Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

"Veseli"koncert...

Nisi valjda slušala uživo tu preklanu gusku??? 😂😂😂😂😂 I zašto, pobogu, bilp kojo roditelj dozvoli deci da idu na koncert Maye Berović?? ,, Dam ćerki ime Ekatarina zbog grupe EKV, a 16 godina kasnije ona mi traži da joj kupim karte za Cecin koncert! E, pa, Ekatarina, ništa od toga! "
2019 08 31
Za Cobija sam cula pre petnestak dana.Za Jala brata,Rastu,pre nekoliko meseci,mozda I posle god...A sve to saznajem preko decje skolske vajber grupe. :(
2019 08 31
> Debela_devojka: > Nisi valjda slušala uživo tu preklanu gusku??? 😂😂😂😂😂 I zašto, pobogu, bilp kojo roditelj dozvoli deci da idu na koncert Maye Berović?? > ,, Dam ćerki ime Ekatarina zbog grupe EKV, a 16 godina kasnije ona mi traži da joj kupim karte za Cecin koncert! E, pa, Ekatarina, ništa od toga! " Naravno da jesam.🤣🤣🤣🤣🤣 Slikale su se sa njom.Pa sta ima veze,one je slusaju pa slusaju,njima je to kao da je mene neko odveo na Britney Spears kad sam imala 10 godina.Nove generacije.Top sam se provela,a i one.🤣🤣🤣 To je otprilike slucaj sa mnom i sa mojom kumicom.Ne znaju na koga smo se bacile,roditelji slusali rok,a mi seljanke Draganu Mirkovic.🤣🤣🤣🤣
2019 08 31
Starwars,nisam slusala narodnu muziku...Naravno cula sam je,kao I sto postoje narodne pesme koje volim.Ali ni jedan narodni pevac,mislim na te sad vec starije,ne mogu da se porede sa ovim sada..Posto dobar deo tih ljudi ima glascinu,..Zna da peva.Tajodje su ih na instrumentima pratili I dibri muzicari....Tako da mesati ovu sada vrstu muzike sa bilo kojim pravcem,svidjao se nama ili ne,nije realan
2019 08 31
Ne mesanje,mislim na poredjenje...
2019 08 31
Ja sam slušala rep. Ne bežim od narodnjačina u kafani, kad idemo namenski da se ošašavimo, ali u kućnoj produkciji rep, techno ( ne rumunski i onaj TDI. 😂), funky, soul, taj ex Yu rock, novi talas i slično...
2019 08 31
Debela,ne moze ni jedan muzicki pravac da se poredi...Ovi su ljudi koji NE ZNAJU da pevaju,grozan text,....Muzika ne postoji!.Neko muzicki obrazovan,sto ja nisam,bi mogao da objasni sta bi jedna pesma trebalo da ima..Nesto kao uvod ,razrada zakljucak ali u notama..A opet mi je neshvatljiva ta pojava,posto imaju dostupne informacije,mogu da biraju sta ce da slusaju..
2019 08 31
Ovaj moj čo'ek svira saksofon, gitaru i klavir ( svako ko je išao u muzičku, valjda, mora da nauči klavir) i obožava da gleda takmičenja u kojima ss peva i da im juri greške 😂😂😂 ali ekspanzija loše muzike je svuda, ja sam nekada volela i R'n'B, doduše i ritam i bluz, i ono, crnci, Shaggy, Rihanna i slično, bilo je dobrih stvarčica za đusku, sad su i oni počeli da snimaju trashić. Čak i moj omiljeni Snoopić snimio duet sa Ljupkom Stević, šta reći 😂😂😂
2019 08 31
Jeste,ali mozes da prepoznas razliku....
2019 08 31
> jelena2606: > Debela,ne moze ni jedan muzicki pravac da se poredi...Ovi su ljudi koji NE ZNAJU da pevaju,grozan text,....Muzika ne postoji!.Neko muzicki obrazovan,sto ja nisam,bi mogao da objasni sta bi jedna pesma trebalo da ima..Nesto kao uvod ,razrada zakljucak ali u notama..A opet mi je neshvatljiva ta pojava,posto imaju dostupne informacije,mogu da biraju sta ce da slusaju.. To se slazem,ali kako bi rekla smena generacija.Doduse ima stvari koje bi ja zakonom zabranila tipa Baka Prase i sl.Al da ne idem u off.😊😊🤣😊
2019 08 31
E, Baka prase bio juče u mojpj ulici da snima nešto o zdracoj hrani 😂😂😂😂 klinčurija trčala za Poršeom 7 km da ga vidi ahhahahaha e, ali v7di, on širi dobru priču, tipq zdrava hrana, sport, niakako droga, alkohol. Mpha sestra zboh njega više ne pije gazirano i ne jede čips 😂
2019 08 31
Moji klinci uveče ne traže priču za laku noć. Traže da im pevam. Mlađi "naručuje" Laku noć deco, Dodire od stakla i Jedna žena (Aleksandra Kovač) a stariji Tiho noći, Yesterday i All of me (John Legend) HVALA BOGUUUUUU da iver ne pada daleko od klade! 😎 😎 😎 😎 😅 😅 😅 😅
2019 08 31
Meni mama pevala Tijo noći i dan danas me ta pesma podseća na detinjstvo, a ja sam slušala BaGaju 😂 A dobro, Loki, sve to zavisi od generacija, moj tata i dalje najviše voki Navali se, Šar planino 😂 a moja drugarica jako dobra, obrazovana cura, revizorka, pametna, ali sluša najgore narodnjačine, jebi ga... Ma, neka svako sliša šta voli.. Ja slušam narkomanI ajsa i Mikrija i Voodoo popaja, Coyota obožavam 😎😎😎😎
2019 08 31
DEbela ja nemam uopste problem da svako slusa sta voli...Ono sto hocu da kazem vezano za ovaj koncert,je da ljudi ne prepoznaju dobru svirku,bilo kog muzickog pravca..Imala sam prilike da ciujem Luisa uzivo,sve sa orkestrom..Oduvali su!!!!Iako je to muzika koju ja ne slusam..A sto se generacija tice,ne mogu da se slozim..Moja generacija je znala ko su Bitlsi,Dorsi,Dzimi Hendrix,a to je muzika dosta pre nas,iako su mozda slusali narodnjake,ali su barem culi i napravili izbor..Sada da pitas nekoga za Tinu Tarner,skoro da sam sigurna da nikada nisu ni culi..Mislim da je to problem,usko gledanje i ne istraziti malo...Licno mislim da je muzika vrlo vazna.U stanju je da probudi sve emocije.Prija..Ovo trenutno je kosmar ...
2019 08 31
Ma, moji su slušali rocjenroll, ali tata i narodnjake, mama voki Legende recimo. Da, Louis je bio sjajan 😎 ja isto smatram, da je muzika bitna, zmaš rejveri kakvi su, samo tupe o elektronici😂 ali šta ja da im radim inače, jean mishele jear najbolji koncert iksda!!!
2019 08 31