Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako uspevate da radite i brinete o deci?

Blago tebi DaadaaNaanaa
2019 09 15
Ja sam plaćala 200e, 4 sata dnevno, 6 dana u nedelji. Preko agencija, za 4 sata i 5 dana u nedelji, nema ispod 300e. Ja sam prvu siterku našla preko fba, drugu ovde na MK 😇
2019 09 16
Da, s tim da ja nisam tražila obučene dadilje, pedagoge i slično, već da neko izvede ćerku napolje malo, okupa je i slično, jer sam ja bila pred kraj trudnoće i ugl sama, pa preumorna.ali da, inače je jako skupo kad tražiš profi, obučenu osobu
2019 09 16
@Greendragon..Avatar vam je presladak :) Posto povezujem avatara, sa konstatacijom ili pitanjem..Uvek se dobro nasmejem kada citam vase ,posto zamisljam ljutog malog zmaja sa rukama na boku, koji postavlja pitanje ili konstatuje ,:)
2019 09 16
Ja sam pocela da radim kada je beba imala 2.5 meseca, tako sam morala zbog posla. Imala sam dadilju na par sati na dan a ostatak ga je cuvao muz. U vrtic je krenuo sa 14 meseci. Ide u privatni i trazili smo i po radnom vremenu jer ne znam kako bih kada radim do 5. Babe i dede nemamo, ja im licno ne bih ni ostavila decu na cuvanje, po meni babe i dede ne treba da gaje decu vec su tu da pripomognu kad mogu i da se igraju sa njima...Kad se razboli sto je naravno cesto kad tek krenu u vrtic, imamo dadilju koja je sa njim, mi uzmemo neki slobodan dan kad je hitno i tada uvek radimo od kuce...Snalazimo se, nazalost na skuplji nacin ali tako je kako je...
2019 09 18
1 2