Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

DRUGI SAJTOVI ZA PRODAJU ODECE

Da li neko zna mozda neke dobre i proverene sajtove za prodaju polovne odece ? Dok ne rese problem ovaj na sajtu, da pokusam na nekim drugim sajtovima :) Ako znate neke pisite u temi .
2019 09 23
KP,Kupindo iLimundo...Limudo je po meni najbolji,posto su tamo pravi kupci.S tim sto ove cene,odnosno cene koje se postavljaju ovde,tamo ne prolaze.Prolaze ili realne ili nize..Ja sam za par dana tamo prodala vec pet predmeta... :)
2019 09 23
Limundo. Jedna prodaja dnevno zasigurno, ali što Jelka kaže, po normalnim cenama
2019 09 23
Danas sam prodala jaknu preko Lalafo i deciju haljinicu preko Halo oglasa :D ......za rubriku verovali ili ne :D Ceo dan se krstim :D Na Limundu sam postavila novu stvar sa etiketom...u prvih 5 dana ni jedan jedini pregled...isto, krstim se :D
2019 09 23
@Gabi....Ja sam postavljala na Halooglase,nikada me niko nije kontaktirao..Lalafo..jesam jednu ili dve ali su vise gnjavili nego sto su kupovali...A uvek sam mislila ranije da su Halooglasi prava stvar za prodaju...
2019 09 23
Na kupindu vec neko vreme ne postavljam,na limundu je ok,kako kad,a lalafo,ako se zanemare razne budale moze da prodje,cak i za razmene..a pokusacu i sa instagramom🙂
2019 09 23
Jel na Limundu stavljate fiksnu cenu ili postavljate aukcije? I zasto je bolji od Kupinda? Nisam pametna :D
2019 09 23
Pa Kupindo nije bas povoljan.Jedino sto je dobro sto prodavac moze da se kontaktira i u vecini slucajema su raspolozeni za korekciju cene..Ima i tamo prodavaca budala,ali vecina su trgovci koji nisu emotivno vezani za stvari,tako da su razni dogovori moguci
2019 09 23
> jelena2606: > @Gabi....Ja sam postavljala na Halooglase,nikada me niko nije kontaktirao..Lalafo..jesam jednu ili dve ali su vise gnjavili nego sto su kupovali...A uvek sam mislila ranije da su Halooglasi prava stvar za prodaju... Ma, odavno sam tamo postavila neke kolekcionarske stripove... i onako usput, postavila sam par stvari Jutros uz kaficu slucajno bacim oko i izneverovah. U dve reci se dogovorih sa zenom i odee haljinica ... Inace, ni mene nikada niko nije kontaktirao niti sam sta prodala i od tog sajta sam digla ruke ....zato se ceo dan i iscudjavam :D
2019 09 23
> Jelena.K: > Jel na Limundu stavljate fiksnu cenu ili postavljate aukcije? I zasto je bolji od Kupinda? Nisam pametna :D Jeftiniji su predmeti nego na Kupindu.Recimo isti predmet na Kupindu kosta 3000,a na Limundu pocetna 1499...Lupila sam dala sam primer..Takodje na Limundu idu sezonske stvari.Tu treba obratiti paznju...Ne stavljati letnje kada je zima,posto retko ko kupi..ili kupi za pocetnu cifru...Treba izbegavati prodaju vansezonskih stvari...
2019 09 23
Ja sam uspela na Lalafo, mada stvarno ima budala ali ih treba uskulirati. Sad već svugde ide bolje nego ovde.
2019 09 23
> jelena2606: > > Jelena.K: > > Jel na Limundu stavljate fiksnu cenu ili postavljate aukcije? I zasto je bolji od Kupinda? Nisam pametna :D > Jeftiniji su predmeti nego na Kupindu.Recimo isti predmet na Kupindu kosta 3000,a na Limundu pocetna 1499...Lupila sam dala sam primer..Takodje na Limundu idu sezonske stvari.Tu treba obratiti paznju...Ne stavljati letnje kada je zima,posto retko ko kupi..ili kupi za pocetnu cifru...Treba izbegavati prodaju vansezonskih stvari... Dakle preporuka za Limundo je napraviti aulciju, staviti nizu pocetnu cenu i sacekati da se proda? :)
2019 09 23
Ja sam za sest meseci prodala oko cetrdesetak stvari sa profila uglavnom sam postavljala iste cene kao i ovde,neke sam stavljala vece...Ako vidim da ne ide prodaja i zainteresovanost,za predmet, kada prodje dva kruga,spustam cenu...Mislim meni ide pristojno...Nekada se desi, ali jako retko, da prodje cela licitacija i da nista ne prodam...
2019 09 23
Ja sam na Limundu kupovala Oriflame kozemtiku po nenormalno niskim cenama od jedne clanice dok je radila to. Postavila sam 3 moje kosulje pre nekoliko dana za po 200 pocetne cene i po 300 kupi odmah. Nista nisam prodala, jbg.
2019 09 23
E da i jos jedan savet.Kada postavljate stvari,gledajte da bude vise stvari u jednom broju..Posto dosta kupaca voli na jednom mestu da kupi vise stvari,vrv i zbog postarine
2019 09 23
1 2 3