Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zene ide li vam prodaja☺

> lokibg: > Izgleda da su devojke/žene već uveliko na Karibima i uživaju ispod neke palmice! Ili je barem meni super da mislim da je tako 8-) > Evo i ja sam snizila cene maksimalno a čak sam postavila i tri oglasa u kojima je ukupno 15 stvari Zara, H&M, Koton...koje su u super stanju i moderne-jedan predmet je 200din, 3 za 400, 4 za 600, 5 za 800 i 6 za 1000. > Mislim da je to više nego povoljno.... Da bas povoljno☺ ti si bre carica😍
2019 07 28
> sladja014: > > lokibg: > > Izgleda da su devojke/žene već uveliko na Karibima i uživaju ispod neke palmice! Ili je barem meni super da mislim da je tako 8-) > > Evo i ja sam snizila cene maksimalno a čak sam postavila i tri oglasa u kojima je ukupno 15 stvari Zara, H&M, Koton...koje su u super stanju i moderne-jedan predmet je 200din, 3 za 400, 4 za 600, 5 za 800 i 6 za 1000. > > Mislim da je to više nego povoljno.... > Da bas povoljno☺ ti si bre carica😍 :") :* :* :*
2019 07 28
Dugo nisam bila na MK, ali pre nekoliko dana sam resila da postavim slikice 😁 i bile su dve prodaje i dve su u toku.....to mu dodje kao "pocetnicka" sreca 😁😁😁
2019 07 29
Da se prijavim na listu devojaka kojima ne ide 😂 Ali ubeđena sam da je to zato što sam bila jako neaktivna, stisle su me obaveze. Svaki put kada se aktiviram, krene. Eto, preporučujem i vama. :)
2019 07 29
Standradno, no više, ni manje, ali se kotrlja. Mada je zuma bila mnogo aktivnija. Valjda se više sedi u kući, surfuje, pa se više i kupuje
2019 07 29
Ni ka ko Ja snizila i cene I uvek je moguc dogovor A niko se ne javlja
2019 07 29
ja mislila da samo kod mene prodaja ne ide aimam super dečije stvari imislim da nisu skupe neke predmete sam i snizila ali ne ide.
2019 07 29
Kod mene bas slabo, u jednoj nedelju budu 3-4 prodaje pa mesec dana nista >:( A mislim da su mi cene skroz okej, stalno imam neke akcije, ali izgleda da ne vredi :D
2019 07 30
Islo savršeno, zaređalo se gomila prodaja. A sad, ništa, potpun pustoš već 2 pune nedelje😂
2019 07 30
> alegaga019: > ja mislila da samo kod mene prodaja ne ide aimam super dečije stvari imislim da nisu skupe neke predmete sam i snizila ali ne ide. Probaj paketiće da praviš. To ti kažem iz ugla kupca. Baš sam neki dan kupila vrh stvarčice za malu od članice @Tatjanamikulic 10 stvarčica za 500! Sve je kao novo i preslatko, uvek deci kad kupujem, jurim paketiće da prođem povoljno. Brzo prerastu i svakako ili poklonim ili prodam dalje
2019 07 30
Ja potorsila platu, tako da nista za sad ni od kupovine. A rodj imam sad u sobotu. 😟
2019 07 30
Eto gaaa, sad su mi cene nikad manje...ako sad ne prodam, nikad neću😂 DD, a kako idu paketi odeće za odrasle? Ja bih na gomilu ovo prodala, samo da mi ne prođe leto..
2019 07 30
Bogme,ja sam i pravila te paketice ali ni to nije islo Pa sam onda sve spustila (pila profila doduse)na 1000 Pa onda na to dodala i poklon Pitanja tu i tamo,ali posle pustinja...
2019 07 30
Prodaja slabo, ali nemam ni mnogo stvari u ponudi. Zato od kupovine nikako da se odviknem :')
2019 07 30
Zastala prodaja, a od ove dve-tri što su bile, ostadoh bez povratnog komentara i utiska. Možda se taj 100-ti utisak teže dobija :') :') Šalu na stranu, vreme je raspusta, odmora, druge su preokupacije... čekamo septembar. Mislila sam da ću šortseve da prodam, bar... mala reklama :P :D :D o:) :D
2019 07 30