Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta bi bilo ok?!

Javila mi se zena, koja ocigledno nije upucena u koriscenje sajta, bez utisaka, sa porukom "zelim". Zatim je druga poruka glasila otprilike: narucila sam kada ce stici? I napisala ime i adresu u istoj toj poruci, ali bez br.telefona i proslo je nekoliko dana, ne ulazi na sajt...dvoumim se da li da joj saljem, ili ne, posto su podaci nepotpuni, a drugacije sa njom ne mogu stupiti u kontakt sem na ovom sajtu...u medjuvremenu mi se javila jos jedna osoba za isti predmet. Sta bi bilo ok da uradim? Hvala
2019 08 05
Mozda ne ulazi na sajt jer je zaboravila lozinku i sl 😁..salim se naravno...ocigledno da se ne snalazi na sajtu a nemate tel.broj da uspostavite kontakt.....tako da trazeni predmet prodajte drugoj clanici 🙋‍♀️
2019 08 05
U principu ona jeste ostavila podatke,mozete rizikovati i poslati...desavalo mi se milion puta da saljem bez broja tel ,tako da to i nije bas obavezan podatak,ali sigurnije vam je poslati drugom kupcu sa kojim imate bolju komunikaciju i potpune podatke. :)
2019 08 05
Zašto ne pitate drugog kupca može li da sačeka dan ili dva i objasniti situaciju. U međuvremenu napišete lepo ženi da ukoliko ne ostavi svoje podatke u roku koji Vi odredite predmet ide drugom kupcu. Tako se niko ne može naknadno da žali. Vi ste uradili sve što Vam je u mogućnosti. I naravno ispadate fer.
2019 08 05
Da u sustini ona jeste ostavila podatke, ali mi nije sigurno nista, nema je uopste danima....mislim da cu uraditi tako kako ste mi preporucili AppleRed. Hvala vam svima 💝💝💝
2019 08 05
> BabyPink: > Da u sustini ona jeste ostavila podatke, ali mi nije sigurno nista, nema je uopste danima....mislim da cu uraditi tako kako ste mi preporucili AppleRed. Hvala vam svima 💝💝💝 Nema na čemu. Ovo je samo moj predlog da Vam bude mirna duša. Puno sreće u rešavanju.
2019 08 05
Nemoj draga rizikovati. Ne isplatiti se. Em saljes robu za kojeg imas i drugog kupca, em ces rizikovati da platis i duplu postarinu. ☺
2019 08 05