Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

"Veseli"koncert...

Voodoo popaj je kroz svoje pesme nesto porucivao..Npr Rapsodija..
2019 08 31
..A Katrin :') :') :') ,a Debela
2019 08 31
A Eyesburn? Po meni, najbolji domaći bend. Pa, Kanda, Kodža i Nebojša, pa Darkwood dub, pa Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, pa bosanci Dubioza kolektiv, pa Brkovi... Ma, ima svašta lepo 😍
2019 08 31
Iskreno, ne slušam domaću muziku već nekih 20ak godina. Čujem ponešto silom prilika, ali to je sve....kao mala sam slušala EKV, Olivera Dragojevića. Gibonija, Olivera Mandića i Azru, kasnije još samo sestre kovač, Aleksandru Radović i Ninu Badrić. To bi otprilike bilo to. Bajagu sam mrzela iz dubine duše-i dan danas je tako. Ježim se na njegov glas zapravo, Magazin nikada muzikom nisam ni smatrala, Riblja čorba čisto smaranje mada moram priznati da je par tekstova bilo odlično. Spominjem njih jer je moja generacija to slušala. Zaboravih Balaševića, mada to je više slušanje tekstova koji su napisani savršeno. Pre neki dan pošalje mi kum da čujem neku devojku iz Bosne (valjda), Senidah se zove. Devojka peva savršeno na engleskom, ima jedan od onih specifičnih, promuklih glasova koji su i trenutno aktuelni tipa Dua Lipa, Rita Ora i sl...ali onda pronađem njene pesme na maternjem jeziku i prenerazim se koji je to užas od pesama. Nije mi jasno uopšte.... Pfffffff..........
2019 08 31
Azru najviše volim 😍 ali Džoni za mene nije pevač, nego institucija. Rundeka obožavam. Bajagu volim baš, to mi je tata usadio. I Balaša isto. Poalušaj Bojanu Vunturisevic, odlična je, stvarno, poaebno kad je bila u bendu Svi na pod. Joj, Aleksandru Radović ne mogu da svarim. Ne znam zašto, orgavna mi, kao pojava užas, kao i Jelena Tomašević. Volim Škaba 😍
2019 08 31
Joj, što volim muziku 😍😍 uptavo sam pustila Santanu. Vudstok fazon 😂
2019 08 31
Ne znam zašto, ali teško varim naš jezik u pesmama....oduvek.... Smeta mi ti naše tvrdo Ž, Č, Đ, DŽ.... Samo da me sad neka serBska majka ne proglasi za Soroševca, srbomrzca ahahahahahahaa.......
2019 08 31
Sonja Biserko 😂😂😂😂😂
2019 08 31
Sergej Ćetković je pobednik 😂😂😂 od tih velikih ljubavnika volim samo Barry-ja i njegov saksofon
2019 08 31
Balasevica ne volim,sladunjav mi je....Haustor-Rundek,Neverne bebe,Oliver Dragojevic,Oliver Mandic,Psihomodo pop,Partibrejkersi,Ekv,Lete stuke,...I narvno od raznih grupa po neku pesmu,npr Goblini-Anja,Josipa Lisac....Da ne nabrajam..Kod mene sitacija da kao klinka uopste nisam slusala domacu muziku ,:)
2019 08 31
Imala sam časz da upoznam Gobca u Sarajevu, mada nisam preterani ljubitelj. Ali sam imala čast da upoznam i Carl coxa. Jao, ljudi, meni su se ruke tresle 😂😂😂😂 a debeli mi vrisnuo od smeha
2019 08 31
> Debela_devojka: > Joj, što volim muziku 😍😍 uptavo sam pustila Santanu. Vudstok fazon > 😂 Ahaha..Ja pre par dana,posle 100 god,pustila iz filma "Kosa",pesmu"Aquarius"
2019 08 31
> jelena2606: > ..A Katrin :') :') :') ,a Debela Tek sad vidim😂😂😂😂😂 volim sve njegove, ali OVA SOBA JE MOJ KARANTIN mi je def favorit 😂
2019 08 31
A čuveni klasik vaše mladosti Mišeeeel ti si drolja 😂😂😂
2019 08 31
Gru?Ne podnosim ga...
2019 08 31