Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dojenje u javnosti

Slazem se za deo,kada ostanu bez paznje supruga.Projektuju to na dete.Ja mislim da se decaci u raznim kulturama vrlo rano lise majcinske paznje,bas zbog toga sto su muska deca...Pocevsi od onoga,da je musko da ne sme da place,da ne sme da se mazi sa mamom..Mislim da ni to nije dobro..Treba naci neku meru..Iskreno u nekom uzrastu od sest godina uopste ne vidim razliku izmedju decaka i devojcica..Nikada se ne prica da devojcica ne sme da se mazi sa tatom,da ne sme da place..Pa i decaci imaju emocije koje negde treba da izadju.Nekada bas kroz te suze,a to im je kao zabranjeno..Ako im se brani plakanje i mazenje,vec od tog uzrasta,koja je alternativa,kako da kanalisu,svoje emocije?
2019 09 10
Tako je, zbog nedostatka pažnje i ljubavi i tih ograničenja, sve se to negde nakuplja u njima i kasnije pucaju na najgore načine.
2019 09 10
Mene keva i dan danas pomazi. Pozdrav.
2019 09 10
I za devojcice vazi isto, ali je poenta da se devojcice same otrgnu i lakse, jer muskarac otac prilicno je cesto zadovoljan izborom zene, dok je majka ta koja nekad masi pa je nezadovoljna. Ja moju mamu jurim da je zagrlim, nesto se otima. Ali se smejulji ispod... Ah te kozice. Ahahahaha... Tako je lepo, sve sa merom i kontrolom. A najbolji nacin za kanalisanje naucice od roditelja, jer smo im mi najveci i najjaci uzori za sve.
2019 09 10
😊 🥰 Meni je smesno kad sam cula decu svoju u hodniku,kad su smisljali nevaljalstva i gvirnu da vide sta radimo beba i ja...i kaze mali - mozemo,sisa veliku! Kao - imamo vremena... Ja se zgranuh i napravih da me cujem ...a jesu mi grudi zaista razlicite velicine, ali nijedna nije velika 😂 😂 Tada sam pomislila -e,dobro je,ako je ovo veliko,svaka ce vam biti dobra 😂 Drzanje dojenceka u narucju jeste nesto cega se rado secam 🥰 ali mislim da preterivanje u bilo kom smeru put u propast ... Inace je moja baba dojila moju tetku do 4te god...nisu razvile patoloski odnos,a bakanana je to radila iz (pogresnog) shvatanja da to moze biti kontracepcija I moguce iz nedostatka hrane...vreme posle rata,cetvoro dece...
2019 09 10
Uff, još gora scena. Hoda žena ulicom, beba/dete u kenguru, ona vadi dojku i gura detetu u usta sa jednom rukom dok sa drugom pali cigaretu. Malo reći da sam ostala bez teksta.
2019 09 10
> AppleRed: > Uff, još gora scena. Hoda žena ulicom, beba/dete u kenguru, ona vadi dojku i gura detetu u usta sa jednom rukom dok sa drugom pali cigaretu. Malo reći da sam ostala bez teksta. Ahahahahaha......Kakav kosmar
2019 09 10
Kada su deca krenula da kidišu na slaninu i čvarke,negde sa 14 meseci,bio je indikator svakog ukidanja sike..ende
2019 09 10
> AppleRed: > Uff, još gora scena. Hoda žena ulicom, beba/dete u kenguru, ona vadi dojku i gura detetu u usta sa jednom rukom dok sa drugom pali cigaretu. Malo reći da sam ostala bez teksta. Auuu... Scena puna ljubavi. 😖
2019 09 11
> MinaMasa: > Pa da, DD, sta ti tesko da kazes 2 godine, 2 godine ima dok ne napuni 3 i cao, a ne 25 meseci npr, jebiga, smori me to preracunavanje...Pa sta ce jadan covek, nije navikao :D Kad pomenu DD, brate mili, sad mi slika u glavi - veliki odmor i specijalna prostorija za zene-majke-kraljice koje su dosle da doje decu. No hard feelings, nemam djece, ali mi se prismuci od takvih. 😂🤣😁🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣
2019 09 11
1 2 3