Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

HEJTERI ODJEBITE

> sandrra160796: > Hhahahaha nema sta, sledece jedino ostaje da nude seksualne usluge i to bi bilo ocigledno to. Nudicu sta hocu, nemoze mi tu niko nista ;) mozete samo da gledate i zavidite! Sto i vi ne mozete da zaradite na ovaj nacin!
2019 09 02
> Snezana123: > Ja i dalje cekam odgovor😂 mislim da su clanice samo zbunjene ponudom jer profil nema utiske zadovoljnih korisnika...jer niko od nas ne bi zeleo da poruci nesto sto je receno da je noseno 3 dana po specijalnoj zelji a da nije tako😂 Lol Devojcice profil je tek napravljen na ovom sajtu, slike jos nisam ni okacila kao ni usluge a vec imam musterije a sta ce biti kad postavim usluge slike i cenovnik? Kupicu sve vas zajedno! Klosarke, muzevi su vam dobri u krevetu nema sta. Beze od prigovaranja i dosade kod nas ;)
2019 09 02
> Saraxxx: > > Zlatana: > > Debilizaaaam ne obraćate pažnju, to je sve Melanholija, traži pažnju i namerno nas nervira multijima. Žalim ovakve što prodaju svoje telesne tečnosti ne bi me začudilo da osvane oglas da se prodaju umazane krvlju. To bi bio vrhunac mentalne poremecenosti. > Nije Melanholija, ona i ja radimo zajedno! Dosta mi je vise ovih tema! Gledajte svoja posla, mi cemo svoja! Pa too, upravo, radite zajedno, da nije prozvana ne bi se pojavilo brdo xxx naloga,a svi imaju veze sa njom. Gledajte vi svoja posla na drugom mestu gde ste dosad bile pustite nas obične smrtnike da funkcionišemo normalno jer ovaj sajt je bio veoma normalan do pre mesec, dva. 👍
2019 09 03
> Saraxxx: > > DzoDzo: > > A sa braon pozadi? 😂😂😂😂😂😂 Ali dupla cena 😂😂😂 > Vidim da su tvoje gace braon ;) Samo ti pazi da ne fasujes plavo ispod oka kada te policija isprevrce na sred ulice posle REALNIH prijava. Obozavaju takve slucajeve, krvni i seksualni delikti su po pitanju zakona jaci od cetvrtaka. Jos ako se ispostavi da si nekad negde vrbovao/la neko maloletno lice... Ihaaaaj... Znas, na netu niko nije zasticen iako misli da samo pipkanjem tastature i bljuvanjem okolo ne radi nista lose. A ti se zajebavaj dok mozes. Elem, VS gacice sa naloga su vrlo jasno fotkane, to braon sta ti se prividja ti stoji na nosu od tvojih tragova na kinezarama koje valjas psihopatama. Kada zaradis prvu crvenu, mozes kupiti VS gace od mene, nove su skroz, imam jos jedne viska isto skroz nove, pa mozes da pojacas cenu za sekretuse. Uzimas za nosene gace lovu koliko ja platim jednu masinu da mi pere stvari u perionici. Btw, imam neki poziv za svedocenje neko deseto za koji dan, rade volje cu proslediti sta treba oko ovoga... Eeeej osobo, nudis sex za lovu, da li si normalna? Nisam imala nameru, ali sta mi tesko kad sam usput. Nudi ti sex jos koji dan, da namaknes lovu za advokata protiv drzave, da te puste uz prekrsajnu od soma e, da ne gulis krompire po Padinjaku i Pozarevcu.
2019 09 03
> DzoDzo: > > Saraxxx: > > > DzoDzo: > > > A sa braon pozadi? 😂😂😂😂😂😂 Ali dupla cena 😂😂😂 > > Vidim da su tvoje gace braon ;) > Samo ti pazi da ne fasujes plavo ispod oka kada te policija isprevrce na sred ulice posle REALNIH prijava. Obozavaju takve slucajeve, krvni i seksualni delikti su po pitanju zakona jaci od cetvrtaka. Jos ako se ispostavi da si nekad negde vrbovao/la neko maloletno lice... Ihaaaaj... > Znas, na netu niko nije zasticen iako misli da samo pipkanjem tastature i bljuvanjem okolo ne radi nista lose. > A ti se zajebavaj dok mozes. > Elem, VS gacice sa naloga su vrlo jasno fotkane, to braon sta ti se prividja ti stoji na nosu od tvojih tragova na kinezarama koje valjas psihopatama. > Btw, imam neki poziv za svedocenje za koji dan, rade volje cu proslediti sta treba... > Nisam imala nameru, ali sta mi tesko kad sam usput. > Nudi ti sex jos koji dan, da namaknes lovu za advokata protiv drzave. 👍
2019 09 03
I dalje mi nije jasno zasto se busas tu....smatram da nisi profesionalac...ma nekako si mi sva bez kraja,pocetka a i bez harizme.Iskreno mislim i da te i u tim tvojim krugovima isto smatraju za ljucki skart...> Saraxxx: > > Snezana123: > > Ja i dalje cekam odgovor😂 mislim da su clanice samo zbunjene ponudom jer profil nema utiske zadovoljnih korisnika...jer niko od nas ne bi zeleo da poruci nesto sto je receno da je noseno 3 dana po specijalnoj zelji a da nije tako😂 Lol > Devojcice profil je tek napravljen na ovom sajtu, slike jos nisam ni okacila kao ni usluge a vec imam musterije a sta ce biti kad postavim usluge slike i cenovnik? Kupicu sve vas zajedno! Klosarke, muzevi su vam dobri u krevetu nema sta. Beze od prigovaranja i dosade kod nas ;)
2019 09 03
Ja bih volela da okaci usluge i cenovnik. Fenomenalna ideja koja skracuje problematiku nadleznim organima.
2019 09 03
> Saraxxx: > > sandrra160796: > > Hhahahaha nema sta, sledece jedino ostaje da nude seksualne usluge i to bi bilo ocigledno to. > Nudicu sta hocu, nemoze mi tu niko nista ;) mozete samo da gledate i zavidite! Sto i vi ne mozete da zaradite na ovaj nacin! Da zaradim na taj nacin? Necu da se spustam na taj nivo da dotaknem dno zivota, samo ti zaradjuj prodajom prljavih gaca, za tako nesto treba nemai stida i srama, a ja ga imam!
2019 09 03
Pa, vala i to si u pravu, ima ih mnogo što se bambusaju za par pića na splavu, što bi plaćali 200e.Saro, da spustiš cenu!
2019 09 03
Za 200e po cuki moras da giljas makar jednu sezonu u rijaltiju, pa tamo pokoji javni sexic, pa se oglasi neki kontraverzni bizMismen da kaze kako cuda radis, ali je ljut jer si ga o'ladila lovu/slupala mu lamba/zivkala mu zenu/htela da mu rodis decu za 500e po komadu mesecno. Onda kada izadjes, manes se kineskih gaca, nakupujes se npr Lisce... Pa brendirani prezervativi, brendirani silikoni, zatezanje face i tela(za telo ja mogu da ti pomognem)... Nabacis neki oridjinale ruksak i patofne i haras po hotelima tipa Hilton, Hyatt, Plaza...
2019 09 03
Super 😎
2019 09 04
Ovo šaljem Eriki😁
2019 09 04
Pogledajte nove oglase od naše drage MacMac, ako ne ispovracate dušu, dobro je. Prosledjeno Adminu. Edit, a i negativna Adminu, jer je ovo prevrsilo sve.
2019 09 04
Daj link molim te.
2019 09 04
I ja sam dala negativnu sa li kom do članka koji je ostavila Dzodzo. Ovo je stvarno grozno.
2019 09 04
1 2 ... 4 5 6 7