Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

HEJTERI ODJEBITE

A je l biste mogle samo da nekako drugačije kategorišete vaše usluge? Jer ja baš volim da kupujem donji veš na krpicama, ali *nenošeni* i sad ne mogu da se snađem jer ste zatrpale sajt nošenim gaćama
2019 09 01
Da radi posao kako treba i salje slinave gacke, bar bismo po gradu znale ko su bolidi te kategorije. Ovako, ona ih zavrne slanjem gaca bez svog zelenog sekreta, njima ostane nos na mestu i eto slobodnim devojkama problema, ne znaju sa kojom sifrom imaju posla.
2019 09 01
> 01marina88: > E pa to je vec razocaranje za musterije kad dobiju gace bez sluzi :-) zamislite samo te gace kad odstoje par dana na vazduhu na ovoj vrucini, znamo sve da svaki sekret, i onaj najcistiji sadrzi korisne bakterije i gljivice, koje dok se ne namnoze preko kriticne vrednosti ne predstavljaju infekciju, ali su ipak bakterije, a jos ako se namnoze ili sto ti kazes upadne tu i neka gonoreja, hlamidija, mikoplazma, ovom sto je porucio je bolje da ga je zeznula i poslala bez sekreta da mu nos ne otpadne i zarazi se. Ali ako, ne treba im uskracivati to zadovojstvo ako vole da guraju nos ili sta vec u odstajali i ukiseljeni sekret :-) Ahahhahahahahahahahaha 😂😂😂😂😂😂
2019 09 01
Ja sam i dslje sigurna da su te vanile neki muškarci mlađani koji kupuju gaće ženske kod kineza i šišaju ovce, zarade neki dinar i sede navareni za kompom i gledaju kako se žene lože
2019 09 01
> Debela_devojka: > Ja sam i dslje sigurna da su te vanile neki muškarci mlađani koji kupuju gaće ženske kod kineza i šišaju ovce, zarade neki dinar i sede navareni za kompom i gledaju kako se žene lože Velika je verovatnoca da je to jedna od mogucih opcija.
2019 09 01
Poznavajući jači pol, u svojstvu dobrih drugara, nekako zamišljam takav scenario. Kao:"Tebraaaa, vidi kučke kako se lože, auuu,! Napiši još nešto za muževe hahah hohohohi možda da ubacimo malo spiku da su nam i žene mušterije, ima da odlepe hihihihi"
2019 09 01
A prodavacice bajatih i ukiseljenih telesnih tecnosti bi trebalo da znaju da svaka ziva i zdrava zena ima sekret, ako nema onda nije zdrava... Ni ziva... A mozda nije ni zena... Ili je radio ulozak. A zamislite da jedne iste gace nosite ceo dan. Posto obicno pisu da nose jedan dan jedan par. Odjednom se toliko njih namnozilo sa istim forama za prodaju, tako da sam jedino Melanholiji poverovala, svakoj sledecoj ili sledecem jok, traze nasu reakciju i da se o njima pise i otvaraju teme na forumu, glavne su zvezde, imaju punu paznju :-)
2019 09 01
Udari Srbinu na zenu, Srpkinji na muza, gotov si :-) te fore za muzeve je bas svaka upotrebila, zna da ce da dobije povratnu reakciju. Ne padajte vise na to.
2019 09 01
> DzoDzo: > Ja ne dolazim do toga da mrljam telesne miomirise. > Ako ne prodajes gace sa sekretom, znaci da lazes musterije. > Njima je to bitno, a ne da cica macu namirises jeftinim parfemom, i noskas kuci pod klimom. > Valjda treba malo da iscuris, preznojis se... I onda ti je proizvod kompletan u odnosu sta nudis. Eto, dala si im ideju i osvanuo novi oglas, mokre...
2019 09 01
A sa braon pozadi? 😂😂😂😂😂😂 Ali dupla cena 😂😂😂
2019 09 01
Hhahahahhhha koliko je tebi devojko dosadno u životu 😅 boze gospodeeeeee svakakvih budala ima
2019 09 01
Hhahahaha nema sta, sledece jedino ostaje da nude seksualne usluge i to bi bilo ocigledno to.
2019 09 01
Debilizaaaam ne obraćate pažnju, to je sve Melanholija, traži pažnju i namerno nas nervira multijima. Žalim ovakve što prodaju svoje telesne tečnosti ne bi me začudilo da osvane oglas da se prodaju umazane krvlju. To bi bio vrhunac mentalne poremecenosti.
2019 09 01
> Ralekrusevac: > Koliku ti sestro guzicu imas,jos ako je stvarno tvoja pa ti si fenomen..treba ti nagradu dati za najvecu guzu na krpicama.😀.samo sto se ovde guze ne prodaju,jbg Piše na slici sa kog je sajta big ass 😂😂😂 ahahah
2019 09 01
> Zlatana: > Debilizaaaam ne obraćate pažnju, to je sve Melanholija, traži pažnju i namerno nas nervira multijima. Žalim ovakve što prodaju svoje telesne tečnosti ne bi me začudilo da osvane oglas da se prodaju umazane krvlju. To bi bio vrhunac mentalne poremecenosti. Osim onog u gacama s cupkicama, sto se bori za polnu ravnopravnost :')
2019 09 01
1 2 3 4 5 6 7