Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Lažni tagovi

Da li se rešava ovaj problem? Kucam "mona novčanik" i nailazim na, naravno, novčanike drugih marki. Ajde, nije problem, nema ih puno. Kucam "benetton džemper" i izlaze mi narukvice od školjki. Ovo su samo neki primeri, ali stvarno postoji previše lažnih tragova, predmeti koji su stvarno traženi, ne vide se.
2019 08 18
Izludjuje me ta pojava... A tek kad se trazi Zara, Replay, Diesel, Guess ili vintage garderoba, najmanje ima tih stvari u pretrazi.... I tako od kad znam za sajt i naravno nikom nista... Videla sam da je par clanica od admina dobilo negativne ocene zbog toga i to je to....
2019 08 18
Pisite propalo. Ne resavaju se ni mnogo veci prekrsaji. To sto ona selektivno obrise par lazno tagovanih oglasa ne znaci zapravo nista, verovatno joj je neko prijavio doticne. Ako su nepodobne, brise. Ako su podobne, ignorise. I tako...
2019 08 18
Čini sajt izuzetno nepreglednim, gubim volju da tražim nešto, pa bude samo 'ako naletim'. Ovo me je sad nažuljalo, a znam da je sajt u raspadu, pa dokle izdržimo.
2019 08 18
Ako išta mrzim a to je pisanje tragova... Ali uvek navedem odgovarajući... Ne razumem pisanje istih pa se navedu svi mogući brendovi.. A predmet... niđe veze🤣😎
2019 08 18
Pogresni (da ne kazem lazni) tagovi su oduvek bili kamen spoticanja na ovom sajtu 😓
2019 08 18
Svima ali ne postoji volja da se to resi. Nema ko.
2019 08 19
Kucam cizme, izlaze letnje sandale :')
2019 08 19