Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zene ide li vam prodaja☺

A ja se evo spremam da kupim na Krpicama zimske čizme tj.martinke! I to još jedne pošto sam jedne slične već kupila u Zari na sniženju. Kako čovek da im odoli za 2.690 din ili tako nešto, a cena im bila oko 8.000din. Idem tako kući, topim se, a u rukama kesa sa zimskim čizmetinama od 1.5kg :') :') :') :') :') :')
2019 07 30
Kada devojkama ovde ne ide - ja sa muškom garderobom mogu samo "da se slikam".
2019 07 30
> lokibg: > A ja se evo spremam da kupim na Krpicama zimske čizme tj.martinke! I to još jedne pošto sam jedne slične već kupila u Zari na sniženju. Kako čovek da im odoli za 2.690 din ili tako nešto, a cena im bila oko 8.000din. Idem tako kući, topim se, a u rukama kesa sa zimskim čizmetinama od 1.5kg :') :') :') :') :') :') To Vam je bar 100 kalorija manje (Manje vise sto je manje i novaca u nobcaniku) 🤣😂🤣😂
2019 07 30
Jako sporo napreduje :(
2019 07 30
Da ne otvaram novu temu ali ... ali ovde ima toliko beeeezobrsznih clanica da je to bruka Sto puta smo pisale o tome ali ajde i 101 put Pa one su neneormalne prodaju stvari iz Fashion and Friends a tri puta skuplje nego sto je u radnji Nosene japanke CK za plazu prodaje za 3.500 ja ih pre dveee godine pisto je model od pre dve godine platila po punoj ceni 2.500 i sto je najore devojke kupuju kod takvih zene te imaju preko 200/300 utisaka Meni je to BRUKA I SRAMOTA ali posto ima kupaca bice i takvih prodavacica !!!! O ZARI da ni ne pocinjem 👿
2019 07 31
Vreme je odmora, pa ljudi troše novac na stvari koje su im namenski potrebne. Ja pravim i one akcije ako se kupe dve senke koje su po komadu 200, zajedno 300, ali slabo. Nisam ni do pošte mogla skoro, ali uskoro ću ići valjda.
2019 07 31
Kod mene su male stvari.. xs i s. Zato. 🤷‍♀️ Nacice se valjda neko
2019 08 01
> mokelem: > Da ne otvaram novu temu ali ... ali ovde ima toliko beeeezobrsznih clanica da je to bruka > Sto puta smo pisale o tome ali ajde i 101 put > Pa one su neneormalne prodaju stvari iz Fashion and Friends a tri puta skuplje nego sto je u radnji > Nosene japanke CK za plazu prodaje za 3.500 ja ih pre dveee godine pisto je model od pre dve godine platila po punoj ceni 2.500 i sto je najore devojke kupuju kod takvih zene te imaju preko 200/300 utisaka > Meni je to BRUKA I SRAMOTA > ali posto ima kupaca bice i takvih prodavacica !!!! > O ZARI da ni ne pocinjem 👿 Slazem se
2019 08 01
Mislim da je sezona odmora u punom jeku. 😯
2019 08 01
> snikor: > Kada devojkama ovde ne ide - ja sa muškom garderobom mogu samo "da se slikam". Možeš, ovo je predominantno ženski sajt sa ženskim krpicama, muške stvari slabo prolaze.
2019 08 01
ja stavila patike za devojčice razne veličine sve brendirane ali slabo nešto ima li ko iskustva sa dečijom obućom
2019 08 28
Nova sam na profilub, mozda sam 2 m ovde svega. Prodala sam par stvari i odjendom stala prodaja skroz. A cene sam spustila na smesne bukvalno, letnja odeca do 600 din najvise, patike, stikle, pantalone... Ali nistaa
2019 08 29
> ManjauMA: > Kod mene su male stvari.. xs i s. Zato. 🤷‍♀️ Nacice se valjda neko Ahhahahaha i ja nosim xs s :D i imam na profilu vecinu stvari u toj velicini...
2019 08 29
Što se tiče prodaje, onako... Bilo je dana kad sam svaki dan bar nešto prodala, a ovih dana samo neku vazu :) Bolje išta nego ništa, ali moglo bi opet da krene i sa garderobom :) Pitala na forumu da li su cene problem, dobila odgovore da nisu, tako da onda verovatno samo treba čekati i obnavljati češće oglase. Desi mi se da postavim jedan dan oglas, pratilaca 0, a sutradan opet postavim i već 4 posmatra :) Tako da treba biti aktivan i imati strpljenja :) i dobre slike :)
2019 08 29
1 2 3