Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ČIST BEZOBRAZLUK!!!!!

Šta god, ali šta god da ukucam u pretragu, meni prve tri strane iskaču predmeti jedne članice. Pa onda malo tudji oglasi, pa opet samo njeni oglasi. Udjem na profil, 300 oglasa koji se ponavljaju svaki da. SVAKI dan. Plus tagovi da Bog sačuva. Pisala sam adminu i ništa. Ovaj sajt je definitivno otišao u Honduras!
2019 07 23
Ima clanica koje u opis svakog predmeta nabroje sve predmete koje imaju na profilu i marke i onda kada se ukuca npr. Naocare iskoci mi jos 10 njenih stvari(majice,haljine) pored i tih cuvenih naocara jer je u opisu svakog tog predmeta navela da ima i naocare na profilu. Volela bih da na ovom sajtu postoji opcija blok izmedju korisnika😂🙂
2019 07 23
> nensi3010: > Ima clanica koje u opis svakog predmeta nabroje sve predmete koje imaju na profilu i marke i onda kada se ukuca npr. Naocare iskoci mi jos 10 njenih stvari(majice,haljine) pored i tih cuvenih naocara jer je u opisu svakog tog predmeta navela da ima i naocare na profilu. Volela bih da na ovom sajtu postoji opcija blok izmedju korisnika😂🙂 E, baš to. Već sam 100 puta napisala da ovom sajtu stvarno nedostaje opcija block. Ovaj svet bi bio mnogo lepši😂😂😂
2019 07 23
> nensi3010: > Ima clanica koje u opis svakog predmeta nabroje sve predmete koje imaju na profilu i marke i onda kada se ukuca npr. Naocare iskoci mi jos 10 njenih stvari(majice,haljine) pored i tih cuvenih naocara jer je u opisu svakog tog predmeta navela da ima i naocare na profilu. Volela bih da na ovom sajtu postoji opcija blok izmedju korisnika😂🙂 E ovo za opciju blok i meni fali 😅
2019 07 23
Koja je to clanica, da nije Auto Clicker?
2019 07 23
Ili još gore kad u naslovu predmeta napišu velikim slovima rasprodaja, a cena je da ima bukvalno dva nova da se kupe za te pare u radnjama 😣 a uz to idu tagovi guess, zara, mango, replay, desigual, nike, gucci, prada, calvin klein.... a predmet ustvari neki krš 😀
2019 07 23
Nikad necu razumeti clabice koje navode neadekvatne tagova....samo stvaraju zabunu a kasnije i nesporazume..
2019 07 23
Nikad necu razumeti clabice koje navode neadekvatne tagova....samo stvaraju zabunu a kasnije i nesporazume..
2019 07 23