Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

HEJTERI ODJEBITE

Zlato, brate, sprda se neko i gleda loženje, zar ne vidiš da sve što se piskara na forumu, odjednom osvane u nekom oglasu. Ti tu kao besniš, taj neko se smeje i pravi nove oglase da bi te još malo čačnuo
2019 09 01
> Zlatana: > Žalim ovakve što prodaju svoje telesne tečnosti ne bi me začudilo da osvane oglas da se prodaju umazane krvlju. Gotovo. Zatvarajte net, presla si igricu ovim komentarom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2019 09 02
> Debela_devojka: > Zlato, brate, sprda se neko i gleda loženje, zar ne vidiš da sve što se piskara na forumu, odjednom osvane u nekom oglasu. Ti tu kao besniš, taj neko se smeje i pravi nove oglase da bi te još malo čačnuo Ma šta besnim boli me briga ali stvarno smaraju! Mene to lično ne pogađa ali me nervira više ovo, stvarno su postale odvratne,ne možeš da otvoriš početnu da ti ne izađe golo dupe i mokra p****, amannn gde je ovaj administrator.!!!! Zašto se tera neki inat, ko kome i zašto?
2019 09 02
> DzoDzo: > > Zlatana: > > Debilizaaaam ne obraćate pažnju, to je sve Melanholija, traži pažnju i namerno nas nervira multijima. Žalim ovakve što prodaju svoje telesne tečnosti ne bi me začudilo da osvane oglas da se prodaju umazane krvlju. To bi bio vrhunac mentalne poremecenosti. > Gotovo. Zatvarajte net, presla si igricu ovim komentarom > 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ahahhaha veliss??? 😊 😁 🤗 🤗
2019 09 02
> DzoDzo: > > Zlatana: > > Žalim ovakve što prodaju svoje telesne tečnosti ne bi me začudilo da osvane oglas da se prodaju umazane krvlju. > Gotovo. Zatvarajte net, presla si igricu ovim komentarom > 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Htedoh reći nešto slično, ali bojim se biću pogrešno shvaćena 😂😂😂😂😂😂
2019 09 02
@DD, ne vredi više komentarisati...... Pustimo Vanile neka rade sta hoće...... Ionako do admina ne možemo doci, tako da kad udje na sajt, pašće u nesvest.. Ostaće samo da mu se zameni ime 😉
2019 09 02
Možda vanile plaćju adminu za to, aha, nisi o tome razmišljala 😂😂😂
2019 09 02
> Debela_devojka: > Možda vanile plaćju adminu za to, aha, nisi o tome razmišljala 😂😂😂 Sve je moguće 🙆
2019 09 02
...
2019 09 02
> Debela_devojka: > Zlato, brate, sprda se neko i gleda loženje, zar ne vidiš da sve što se piskara na forumu, odjednom osvane u nekom oglasu. Ti tu kao besniš, taj neko se smeje i pravi nove oglase da bi te još malo čačnuo Pa bas su providni sada postali, ocekivala sam malo vise kreativnosti :-) Bilo bi dobro samo da ih iskuliramo i vise na takve stvari ne obracamo paznju, ovo su neke kreature na mentalnom nivou pubertetlija, a mozda su i tog uzrasta, ko zna. A imaju i neku falinku u glavi i zivotu uopste kad se ocigledno hrane time sto dobijaju malo paznje na forumu. E bas su mi sad nekako bedni i zalosni, trule fore iz osnovne skole.
2019 09 02
Hajde, mala/mali daj adresu na Vidikovcu... Hocu ja da dodjem. Evo uplaticu ti 100 e unapred, tek kad das adresu. 100 e kad dodjemo. Pratim ja danas ovo, necu da podizem imbecilu gledanost, bilo muskom- bilo zenskom stvoru. Nego, sad azuriram softver na nekom tel sto slabo koristim, pa mi se moze da malo komentarisem.
2019 09 02
Kad naidjete na ovakve profile samo ih prijavite adminu, pojavice se nakada. Eventualno ako neka clanica zna nekog iz policije ili nekog pravnika moze da pita kako se regulise nedozvoljeno ponasanje na sajtovima za kupoprodaju odece, da li moze negde da se prijavi i to je to, teme koje otvaraju ignorisite, oglase takodje, ne reklamirajte ih vise i ne posvecujte im paznju koju toliko zele.
2019 09 02
> Zlatana: > Debilizaaaam ne obraćate pažnju, to je sve Melanholija, traži pažnju i namerno nas nervira multijima. Žalim ovakve što prodaju svoje telesne tečnosti ne bi me začudilo da osvane oglas da se prodaju umazane krvlju. To bi bio vrhunac mentalne poremecenosti. joj uzas...stvarno :O BLJAK !!!
2019 09 02
> Zlatana: > @DD, ne vredi više komentarisati...... > Pustimo Vanile neka rade sta hoće...... Ionako do admina ne možemo doci, tako da kad udje na sajt, pašće u nesvest.. Ostaće samo da mu se zameni ime 😉 Bilo bi bolje da je ovakve cale izdrkao u ruku,pre nego sto je mislio da ih pravi bilo u muskom ili zenskom rodu.. Nista pametnije mi ne dolazi na pamet 💁💁
2019 09 02
Eh, niste svesni kako policajci tretiraju ovakve male prostake... Nema tu ni zakona ni suda kad se neko prostituise, ako ih policajac dohvati. Svi imaju cerkice i gore od zelje da nalete na ovakve stvorove... Ali ne da bi varali zene. 😉 Malo drugacije se prazne na ovakvoj bagri.
2019 09 02
1 2 3 4 5 6 7