Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Aman,ljudi

Dragi moji,molim vas da mi objasnite sledeće,što meni ,ama baš nikako, nije jasno a to je: 1. Objavljeno za proizvod,novo,a zatim nošeno vrlo malo 2. Nuditi obuću i tašne pukle,pocepane,izguljene,isflekane... Pa,kome treba takva tašna koja je izguljena? Kome trebaju patike koje su unutra na peti pocepane? Kome trebaju cipele sa flekom napred... Aman,ljudi... Otiđite do kontejnera i bacite to- kada padne mrak... To nije ni za pokloniti,a kamoli prodati...
2019 08 18
Već ss jednom komentarisalo kako ima vrlo kreativnih devojaka ovde koje lako preprave nešto što kupe za sitme pare i ispadne super i unikatno. Valjda je i to neki vid reciklaže, što je inpoenta ovog sajta.. Neko kupi malo oštećenu obuću za 100, 200 din odnese kod obućara šotroši još toliko i ima patike koje mu se sviđaju 😊😇 svaka roba ima svog kupca.. Ja recimo videla od jedne članice ovde kako je uramila majicu i izgleda vrh, samo je isekla deo koji želi da urami i kupila sam ovde jednu oštećenu majicu za 50 din, sa extra aplikacijom i evo visi mi u dnevnoj sobi 🤩
2019 08 18
Ni ja nerazumem prodavanje stvari koje nisu u nosivom stanju...
2019 08 18
Sve je to super, dok god je u opisu naglaseno TACNO stanje predmeta. A ne da uvaljuju kao novo, a stigne kršina za kontejner.. evo, opet sam se iznervirala
2019 08 18
Rvo, Mici, ja prodala oguljenu kožnu jaknu Moninu na Limundu za 600 din. Žena je sredila extra za 2000 dinara. I sad ima kožnu jašu Moninu, koštala je 2600, sređena trajaće još 10 godina, a nove su po 20 000 i više.. Nije da nema logike 😇
2019 08 18
> FashionStory: > Sve je to super, dok god je u opisu naglaseno TACNO stanje predmeta. A ne da uvaljuju kao novo, a stigne kršina za kontejner.. evo, opet sam se iznervirala To je druga stvar. Naravmo da se podrazumeva tačan opis svakog predmeta..
2019 08 18
> Debela_devojka: > > FashionStory: > > Sve je to super, dok god je u opisu naglaseno TACNO stanje predmeta. A ne da uvaljuju kao novo, a stigne kršina za kontejner.. evo, opet sam se iznervirala > To je druga stvar. Naravmo da se podrazumeva tačan opis svakog predmeta.. Nama normalnima se podrazumeva. Prevarantima poput one aljkavuse koja me je zeznula i ne bas
2019 08 19
A meni i dalje nijje jasno debojke zašto ovde kupujete NOVE krpice? Nikada ne znaš šta će stići. Posle frka da li je oriđiđi, nije, da li je nošeno ili nije... U radnji kupite NOVO SA ETIKETOM, UPAKOVANO i slično... Ja se ne usuđujem da kupujem,, NOVO'', nikome ne verujem na reč, samo, ako je lično preuzimanje može
2019 08 19
Evo, ja konkretno sam kupila patike na krpicama jer u mom gradu nije bilo 39 velicine. Prevrnula sam sve da ih nadjem i nasla ih samo ovde. Ocekujem iskrenost, sto je i normalno. Polazim od sebe. Ja svaki predmet opisem do najsitnijeg detalja ako ima neko ostecenje. Nije mi jasno da se neko bruka za 2300, ozbiljan blam. Idiotcina
2019 08 19
A jbm mu miša.. Mene su na Limundu dva puta zeznuli, za sitan novac i nije stvarno problem u kovcu, makar ženi, j...š pare, biće para uvek, nego što sam kupovala jednom ćwrkici, drugi put mami.. Dešava se, šta da radiš, moramo pametnije da biramo prodavce
2019 08 19
Bukvalno nije problem novac, hvala Bogu.. ali ja dobijem niz uvreda i to da mi se bukvalno devojka smeje i pod*ebava me, a ona mene prevarila. Ljudski bezobrazluk i odsustvo bilo kakvog srama me izludjuju u ovoj celoj prici. Zeznes me i imas hrabrosti da me ismevas povrh svega
2019 08 19
Meni žena rekla da moja ćerka ima visok ris i da bi trebalo da raspertlam patikice, pre nego što ih obujem ćerki 😂 i još kaže da mi ona nikako POBOGU ne bi dozvolila da probam maloj patike da smo se nalazile, jer za to ne služi sajt, već prodavnica. A napisala skrpz pogrešne mere
2019 08 19
@DD, po uputstvima te gospoje bih nosila broj 37 kad ne bih imala ravna stopala znaci, ohoho, zovite me Pepeljuga :')
2019 08 19
> Debela_devojka: > Meni žena rekla da moja ćerka ima visok ris i da bi trebalo da raspertlam patikice, pre nego što ih obujem ćerki 😂 i još kaže da mi ona nikako POBOGU ne bi dozvolila da probam maloj patike da smo se nalazile, jer za to ne služi sajt, već prodavnica. A napisala skrpz pogrešne mere Kakav bezobrazluk.. samo da uzmeš i da nalupaš neke ljude, onako pošteno 🙂
2019 08 19
> Debela_devojka: > Rvo, Mici, ja prodala oguljenu kožnu jaknu Moninu na Limundu za 600 din. Žena je sredila extra za 2000 dinara. I sad ima kožnu jašu Moninu, koštala je 2600, sređena trajaće još 10 godina, a nove su po 20 000 i više.. Nije da nema logike 😇 Ima logike.. Ja prodajem moju za 1200 prava koža.. Navela sam oštećenje koje je sređeno... Uz to sam uvek za to da roba može i da se pogleda bez obaveza da se i kupi.. Ja kad kupujem uglavnom gledam da je to Beograd.. Dosta mi je više istekle kozmetike i izdrndanih stvari.. A ta što je kupila jaknu od tebe je dobro prošla..
2019 08 19
1 2