Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Želim da razbijem mit

Kako samo na ovom sajtu nešto nije kako treba i kako se samo ovde kote prevaranti. Licitiram skoro cipele ns Limundu od člana sa 2000 pozitivnih, stigne mi doslovno smeće. Ja ne tražim dlaku u jajetu, niti sam neki perfekcionista, cipele su stvarno bile za smeće. Pare sam povratila, svakako sam u minusu sa poštarinom. Drugi put poručim haljinicu za ćerku, stigne čitava fleka a. Član sa 600 pozitivnih. Mala je cifra, a haljinu sam oprala u vanishu, pa aj, kao nema veze. Neki dan poručim patike za male ku, ruku na srce, savršeno izgledaju i kao nove su (možete pogledati, na profilu su, ne reklamiram, već samo da iznesem činjenice), dam pozitivnu. Posle par dana, da obujem maloj, potpuno male! Izmeri gazište ceo cm odstupanja od onoga u opisu. Pišem članici, u želji da makar zamenim za nešto, ona mi napiše da mi dete ima visok ris i da verovatno zato ne može da obije, a da su mere tačne. Blokira me i to je to. Dakle, ovde Nikada nisam imala problem sa kupovinom, najiskreniji, tamo za 3 nedelje, 3 gafa. Ruku na srce, par puta sam kupila i top stvari, ali eto... Ima toga svuda
2019 07 21
Debela ,ajd razbi mit "O ljubavi na prvi pogled"....Znam da se tebi steze u srcu ali ja sam se smejala onako slatko ceo dan :')
2019 07 21
AHAHAH, drago mi je da sam te nasmejala, ja postajem paranoična 😳😳😳
2019 07 21
Zaređalo te DD.... :| A visok ris je hit! ,:) x-)
2019 07 21
Strahota 😂😂😂 ovde tih problema nisam imala, iskreno
2019 07 21
Raznih ljudi ima. Od mene zena na Limundu narucila trenerku, i sve smo se dogovorile. I poslala sam Post expresom, do 19h, i ona zena nije htela da podigne jer joj je "skupa postarina".... :| Poludela sam. :s :s :s I sad placam duplu postarinu. To je prvi put da imam problem na Limundu.
2019 07 21
Ma, zena ima vise utisaka od mene, preko 200. :D Trenutak kada sam joj slikala potvrdu iz Poste, rekla mi je "postarina je preskupa, ne obracajte mi se vise", i blokirala me i na Viberu i na Limundu. :') :s
2019 07 21
AHAHAHHA, ali ne obraćajte mi se više ahahahahahha
2019 07 21
Nisam znala da sam trebala da angazujem goluba da joj odnese trenerku. I to pod uslovom da joj golub ne naplati nista.
2019 07 21
@Coka, kakav bezobrazluk, kao da ne zna tabelu Post expressa, i kao da ne zna da preracuna...Uostalom, mogla je unapred da trazi da izmerite na vagi ako joj je frka za postainu...
2019 07 21
@CokaPozarevac :') :') neverovatno, clan sa toliko ocena zna cenovnik. Kako bi se tek obratila da je neka od onih skupljih kurirskih :') @Debela_devojka pridruzujem se razbijanju mita, licitirala sam i uredno platila knjigu koju nisam dobila.Znaci prevara. Pozitivna stvar tamo je sto admin. brzo odgovaraju i refundiraju tudje greske. U drugoj situaciji sam prodala neku haljinu, kao licno preuzimanje, zavlacila me mesec dana, smorila me :( Bez obzira na sve meni su MK najdraze :")
2019 07 22
Jeste, Majo, ovde se stalno trubi o kulturi, o hvala i slično, a tamo su većinski prodavci užasno neljubazni, nisu uopšte spremni da izađu u susret (čast izuzecima) i ponašaju se kao da prodaju bubrege ili nešto od životne važnosti. I više su zaštićeni, nego kupci..
2019 07 24
Igoritza grozan covek, ni utisak nije ostavio, kupila torbu od njega. Sa Limunda.
2019 07 24
Dobro si rekla, da ga izbegavamo. Dusanbabic013, ja mislim, užas od obuće, da se ne zezne još neka od nas
2019 07 24
Limundo: Suncana strana ulice (verovatno sastavljeno), zena definitivno za izbegavanje. Ne podize pakete, i trazi milion i jednu meru i sliku, odusevljava se predmetom, i posle blokira i ne zeli da se javi. x-) :s Hvala sto ste navele, da znam koga da izbegavam, posto najvise prodajem na Limundu, pa je dobro znati takve informacije. :")
2019 07 24
1 2