Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

HEJTERI ODJEBITE

KOME SE NE SVIDJA STO VANILE I JA KACIMO NOSENE GACICE NEKA NE GLEDA PROFIL,REMETITE NAM ZARADU I NARUSAVATE MIR ! SVAKI DAN SE PISE O TOME, KOME SMETA NEKA NE GLEDA, JEL VAM NASE GACICE SKODE NECIM ? SVAKO KACI STA HOCE, KADA SE VEC PRODAJU ZIVOTINJE NA SAJTU I NUDE USLUGE PREVOZA GDE JE PROBLEM ONDA U NOSENOM VESU ? VASIM MUZEVIMA JE DOSADNO ,NE BI TRAZILI OD VANILA USLUGE DA NIJE TAKO ! ;) (NE ZABORAVITE TO)
2019 09 01
Tuš,ima...nema?pojasnite mi molim vas vasu celokupnu ponudu a i cene mi nisu najjasnije...mislim cene ima samo za gace a naveli ste dosta stvari.Izgubili ste fokus,ako ste tu zbog gaca molim vas da tako i ostane,manite se svadja sa zenama i njihovih muzeva jer vam to samo kvari ugled a i biznis. 😂
2019 09 01
👍🏻👏🏻 > Snezana123: > Tuš,ima...nema?pojasnite mi molim vas vasu celokupnu ponudu a i cene mi nisu najjasnije...mislim cene ima samo za gace a naveli ste dosta stvari.Izgubili ste fokus,ako ste tu zbog gaca molim vas da tako i ostane,manite se svadja sa zenama i njihovih muzeva jer vam to samo kvari ugled a i biznis. 😂
2019 09 01
Ajahahahahhaah, ljudi ovo su beki trolovi, samo vole da provociraju 😂😂😂😂
2019 09 01
Koliku ti sestro guzicu imas,jos ako je stvarno tvoja pa ti si fenomen..treba ti nagradu dati za najvecu guzu na krpicama.😀.samo sto se ovde guze ne prodaju,jbg
2019 09 01
Mislim da je trebalo da piše vagine 😂😂😂
2019 09 01
😂😂😂😂😂😂😂
2019 09 01
IJU, kakav oglas, strecnuh se :o Kako je krenulo, moracemo da se "edukujemo", ne idu mi ti vasi termini nikako. Eto, naucih da postoje razne vrste zeceva. :') Sta je sad "Vanila" majku mu???
2019 09 01
Joj, vanile, ajde molim vas zvrcnite mog muža, ako znate da peglate košulje, za peglanje plaćam duplo više, nego za gaćice.
2019 09 01
> Debela_devojka: > Joj, vanile, ajde molim vas zvrcnite mog muža, ako znate da peglate košulje, za peglanje plaćam duplo više, nego za gaćice. Ahahaha carice :') :') :')
2019 09 01
:') :') :') :') Dok ne saznam sta je stvarnoo vanila, nista od kolaca! Cut, DD, ko zna sta je ustvari peglanje! :')
2019 09 01
Da ne ispeglaju njega, umeato košulja 😂😂😂
2019 09 01
More gubite se odavde!!! Gadite se!
2019 09 01
> Zlatana: > More gubite se odavde!!! Gadite se! Zlato, ti odlepiš ko da su u tvom dvorištu 😂😂😂 šta ti je hahaha
2019 09 01
Kapiram ja nesto..mozda ova xxx osoba, zapravo tepa Vanila onoj melanholicnoj domini🤔🤔🤔 Jer iako je ona tvrda biča, opet je kao vanilica, mekog srca..🤣🤣🤣🤣🤣 Ne verujem da zove Vanila onog lika sa tvrdim pamukom, tipa sto se dao u slican biznis..😂😂😂😂😂
2019 09 01
1 2 3 4 5 ... 7