Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nikako da spuste cene

Ne znam da li i vi primećujete, koliko god se svi furaju na reklamu i sniženja, ja to ne primećujem, evo zašto : imam neke predmete u omiljenim i po godinu dana, nije mi nipta neophodno, pa ćekam momenat da ćlanice malo obore cemu, ako se ne proda u međuvremenu, ali se to ne događa. Iako stoji na profilu ko zma koliko. Zašto to?
2019 08 22
Isto, imam neke predmete i više od godinu dana u omiljenim predmetima, ali baš te predmete ne snižavaju 😁 i to redovno pratim, da nije pala cena, ali joook
2019 08 22
Meni nema nista sladje nego kad vidim da je cena tog nekog "vecito u omiljenim predmetima" snizena :D
2019 08 22
Zasto jednostavno ne pitate za snizenje? 🤔
2019 08 22
Zato ja okacila dosta po zaista krajnjim cenama, tipa dzemper 250, 300din i devojke misle da je feler, a ne visak iz moja 3 ogromna ormara. A da dignem na 700din svaki, otisli bi odmah
2019 08 22
Slazem se da pitate na snizenje koje zelite. Mislim da nije sramota ni pitati koliko mozete da izdvojite da Vsm neko spusti, a nije sramota i da tsj neko drugi da svoju zadnju cenu, pa ni na kraju da odbijete. Sve je to stvar dogovora. Evo licno, slobodno moze da me pita ko gid hoce, al do sad su me samo pitali za razmene.
2019 08 22
Kad god snizim te predmete što dugo stoje i imaju dosta pratilaca, nikad se niko ne javi da kupuje. Sad samo brišem i ponovo postavljam, to jedino vredi. A i kad nema sniženja, najbolje je pitati ili ponuditi manju cenu ako ste ozbiljan kupac :) Koliko mi se puta desilo da pitaju je l može po njihovoj ceni, ja kažem može i onda se više nikad ne jave... Užas...
2019 08 22
Uvek spustim cene.. Neću propasti za 200 din.. Ali ne volim kad mi neko ponudi tipa npr 1000 din a cena obuće 5000... Uz to slikan račun, dekleracija itd.. A obuća nova račun od pre 10 dana... Jbt pa nemoj me zajebavati.. Ili pitaju za razmenu a na profilu imaju čizme, viklere I istrošeni puder... Ja pre nego kupim, pošaljem bilo kakav upit o predmetu pročitam šta piše u profilu... A kad god sam pitala za razmenu što je retko odj... bale su me kao da zlato imaju od robe... Ja uvek gledam da izađem u susret kupcu.. Naravno ako je članica ok..
2019 08 22
Ja skoro uvek ponudim svoju cenu, ali sam par puta naletela na baš ŽESTOKA odbijanja i malo sam se smorila, iskreno. Mici, zašto, zaboga, prodaješ obuću koju si kupila pre 10, 15 dana 😂
2019 08 22
> Debela_devojka: > Ja skoro uvek ponudim svoju cenu, ali sam par puta naletela na baš ŽESTOKA odbijanja i malo sam se smorila, iskreno. Mici, zašto, zaboga, prodaješ obuću koju si kupila pre 10, 15 dana 😂 A kupujem na brzinu.. I onda ne znam da hodam ili me žulja.. Odem da zamenim za broj veći, ono mi spadaju sa nogu.. I tako.. Lovu neće da vrate a meni se ništa ne sviđa.. Jbg... Malo sam ti ja blesava🤣 a to si valjda primetila do sada😎😂
2019 08 22
A najluđe mi je podizanje cena u razmeni... Kao da smo na berzi pa cena varira zbog potražnje i prodaje... 🤣
2019 08 22
> MiciZara: > A najluđe mi je podizanje cena u razmeni... Kao da smo na berzi pa cena varira zbog potražnje i prodaje... 🤣 To da ne komentarišem, automatski odustanem od bilo kakvog dogovora.. Ili Bože moj, kad je njen predmet možda 2000,a moj 1800,pa traži još nešto da slikam za tih 200 dinara, mislim se, mrš..
2019 08 22
> Aleksandrarara: > > MiciZara: > > A najluđe mi je podizanje cena u razmeni... Kao da smo na berzi pa cena varira zbog potražnje i prodaje... 🤣 > To da ne komentarišem, automatski odustanem od bilo kakvog dogovora.. Ili Bože moj, kad je njen predmet možda 2000,a moj 1800,pa traži još nešto da slikam za tih 200 dinara, mislim se, mrš.. Ahahah da i tooo me jako izluđuje..
2019 08 22
> MiciZara: > A najluđe mi je podizanje cena u razmeni... Kao da smo na berzi pa cena varira zbog potražnje i prodaje... 🤣 To mi nikada neće biti jasno. Ako podigne ona, onda ću i ja i šta tada? Koja je poenta???
2019 08 22
> Monika993: > Zasto jednostavno ne pitate za snizenje? 🤔 Da, upravo zato sto se rukovodim time da ce me pitati za snizenje, nisam do sada posebno na profilu pored predmeta isticala *Snizeno*, ali potaknuta temom, evo istakla sam *Snizeno*😁😁😁
2019 08 22
1 2