Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nosen donji ves? WTF?!

Na kom pravom mestu Zlatana..Pa upravo zbog toliko pregleda"gadljivih "clanica su i zavrsili na prvoj strani...Sta imamo od price na forumu,kao sto je fuj,bljak,grozno.Pa naravno da je grozno..Kao konstatujemo da je odvratno u 1652 teme?.Otkrili smo Ameriku.Ne razumem?..Prethodne crne gace su takodje zvrsile u novinama i na prvoj strani ..Pisano je o njima ne znam u koliko tema po koliko strana..Ali to nije dovoljno..Pa se nastavila prica o drugim gacama...I posledice tolikog posvecivanja gacama je upravo da su stigle jos odvratnije,na prvoj strani...
2019 09 07
Adminka drugačije neće primetiti osim ako se ne piše po forumu, njoj u pp ili deljenje negativnih utisaka nebi li primetila da nam fali na sajtu.... A to sto su završili na početnoj to je zbog broja pregleda jer normalno da ce svako otvoriti oglas čim vidi medjunozje na slici. Šta je trebalo, da svako od nas ćuti i da pustimo da se nakote svakakve gluposti ovde, haha
2019 09 08
BRAVO > jelena2606: > Na kom pravom mestu Zlatana..Pa upravo zbog toliko pregleda"gadljivih "clanica su i zavrsili na prvoj strani...Sta imamo od price na forumu,kao sto je fuj,bljak,grozno.Pa naravno da je grozno..Kao konstatujemo da je odvratno u 1652 teme?.Otkrili smo Ameriku.Ne razumem?..Prethodne crne gace su takodje zvrsile u novinama i na prvoj strani ..Pisano je o njima ne znam u koliko tema po koliko strana..Ali to nije dovoljno..Pa se nastavila prica o drugim gacama...I posledice tolikog posvecivanja gacama je upravo da su stigle jos odvratnije,na prvoj strani...
2019 09 08
Zlatana,ti ovde kao da si od juce..Kada je neko poslednji put banovan sa foruma..A bilo je itekako razloga za to..Adminka ne posecuje forum.Mislila sam da ti je to jasno.Eto ja nisam ni jednom usla da pogledam gace niti profile clanica koje su ih postavljale..Ne znam sta to treba da vidim.I sta tacno imam od toga..A sada moram da gledam kada vrsim pretragu jer su na prvoj strani.Naravno clanice su se zestoko potrudile da budu na pocetnoj strani.A kao slag na tortu,gledam gace iste i na forumu..A te strokave gace su i okacane zbog prevelikog interesovanja..Da se nije toliko s..lo o gacama ne bi ni videle te strokave gace..Mada moram da konstatujem koliko pregleda imaju,mozda su na pravom mestu..A pregledi nisu od kojekakvih manijaka nego od clanica sajta...Tako da kao sto sam rekla,trazili ste dobili ste....
2019 09 08
Ne prepiremo se i ne treba naravno,posebno ne oko gaca..Ali tema o gacama ce tek sada biti posto su na prvoj strani,a forum ne citaju svi..A same smo krive sto su zavrsile na prvoj strani...
2019 09 08
Zene divne ste, znam da vam je muka od ovog dogadjanja. Ako imate neku ideju kako mozemo da promenimo situaciju recite, ja cu vrlo rado podrzati i ukljuciti se jer je sama ideja sajta vrhunska, ja sam u proteklih 5 godina imala 99% pozitivnih iskustava i nemam nameru da prestanem sa aktivnostima ovde. Videla sam da sam otvorila ko zna koju po redu temu ove sadrzine, ali sokirana sam bila jer sam sajt preporucila brojnim drugaricama i koleginicama uz najlepsu preporuku. Kad ono.....
2019 09 08
Nikako.
2019 09 08
Dobro, da li ovaj sajt ima nekog vlasnika? Jel se zna ko je pravno odgovorno lice?
2019 09 08
1 2