Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Šta kad krše pravilnik sa ''Ja želim'' razmena?

Hajde da kažemo da smo navikli na pitanja o razmeni ali šta ćemo sa onima koji ''žele'' iako ste napisali pravilnik koji ne čitaju? Nije važno da li je razmena samo sa omiljenim predmetima ili ni NE ODGOVARAM NA TAKVE PORUKE ali šta ako ima načina da odgovorimo istom merom?? Onako ispaljivački, do mrzosti bez da bacimo pogled na pravilnik od tri rečenice koji se dobro vidi. Mislim da su pojedine članice prešle prag tolerancije i da njih treba takođe isprovocirati i pokazati kako je to. Sledeći put kada mi neka lenja buba pošalje ovakvu poruku bez čitanja pravilnika ulazim na profil osobe i isto radim i ja. Klikćem ''Ja želim'' na neki predmet i u poruci napišem '' Ne želim razmenu''. Hajde da odgovorim na poruku kao što neki kažu hajde da pitam pa kud puklo da puklo. Lakše je XD neka neka proba =) tolerancija se izlizala ;)
2019 08 18
Mnogi ne citaju i ne postuju pravila samog sajta, a kamoli pojedinacna “pravila” clanica. Ako ste napisali da ne odgovarate na takve poruke, nemojte da odgovorite i to je to 😊 Nerviranjem samo sebi pravite problem
2019 08 18
Ili kliknu na "zelim" pa kazu da je slucajno, a pritom 150+ utisaka. Slucajno 2x kliknuti? I jos njima na profilu pise da se njima ne klikce ako ne zeli da se kupi? Pa haha.
2019 08 18
Baš na to sam i ja pomislila MinaMasa. To "slučajno" je redovna pojava.
2019 08 18
Ignorisala sam dosad te "Ja zelim" poruke ako nemaju propratna pitanja . Mislila sam da je to pokusaj novijih clanica da stave nesto u 'omiljene' . Neki dan slucajno procitam u jednoj temi da je i to jedan od nacina od ovih agresivnih oglasivacica da skrenu paznju na svoj profil , da te zainteresuju ... E , svasta .
2019 08 19
Imenjakinjo (Tanjice ) , javi na kakav odziv naidjes kad uzvratis lepim zeljenjima njihovih artikala :-D
2019 08 19
> TatCat: > Imenjakinjo (Tanjice ) , javi na kakav odziv naidjes kad uzvratis lepim zeljenjima njihovih artikala :-D :') <3
2019 08 19
> MinaMasa: > Ili kliknu na "zelim" pa kazu da je slucajno, a pritom 150+ utisaka. Slucajno 2x kliknuti? I jos njima na profilu pise da se njima ne klikce ako ne zeli da se kupi? Pa haha. Da bi se poslalo, dva puta mora da se potvrdi, tako da nije slucajno..... Drugo je da dugme Želim ovo, šalje automatski poruku..
2019 08 20
Tako je, Zlatana, nimalo slucajno.
2019 08 20
To mi nikad nije bilo jasno, meni samo dolaze upiti bez ičega. Wtf?
2019 08 20
Pojma nemam. Ajde da te poruke ostaju u inboxu kao npr sto ostaju u listi zelja, al ovako, veze nemam.
2019 08 20
Ja ne mogu vise ove osobe sa preko 50 utisaka i posalju ja zelim i nikad se vise ne jave
2019 08 24
Ja naivna mislila da je "Ja zelim" ekvivalent "Kupujem, pošaljite mi br računa na koji da vam uplatim novac" 🤣 pa sam tako i slala svoje podatke "ozbiljnom" kupcu. Posle sam shvatila da to i nije baš tako 🤣
2019 08 25
> Jelena.K: > Ja naivna mislila da je "Ja zelim" ekvivalent "Kupujem, pošaljite mi br računa na koji da vam uplatim novac" 🤣 pa sam tako i slala svoje podatke "ozbiljnom" kupcu. Posle sam shvatila da to i nije baš tako 🤣 :')
2019 08 26
Smatram, da bez obzira ko i šta klikće, treba se DOGOVARATI. Jer, ovaj sajt je jedini koji pruža mogućnost razmene i poklona. Dešavalo mi se više puta, da ako osetim ili vidim da nekome to treba, ja poklonim. I meni su poklonili. Razmena, isto. Ne moram uzeti u istoj vrednosti. E, imam manu, izvinjavam se, više puta sam nudila razmenu istim osobama i pitala za dimenzije, jer obrisem poruke ili sam dodala nove stvari, PA PITAM?! Neće nikom spasti kruna sa glave, ako pričamo, naravno, sve u normalnim okolnostima. Puna sam stvari, pa kome šta treba, neka pita, jer nisam sve stavila na profil. Ne mogu više da slikam.
2019 08 29
1 2