Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

HEJTERI ODJEBITE

On je više kao neki oblak u pantalonama 😂
2019 09 01
Mislim da tekst neža veze ss ovim vaginama. Ovo je o nekim karakternim osobinama ljudi bla bla, meža veze sa gaćama, sadomazohistima i sl
2019 09 01
Ja i dalje cekam odgovor😂 mislim da su clanice samo zbunjene ponudom jer profil nema utiske zadovoljnih korisnika...jer niko od nas ne bi zeleo da poruci nesto sto je receno da je noseno 3 dana po specijalnoj zelji a da nije tako😂 Lol
2019 09 01
Admine aman spasi nas ovih guzica!! Kako udjem na krpice tako me doceka neko bubuljicavo dupe. Verujem da postoje ti fetis sajtovi pa tamo se reklamirajte aman.
2019 09 01
vanile su u ovom slucaju zeMske koje nisu iz bdsm sveta,nego su "obicnjakovicke" koje se mesaju u pos'o
2019 09 01
Aha.. A one jel peglaju?
2019 09 01
> Debela_devojka: > Joj, vanile, ajde molim vas zvrcnite mog muža, ako znate da peglate košulje, za peglanje plaćam duplo više, nego za gaćice. Bahahaahhaaaaaaa!! Najgore sto je to tacno!! Zena koja sprema stan jednom nedeljno 4 do 6h kosta 3000din, pa da ima 5 klijenata, to je 15000x4... Bez slanja sekreta okolo...
2019 09 01
> DzoDzo: > > Debela_devojka: > > Joj, vanile, ajde molim vas zvrcnite mog muža, ako znate da peglate košulje, za peglanje plaćam duplo više, nego za gaćice. > Bahahaahhaaaaaaa!! > Najgore sto je to tacno!! > Zena koja sprema stan jednom nedeljno 4 do 6h kosta 3000din, pa da ima 5 klijenata, to je 15000x4... > Bez slanja sekreta okolo... To sto su tvoje gace pune sekreta, ja sa tim nemam nista. Ne stavljaj me u isti kos sa tobom! ;)
2019 09 01
Ja ne dolazim do toga da mrljam telesne miomirise. Ako ne prodajes gace sa sekretom, znaci da lazes musterije. Njima je to bitno, a ne da cica macu namirises jeftinim parfemom, i noskas kuci pod klimom. Valjda treba malo da iscuris, preznojis se... I onda ti je proizvod kompletan u odnosu sta nudis.
2019 09 01
> Debela_devojka: > > Zlatana: > > More gubite se odavde!!! Gadite se! > Zlato, ti odlepiš ko da su u tvom dvorištu 😂😂😂 šta ti je hahaha Uuuh nerviraju meee 😂😂😂😂😄😄😄
2019 09 01
Hahahahahahahahaah Boze moj 😂😂😂
2019 09 01
> DzoDzo: > Ja ne dolazim do toga da mrljam telesne miomirise. > Ako ne prodajes gace sa sekretom, znaci da lazes musterije. > Njima je to bitno, a ne da cica macu namirises jeftinim parfemom, i noskas kuci pod klimom. > Valjda treba malo da iscuris, preznojis se... I onda ti je proizvod kompletan u odnosu sta nudis. Hahahhahhahahahah ostavila si je bez teksta sad
2019 09 01
Pa da pustimo zene da rade svoj posao, kad vec ni za sta drugo nisu sposobne, dok se admin ne pojavi i sve ih ocisti sa sajta k'o tornado :-) ionako im samo posvecujemo paznju sto one i hoce, zato i otvaraju teme i sve vise njih pravi naloge da bi reklamirale svoje prljave gace, traze paznju. Znaju one dobro da za njihove proizvode i usluge sto nude ovde nije mesto, ne treba mi da im kazemo, a u ostalom i rekle smo. Mi ionako bez administratora apsolutno nista ne mozemo da uradimo, verujem da ima dosta prijava koje cekaju da ih administrator pogleda i razmotri. Hajde da ih ignorisemo, bolje je tako za sve, uostalom ko su one?!
2019 09 01
Vidis da ne rade svoj posao. Valja gace kao nosene, a ni tragic bele boje 😂😂😂 Ili mozda zelene, ako se fura gonorejica 😂😂😂😂
2019 09 01
E pa to je vec razocaranje za musterije kad dobiju gace bez sluzi :-) zamislite samo te gace kad odstoje par dana na vazduhu na ovoj vrucini, znamo sve da svaki sekret, i onaj najcistiji sadrzi korisne bakterije i gljivice, koje dok se ne namnoze preko kriticne vrednosti ne predstavljaju infekciju, ali su ipak bakterije, a jos ako se namnoze ili sto ti kazes upadne tu i neka gonoreja, hlamidija, mikoplazma, ovom sto je porucio je bolje da ga je zeznula i poslala bez sekreta da mu nos ne otpadne i zarazi se. Ali ako, ne treba im uskracivati to zadovojstvo ako vole da guraju nos ili sta vec u odstajali i ukiseljeni sekret :-)
2019 09 01
1 2 3 4 5 6 ... 7