Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Posteljina

Pomoć, devojke! :) Koju posteljinu koristite? Materijal, gde kupujete, komplet ili pojedinačno, ili šijete, pišite sve... :) Meni treba ali ne znam koja, za sada znam da ću navlaku sa gumom za dusek
2019 09 12
Ja imam one babine 😂😂😂😂😂😂ahahahahhaa. Pamučne su još traju
2019 09 12
Posteljina pamucna jednobojna sa lastisom da se pada, jastucnice pamucne, prekrivac sa jedne strane frotir a sa druge materijal sa sarom kao jastucnice..
2019 09 13
Komplet, pamucna sarena, pijaca u Pazaru, 10 evra :)
2019 09 13
Poslednjih par sam kupila u Ikei, navlake i jastučnice, iskljucivo pamučne. E sad, čaršave sa gumom teško nalazim dobre. Imam jedan Ikein, on je dobar, keva mi je kupila jedan domace proizvodnje dobar, ove neke sto sam ja kupovala domaće, nikakvi su, kao neki pamuk a zapravo sintetika. Ima u Lidlu, ali su mi gadne boje, ne znam kakvi su. Ako neko ima da preporuči nek izvoli.
2019 09 13
Ja takođe još vadim iz miraza što mi je majka spremila a imam 50 godina. Kod drugarice sam skoro videla predivnu posteljinu, kupila je u Yisku, kaže da mora da piše pamučni saten, jako je lepa i prijatna. Mislim da je cena oko 2500 komplet za singl... U ikei su sve prelepe ali vodite računa, mislim da je standard dimenzija drugačiji, tamo je dupli jorgan 2x2 m... Ja ne znam kako su mame to sve nakupovale, po Češkoj ja mislim, meni je sve to sada užasno puno... Ne samo posteljina nego i šerpe, džezve...
2019 09 13
Joj džezve su preskupe! Ja imam neke dve razdrljame iz praiatorije, žao mi paracza novu 😂
2019 09 13
> Debela_devojka: > Joj džezve su preskupe! Ja imam neke dve razdrljame iz praiatorije, žao mi paracza novu 😂 Ja kuvam kafu u maloj kaseroli. Džezvu sam dokrajčila a u onoj od rostfraja zaspim ponovo dok voda ne provri...
2019 09 13
Paleta ima odlične posteljine, kvalitetne i lepe i mogu se koristiti za sve četiri sezone. Najčešće biram one koje se ne peglaju. :) Cene su malo jače, ali ko ima mogućnost otplate na rate, bude podnošljivo.
2019 09 13
Kupovala Soleado dok nisam otkrila odlican kvalitet i prenisku cenu u Waikiki home. Soleado se mrdnule nisu 5+ godina. Waikikijeve imam zadnje 3godine, i dalje su kao nove. Na popustu navlaku za bracni sa dve jastucnice "ubodem" i za 1800din. Carsafe sam pocela njihove isto da uzimam, jer uzimam na lastis, a svi do sada su mi se cepali kao jez da spava. Sve one sitne odvratne rupice. Waikikijevi mi malo duze opstaju zivi i celi. I budu 999din na popustu za 160x200.
2019 09 13
Waikiki home je posebna radnja kao zara home?
2019 09 14
Ne. U sklopu normalnog je, ali je mislim, samo na 3lokacije. Novi Merkator. Knez. I cini mi se, onaj mall na Karaburmi. Proveri na sajtu, mozda su ubacili u jos neki. Naprave odeljak kao npr decije stvari, zenske, muske. Ja idem u Merkator jer mi je ispred nosa, obozavam ih, ima svakakvih zezancija. I neke lepe stazice, pa tekstil za kupatilo, bebi i decije prelepe posteljine u trendi dezenima sto se tice crtanih junaka, pa jos i preslatki ukrasni jastucici... Kuhinjski tekstil(krpe, stolnjaci, keceljice)... Peskiri, bade mantili, papuce kucne... Mnogo ih volim.
2019 09 14
Ja sam vec par puta uzimala od clanice kasandrica, ima i posebno carsafe sa gumom i bez i posteljine, cini mi se i singl i bracne, ja sam uzimala bracne pa se nisam bas interesovala mnogo za singl. Devojla je super korektna, dobila sam i popust, par puta sam uzimala za sebe pa je narucivala i mama i obe bake. Imam ih recimo skoro godinu dana, te koje sam uzela u prvoj turi, super su, lepo ih sklopim i ubacim na kuvanje, boje su recimo kao da su sada kupljene, mozda nijansu dve svetlije sobzirom da ih bas cesto perem. Kontaktirajte je, sad u ovom rasulu sa sajtom nisam ni trazila profil da vidim kakvu ponudu ima.
2019 09 14
Ja perem posteljinu na 60c, sve osim carsafa mi je dezenirano. Da imam bele, isle bi na 90c, ali 60c mi je za ovo sasvim dovoljno. Nosim u samousluznu perionicu sve, njihova je tecnost za pranje, samo kada perem posteljinu i peskire, bademantile dodam malo sodabikarbone odmah kada stavljam i stvari. Prezadovoljna sam kvalitetom njihovih posteljina, cak nema potrebe ni za peglanjem, iako posle pranja prebacim u susaru na najjaci broj obrtaja. Istreskam malo, lepo smotam u kofer i vratim kuci. Ubacila bih fotku koju sam skoro uzela, jos mi je u najlonu, a inace sam fotkala na jednoj cvetnoj neke predmete, pa ako proradi sajt, videcete dezen. Soleado je uvek ceo komplet, ali je carsaf klasik bez lastisa, njih koristim leti kao prekrivac. I placala sam ih minimum 7k din ako ubodem popust. U Novom Merkatoru ima radnja koja ima TAS posteljine, umerkala sam jednu prelepu svilenu od 150e, ali mi sve zao da dam tu lovu iako je savrsena 💜 cvetna je cela, nema podlogu kao boju, sarena skroz, kao akril je uradjen dezen.
2019 09 14
I ove moje su sve dezenirane ali idu na 90 stepeni bez problema, eto za godinu dana sasvim malo izbledele, bukvalno nijansa dve. Uzimala sam u jysk-u, u grckoj, kupovala svuda i dosta, imam uvek barem desetak u opticaju jer ih menjam na nedelju dana. Ocekivala sam da se ove brzo pohabaju ali su za sada super izdrzljive. Sklopim da ne bih morala da ih peglam, perem ili persilom ili ariel kapsulama na kuvanju uglavnom samo sa peskirima tako da nisu ni menjale boju ni posivele u belim delovima 😊
2019 09 14
1 2