Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izigrana sam od ove clanice,vodite racuna!

Od sad ko god me prevari stavljam ovde.Dogovorile smo se za razmenu.Trazila je od mene kaputic i jos nesto za bliznakinje jer zeli navodno da pokloni.Ja sam joj sve lepo slikala.Sve to sto sam joj poslala je bas bas ocuvano,ne moze da bude ko iz radnje,ipak je noseno.Posle je jos izabrala jaknicu,plus dve teksas haljinice ,lancic, mindjuse i moje dve majice,na sve sam pristala i sve joj slikala posto me pitala da nema grudvica,sad cu sve slike staviti da vidite.kod nje sam izabrala stikle koje su mi se bas svidele,cenila ih 1000 i haljinu mi ponudila koja je 1200 .Rekla je da platimo ptt kada saljemo jer tako praktikuje,tako sam i uradila.Prvo me slagala kako joj nije stiglo i ja proverim kad ono preuzeto, uglavnom meni je stiglo jutros ,platila sam ptt 240 a ona i dalje tvrdi kako je platila ptt pa sta sam ja ,budala? Na stikli ima odlepljeno no to cu zalepiti nije problem,a haljina ne moze da se navuce preko glave,preusko je mogla je reci,tako da sam makazama sekla medjutim sve to nema veze nego mi krivo sto sam ja ispostovala i platila ptt a ona nije jos me i dalje laze.I ispalo je da jaknica ima grudvica sa unutrasnje strane ,izmislja jer je znala da cu se buniti,sve sto sam joj poslala je bas bas u odlicnom stanju naspram njenih stvari.Evo sad slike da vidite
2019 08 22
Ne vidi se ptt kod mene ali uslikacu cisto da vidite.
2019 08 22
Hahaha, na njenom papiru se vidi da je x sama udarila 😂😂😂
2019 08 22
Uporedite iksić kod ovog dela 'vrsta usluge' i kod dela ko plaća poštarinu, pa ovo je hit, ovo još nisam videla 😂
2019 08 22
Kakva je ovo priča "radim u sudu i nikada se ne zna radno vreme"?! Ne znam na kom položaju dotična radi, ali evo da vam kažem i ja radim u sudu, radno vreme se itekako zna, od pola osam do pola četiri i tačka.
2019 08 22
> Aleksandrarara: > Hahaha, na njenom papiru se vidi da je x sama udarila 😂😂😂 Pa, ja sama stavljam svaki iksić, jer aama popunjavam, a ne radnica, kakve veze ima
2019 08 22
Drage moje ovako cu od sad ko god me na bilo koji nacin prevari objaviti javno ,da je ispostovala za ptt ne bi ni rec rekla za stiklu sto je ostecena ali ovako namerno sam vam sve slikala da se uverite,kad dodjem kuci i stiklu cu slikati nije mi problem kao i moju potvrdu.Nije mi zao decijih stvari jer je to za decu ,neka u zdravlju nose ,ali njoj ce se obiti o glavu kad tako laze i muti
2019 08 22
> Debela_devojka: > > Aleksandrarara: > > Hahaha, na njenom papiru se vidi da je x sama udarila 😂😂😂 > Pa, ja sama stavljam svaki iksić, jer aama popunjavam, a ne radnica, kakve veze ima Pa ne znam koliko vidiš, ali ovo je popunjavano u pošti.. Štampani su podaci, kao i x kod 'vrsta usluge'. Kada sama popunjavaš, onda sve popunjavaš sama, zar ne? A ne samo jedan deo..
2019 08 22
> Aleksandrarara: > Hahaha, na njenom papiru se vidi da je x sama udarila 😂😂😂 Hahahhaha a ispod gde je primalac obrisala ahahaha
2019 08 22
> Zlatana: > > Aleksandrarara: > > Hahaha, na njenom papiru se vidi da je x sama udarila 😂😂😂 > Hahahhaha a ispod gde je primalac obrisala ahahaha Daaaaaa, vidi se da je izbledelo hahaha😂😁
2019 08 22
Kaze i haljinica da je odsivena ,laze znam sigurno
2019 08 22
> Debela_devojka: > > Aleksandrarara: > > Hahaha, na njenom papiru se vidi da je x sama udarila 😂😂😂 > Pa, ja sama stavljam svaki iksić, jer aama popunjavam, a ne radnica, kakve veze ima Ali sve ostalo je popunjeno kompjuterski osim x, Providna je
2019 08 22
Čak i x kod vrste usluge
2019 08 22
Tako je, Zlatana. 😊 Na to sam i mislila
2019 08 22
> sanjica987: > Kaze i haljinica da je odsivena ,laze znam sigurno Negativan kao vrata i ćaooo
2019 08 22
1 2