Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Preterane cene na sajtu u periodu sniženja

Pozdrav članicama 😘 Kreirala sam nalog jer mojoj drugarici treba nešto određeno, za temu nebitno. Trenutno su velika sniženja, bar u Beogradu, i ne shvatam cenu TROSTRUKO veću za torbicu iz SINSAY-a, napr. Prodavnice koriste cene završno sa 99, ali takva cena na sajtu mene odbija od kupovine. Ako smo ovde da varamo jedni druge, OK. Toliko od mene.
2019 08 03
Dobrodošli 😂 standardna pojava, navikne čovek. A nemaju sbi u svož gradu sinsay, newyorker, terranova itd itd, pa odatle ideja da se malo napumpaju cene i, verovali ili ne, prodaju se krpice 😂 ima svega na sajtu, samo treba kopati 🤩
2019 08 03
Nije sve crno-belo. Zaista ima svega i nerealnih i napucanih cena, baš svega ali ima i toga da neko kupi pre sniženja, npr. maja meseca sandale u Shoestaru za 11-12.000, ne odgovaraju mu, žuljaju ga, obuo 2x, prodaje za 6.000 što je i više nego ok za 2x obuvene kožnu obuću obzirom na ono što je platio, pa još će dati i popust ako ste ozbiljan kupac. I dođe jul, avgust, sandale u Shoestaru sa 12.000 padnu na 4.000 nove, a njega prozivaju da je preskup pa još i da vara ljude jer stavlja cenu koja je po njemu realna i u ovoj situaciji jeste takva. A 99 je psihološki trik, obično privlači ljude, zanimljivo mi je pročitati da eto nekoga i odbija.
2019 08 03