Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li imate Instagram naloge za prodaju krpica? I kako ide prodaja tamo? :)

Drage devojke, zanima me da li ste napravile Instagram stranice za prodaju krpica i da li uspevate da ponesto prodate i tamo? :)
2019 09 09
Ja sam planirala da napravim nalog (tj. napravljen je ali jos nisam ubacila robu) za prodaju planinarske odece, posto to ovde mislim da ne ide; tako da i mene interesuje ta Instagram prodaja. (na Kupujem Prodajem niko ne pita, a oglas traje samo mesec dana, posle ga brisu i mora ponovo da se postavi, ua!)
2019 09 10
Ja nemam instagram profil za prodaju i necu ni napraviti jer me uzasno nervira sto slike mogu samo sa telefona da se ubacuju tamo, ne moze sa kompa :@ Na kupujemprodajem kao sto Jelena rece je jako glupo sto oglas traje samo mesec dana i posle toga se brise.Najvise prodajem ,naravno sem ovog sajta , na kupindu i limundu i na mom profilu za prodaju na fejsu
2019 09 11
Ja imam nalog i u pocetku je islo malo teze jer su bili nepoverljivi ,ali sam imala dve prodaje uzivo u Kragujevcu i devojke su mi poslale utiske i cim sam to okacila ljudi su krenuli sami da salju zahteve i narucuju,sad za 10ak dana treba da ubacim za jesen i zimu stvari
2019 09 12
> TITJAMAKI: > Ja imam nalog i u pocetku je islo malo teze jer su bili nepoverljivi ,ali sam imala dve prodaje uzivo u Kragujevcu i devojke su mi poslale utiske i cim sam to okacila ljudi su krenuli sami da salju zahteve i narucuju,sad za 10ak dana treba da ubacim za jesen i zimu stvari Kako ubacujes fotke? Jel ih sredjujes u posebnom programu? Mene izluđuje to što ih Instagram kropuje. P. S. Daj link naloga tamo (u pp) :)
2019 09 12
Ja prodajem preko instagrama i imam prodaje na svakih tri, četiri dana. Svakako ide bolje nego ovde:)
2019 09 12
Ja sam pokusala na instagramu pre krpica i ni jedna jedina stvar se nije prodala :(
2019 09 12
Jedno pitanje... Da li instagram nalog koji otvorim za prodaju stvari ima nekakve veze sa instagram nalogom koji vec imam (moj licni) i kako da otvorim taj drugi nalog?
2019 09 13
> Zvezdica⭐: > Jedno pitanje... > Da li instagram nalog koji otvorim za prodaju stvari ima nekakve veze sa instagram nalogom koji vec imam (moj licni) i kako da otvorim taj drugi nalog? U podešavanjima Instagram aplikacije imaš mogućnost dodavanja novog naloga. Tako mozes jednu aplikaciju da koristis za dva naloga istovremeno.
2019 09 13
Ja sam pocela i tamo da prodajem i sve je bilo ok dok mi se nisu vratile 2 posiljke, i to sad u ponedeljak, obe isti dan 😠 sad moram da platim duple ptt za obe posiljke. zanima me kako vi saljete pakete? nakon uplate ili pouzecem?
2019 09 13
Ja isto imam nalog tamo. Ne ide lose. Ali najvise vracenih paketa imam preko instagrama.
2019 09 14
Da li je dozvoljeno u opisu profila na instagramu postaviti link naloga na krpicama ? :D I da li postoji nacin da se ubacuju oglasi preko kompa :) ?
2019 09 17
Pozdrav. Ja imam nalog na instagramu preko kog prodajem više nego ovde. Zove se @krperaj pa bacite oko. Na instagramu je poenta u slikama, i da bude vizuelno zanimljivo, da imate taj “Feed”. Tamo nije moguće postavljati linkove u opis, i teško je započeti i dobiti publiku, ali kad provalite šta je dobro i šta grize, mislim da možete jako lepo zaraditi, ja imam solidan prihod a otvorila sam ga u maju. Ako treba pomoć tu sam 😁
2019 09 25
Na krpicama sam pocela sa prodajom nove garderobe za odrasle 2012 i nije mi islo lose.Tad sam najvise i zaradjivala i uporedo sam prodavala i na limundu,kupindu i kp.Onda sam dobila i drugo dete i nisam vise imala vremena za to.Sada ih imam troje potrebna mi dodatna zarada.Uzela sam novu robu,za bebe,malo vece bebe i decu :) Sada sam napravila i instagram profil pa ako zelite zapratite me.Profil mi je u izradi a uskoro cu ubaciti jos slika cim ostatak robe stigne. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f3ec9738e61c8f28a8cb057cec0b48c3.jpg)
2019 10 03
Na krpicama sam pocela sa prodajom nove garderobe za odrasle 2012 i nije mi islo lose.Tad sam najvise i zaradjivala i uporedo sam prodavala i na limundu,kupindu i kp.Onda sam dobila i drugo dete i nisam vise imala vremena za to.Sada ih imam troje potrebna mi dodatna zarada.Uzela sam novu robu,za bebe,malo vece bebe i decu :) Sada sam napravila i instagram profil pa ako zelite zapratite me.Profil mi je u izradi a uskoro cu ubaciti jos slika cim ostatak robe stigne. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f3ec9738e61c8f28a8cb057cec0b48c3.jpg)
2019 10 03