posti dogovor je bio da uplati na moj racun kao uvek tada kada ode u postu.Posto smo saradjivale vise puta ,nisam imala problem sa tim .Sto se tice PE provere ,ne mogu proveriti jer kao sto sam rekla tada sam putovala i ne znam gde mi je PE broj :( ..Lako bih da je devojka dostupna na broju i da imam PE broj :) Ali na zalost cudna baksuzna situacija .. Ne verujem da bi me prevarila,vise puta saradjivale, vise me brine to sto je nema na sajtu i sto je nedostupna .. To sigurno nije zbog mene i mog paketa .. Bas bezvezna situacija..Cekala sam od tada , evo skoro mesec dana nebi li se javila da vidim sta se dogadja ali nista .. Reci nam koja je devojka u pitanju, možda se neko sa njom u međuvremenu čuo od članica.. Baš čudno, ali sko ste više puta sarađivale ne mora da znači kao što neki kažu da vas je izradila.. Što kažete Vi, može biti i da se nešto ne daj Bože desilo..a to je uznemirujući i pomisliti..
pre 10 dana, 22:13
Icka89, a postoji li mogucnost da odete u postu i pitate za PE broj? Pod uslovom da znate datum, tamo stoji Vas potpis, ne verujem da bi bilo problema da se to pogleda u racunaru.
pre 10 dana, 22:17
https://mojekrpice.rs/jecapereca88-31278 Ova clanica je u pitanju . Ako se neko cuo sa njom ,zamolila bih da me obavestite ... Bas se osecam bezveze sto je ovako ispalo . To mi je jedna od omiljenih clanica za saradnju .
pre 10 dana, 22:17
> MinaMasa: > Icka89, a postoji li mogucnost da odete u postu i pitate za PE broj? Pod uslovom da znate datum, tamo stoji Vas potpis, ne verujem da bi bilo problema da se to pogleda u racunaru. Pa ne znam iskreno , da li je tako nesto moguce posle toliko vremena .. ?
pre 10 dana, 22:18
Moguće je. Bila sam izgubila adresnicu a kupac je tražio PE broj. Ne moraš ići u poštu, piši im ovde https://www.posta.rs/cir/korisnicki-servis/postavite-pitanje.aspx Vrlo brzo su mi odgovorili. Navela sam moje podatke, poštu odakle sam slala i datum.
pre 10 dana, 23:08
Da li ste pokusali daje pronadjete na fb ili ig, imate podatke, mozda uspete da nadjete nesto?
pre 10 dana, 23:41
Ma moze sigurno, evo, i srebrna je potvrdila. Cim mogu kopije uplatnica da se traze posle nekog vremena, sigurno moze i ovo. Srecno!
pre 10 dana, 00:25