Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Muzika za provod ćaskanje

Ako mislis na Bg, nisam ljubitelj izlazaka u njemu. Izlazila sam par puta i vise ne.
2019 09 20
Pa, gde si ljubitelj izlazaka, care, u Bugarskoj 😂😂 ceo svet dođe u BG da se provodi, žurke traju do popodne, dobra muzika, dobri ugostitelji, dobar vibe skoro svuda, pa i u kafani.
2019 09 20
Novi Sad(uvek svezi), Sabac(zbog uspomena) a za Bugarsku se slazem, Sofija naravno, Zrce, i nesto sto se nikad nece ponoviti verovatno zbog obaveza, je Ibiza. 😞 Ali iskreno, ja da izadjem i da se izdjuskam od tog nema nista, zbog dece. Nemam luksuz da ih neko cuva nocu. Ponekad ni danju. Nije da sad imam neku potrebu, al imam volju. 😂
2019 09 20
Pa, dobro, nikakva razlika nije izaći u NS i u BG, samo je u BGu življe dosta, meni makar. Dobro, ti sad spominješ Zrće i Ibizu, jbt, tu ne izlaziš kao jednom mesečno, nego jednom u godinu, dve. To je kad ideš na odmor, ne pričamo o izlascima kad si na putu.
2019 09 20
> Shyshymiga: > Novi Sad(uvek svezi), Sabac(zbog uspomena) a za Bugarsku se slazem, Sofija naravno, Zrce, i nesto sto se nikad nece ponoviti verovatno zbog obaveza, je Ibiza. 😞 Ali iskreno, ja da izadjem i da se izdjuskam od tog nema nista, zbog dece. Nemam luksuz da ih neko cuva nocu. Ponekad ni danju. Nije da sad imam neku potrebu, al imam volju. 😂 A za Bugarsku, ne znam da li bih se baš složila da je bolji moćni život u Sofiji, nego u BGu, oni svi ovde dolaze da partijaju
2019 09 20
Kad radis, onda radis celo leto. Ibiza, Zrce, nije bitno. Decko mi je bio u tom poslu. Na takvim mestima. U Sofiji su diskoteke vrhunske, ne znam sto dolaze ovde. Mada oni tamo slusaju Cecu i Seku, mozda zato. Na pena partijima sam redovno bila u bekstejdzovima u Beogradu, to su izlasci koje pamtim. Upoznala Dj Gadjo, Geo da Silvu i sl. Eee.. neka davna vremena. Sad moze samo da se prepricava.
2019 09 20
Zaboravih Budvu. Doduse sve su to sezonska mesta. Ali ipak... Leti najvise i izlazismo
2019 09 20
> Shyshymiga: > Kad radis, onda radis celo leto. Ibiza, Zrce, nije bitno. Decko mi je bio u tom poslu. Na takvim mestima. U Sofiji su diskoteke vrhunske, ne znam sto dolaze ovde. Mada oni tamo slusaju Cecu i Seku, mozda zato. Na pena partijima sam redovno bila u bekstejdzovima u Beogradu, to su izlasci koje pamtim. Upoznala Dj Gadjo, Geo da Silvu i sl. Eee.. neka davna vremena. Sad moze samo da se prepricava. Pa, radila sam i ja sezonske poslove na moru i na planinama, ali to je par meseci. Ne kažeš sigurno kad te neko pita gde voliš da izađeš PA, ONO, SKOKNEM NA IBIZU. Ja sam radila za And music godinama po svim tim žurksma, ali ne slušam tu komercijalu i fenseraj. Carl Coxa sam upoznala on je prava faca. Budva-užas! Jedne godine sam protraćila soma evra za 10 dana u Budvi, sve seljanija sama, kao da si u Grockoj na vašaru, ali, eto, tu je more
2019 09 20
Pa ne znam, nisam nikad bila u Grckoj. Onde gde jesam, za to pricam, to su meni izlasci koje pamtim i cenim. Izlazila, nego sta, nisam tamo radila, isla bas da se provodim, s tom namerom. Najbolji lokalni provodi su mi u Cuba libre(ne postoji vise) u Sapcu i Cuba libre u NS. Da me ne razumes pogresno, izlazila sam ja u Bg, ali meni nije to nesto. Pogotovo sto potrosim dosta vremena dok dodjem, i vratim se, obicno treba rezervacija, a ja ne znam sta ce taj dan do kraja dana biti. Zato mi je veliko opterecenje izlazak, ne samo zato sto ne postoji mesto da izlazak. A zasto mi je Bg za izlazak toliko odbojan, ne znam. Al pokusala sam, par puta. Evo prosle godine smo bili na tri splava muz i ja. Ma kakvi ...
2019 09 21
Carl Cox-a nisam vidjala u bekstejdzovima, sad mi krivo. 😁Ja sam taj tip, ja to smatram za izlazak. Kad mnogo puta budes na takvim dogadjajima, to ti postane izlazak. Jednom prilikom sam mislim bila jedina zenska osoba tu, tako se zadesilo.
2019 09 21
Pola ja nekad nw razumem kad čitam tvoje postove, šta je pesnik hteo reći 😂 ali si car u svakom slučaju, čim si izlazila po Sofiji. Mislim da mi u životu ne bi palo na pamet da odem u Bugarsku da se provodim, ali sad ću morati 😂 P. S. na pogrešna mesta ideš sa mužem 🤪
2019 09 21
Ne dirajte gročanski vašar! 😂 Treba otići, bar se slatko ismeješ i iskrstiš pošteno 🤣
2019 09 21
1 2