Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

DRUGI SAJTOVI ZA PRODAJU ODECE

Meni je Limundo ok,ali kao sto vec neko rece tamo prolaze realne cene,ja uglavnom stavim malo nize i ide aukcija.
2019 09 23
Pa ako su tamo realne cene, onda ja moram da stavim više nego što su mi ovde :D
2019 09 23
Hocu da kazem da pumpanje cena,sto neke clanice ovde rade,tamo ne prolazi. Isto nema lupanja utisaka, tamo se zovu ocene.Kad kupis ili prodas ocenis,ali je ocena vezana tacno da stvar koju si prodala ili kupila.I to svi vide.
2019 09 23
> Nensina: > Hocu da kazem da pumpanje cena,sto neke clanice ovde rade,tamo ne prolazi. > Isto nema lupanja utisaka, tamo se zovu ocene.Kad kupis ili prodas ocenis,ali je ocena vezana tacno da stvar koju si prodala ili kupila.I to svi vide. Znam za ocene, imam ih kao kupac, nisam prodavala tamo nista :) A da ne znam da odredim cenu, stoji i to :D
2019 09 23
> Jelena.K: > Pa ako su tamo realne cene, onda ja moram da stavim više nego što su mi ovde :D Ne to su te cene..Za neke stvari jos i manje..Pre dva dana zakasnila sam na licitaciju za kosulju,prodata Replay kosulja za 399 din..Tako da..
2019 09 23
> jelena2606: > > Jelena.K: > > Pa ako su tamo realne cene, onda ja moram da stavim više nego što su mi ovde :D > Ne to su te cene..Za neke stvari jos i manje..Pre dva dana zakasnila sam na licitaciju za kosulju,prodata Replay kosulja za 399 din..Tako da.. Uuu ekstra 😎 Odoh da proučavam Limundo. P. S. Na Kupujem Prodajem niko ne pita.. Ama ni dobar dan da mi poželi :D
2019 09 23
Kp je više za tehniku, bebi oprema isto ide super, satovi, i sl
2019 09 23
Da,na KP se ne prodaje bas puno odece.Vise tehnika Ovde se koliko vidim,ako se administrator uskoro ne oglasi i ne resi problem,nece prodavati nista.
2019 09 23
Ovde ionako stalna kuknjava kako ne ide prodaja, tako da ne znam što se svi uzbudiše toliko 😂 ako ne prodaju bar po 243 predmeta prvi dan kad proradi sajt, onda jbg😂
2019 09 23
Prvo put pišem bilo kakvu poruku po forumima. Ima drugih sajtova, ali na ovaj smo navikle. Nije to ni samo prodaja ili kupovina, ovde smo uvek mogle da razmenimo i neku lepu reč, predlog, da nadjemo super stvar pa da budemo zadovoljne... prosto nije Limundo ili KP ili šta već isto. Šteta je da ovako lep sajt propada, zato sto nam treba. Sigurna sam da ima boljih administratora koji bi bar napisali kada će moći da se resi ovaj problem na sajtu, a onda i da ga odrzavaju. Ne znam kome je u interesu da ovako bude. Ali bas mi je zao, ovde sam uvek imala lepe saradnje 😔
2019 09 23
Stanislava,slazem se meni je ovaj sajt baza...Koncept je drugaciji i normalno zanimljiviji od svih ostalih kuporodajnih sajtova...Ali ovde su cene poprilicno nerealne.Tako da za druzenje i komunikaciju je ovaj No.1,ali za kupovinu i prodaju nazalost sve slabije...
2019 09 23
Imam pitanje 😃 Nije mi jasno, kakav je to cenovnik na Limundu, da li se plaća nešto kada se postavi predmet, i da li se plaća nešto ukoliko se proda(videla sam neke provizije)? 🤔😄
2019 09 23
Kada se predmet proda otpr je 6% provizija. Uplatiš Limundo keš i skida ti kad se nešto proda
2019 09 23
Aukcije na limundu su meni odlicne. Iste ili slicne cene kao ovde (ne mnogo jake) i vise predmeta u jednom postavljanju. Ako ne dobijete ocenu ide automatski pozitivna posle mesec dana. Imate rok za kontakt prilikom kupovine/prodaje. Ako se kupac ne javi ocenite negativno, vracaju proviziju. Ako se prodavac ne javi, a uplatili ste predmet pisete limundo timu, vracaju sumu koju ste platili. Postavljala sam i sa fiksnom cenom, ali mislim da bolje prolaze aukcije.
2019 09 23
Ja danas na Limundu prodah 2 haljine i cizme. Krenulo me,nema sta 😀
2019 09 24