Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Polovna obuca

Ja sam baš juče videla da devojka prodaje fejk hunter čizme kao original. Bilo bi lepo kad bi imala neka tema ( ako ima izvinjavam se) gde bismo mogle da postavljamo stvari za koje smo sigurne da su fejk, kako se eto neko ne bi zeznuo. Što se tiče obuće ja isključivo prodajem obuću (moje majke ili svoju) koja nije nošena ili jeslabo nošena baš iz razloga što se obuća oblikuje prema nozi, dosta ljudi krivo gazi itd.
2019 09 25
Ja sam isto kupila od dve divne članice Stefano i Tamaris cipele jer su mi njihovi kalupi poznati. Obe bile ispod 2000din, u besprekornom stanju i kožne. Kožne i ja prodajem tu negde, možda i za manje. Starke i fejk patike su preplavile tržište. Kod nas na buvljaku na pretek. Neke se jedva razlikuju od originala. Vrlo nezgodno. Isto kad vidim patike, čak i nove iznad 3000 pomislim bolje da sačekam onlajn sniženja u sportskim radnjama. Makar i platila malo više.
2019 09 25
Ne kupujem polovnu obucu jer imam usko stopalo i spusten ris, pa je to komplikacija zivota. Na profil sam postavila 2 para espadrila, mamine nove koje nisu ni probane, moje malo nosene sa ogebotinama i sandale koje imaju ostecenja. Nista preko toga ne cenim vise od 400 din, nisu neke marke, sta znam.
2019 09 25
@aandrianaa..Mislim da takva tema nema.. da se stavljaju linkovi fejk stvari,a na kojima pise original.To je super ideja,samo se bojim da ne bude zloupotrebljena od strane osoba koje su neznalice..Bilo je ovde dosta tema kako prepoznati da li je nesto fejk ili ne i bilo je bas puno dezinformacija...Tako da neka neznalica, a koja misli da zna,moze vrlo lako da ubaci link neke clanice i da joj poremeti prodaju predmeta :(
2019 09 25
Rezime: Ugg original ganz nove 7500 Cizme kozne preko kolena sad na Limundo 1500 deluju kao nenosene Letnje kozne no name 5000, stanje savrseno
2019 09 25
Ja sam prodala danas Stefano cizme kupljene zimus, obuvene par puta.... Ali bukvalno par, znaci dva....i to na kratko, kuca auto auto kuca....prodala sam ih za 5800,i ne bih nikada stavila manju cenu od te jer su bukvalno kao nove, bez linija bez ostecenja, bez ikakvih znakova nosenja...tako da, ako nešto izgleda kao moje stvari koje prodajem po toj ceni, onda bih za tudje dala vise para ako su u istom stanju....i moje cizme su zimus kostale 12,500 hiljada, pa je cena skoro pa 50% niza...sve to zavisi od stanja obuce....😊
2019 09 25
Ja sam danas kupila Air step cizme nove.Ne obuvene jednom, dva puta,nego nove za 5000 din sve sa,kartonima unutra, kutijom i racunom na kom pise 26450 din.Proslogodisnji model...Doduse racun mi nije ni trebao jer znam koliko su :) Kaze zena ishitrena kupovina,nisu joj legle...
2019 09 25
Zar vam se nikada nije desilo da kupite obuću u radnji, obujete jednom i shvatite da su vam ipak male? pa ih možda obujete još jednom i definitivno vidite da su ipak male. Pa kako da napišem nošene ako su obuvene jednom ili dva puta, bez igmanskog marša?
2019 09 26
> jelenauu: > Zar vam se nikada nije desilo da kupite obuću u radnji, obujete jednom i shvatite da su vam ipak male? pa ih možda obujete još jednom i definitivno vidite da su ipak male. Pa kako da napišem nošene ako su obuvene jednom ili dva puta, bez igmanskog marša? Evo, meni se redovno desava ,:) i to bas ovo sto si napisala. Upravo sam prodala 3 takva para cipela i devojke su prezadovoljne. Razmisljam da postavim jedne Stefano cipele i cizme, nove, upravo 2 puta probane (u radnji i kod kuce) jer su mi knap. Opet, slazem se da ima i raznog precenjenog krsa od obuce na sajtu, sto jest'- jest'.
2019 09 26
jelenauu...Pa iskreno retko,ali odem pa zamenim..Jedino kada kupujem na slepo preko interneta...Uglavnom je razlog prodaje, ili su mi dosadile ili sam ih dobila pa mi nisu po ukusu ili nije pogodjen broj.. @Maglasvuda...Ajd sto prodaju krs,nego sto se ovde dosta i laze oko cena..U Replay cipele kozne budu i 6500 na rasprodaji...Realno koga boli uvo sto im je prvobitma bila 15000,i ako ih je neko tada kupio i zeznuo se oko broja...Kada su poskle toga mogle da se kupe za 6000...Ja sam u Stefanu uzela cizme prvobitna cena im je bila oko 16000,ja sam ih uzela za 12.500 na snizenju,jer sam se uplasila da ce da se rasprodaju..Poslednji put sam usla i videla da su 9000,a jos nije bio kraj snizenja...Hocu da kazem da ako neko ne juri neki odredjeni model..na snizenjima za 9000,obuce kakve hoces,jos mogu i rate i garancija.. I opet za razliku od svega ostalog obuca je specificna,da se ne ponavljam :D
2019 09 26
Ne znam, sto se obuce tice, potpuni sam ludak, desi se i da vratim ili zamenim, mada me je vec i sramota, prosto kad vec nisam pri sebi- lepo snosim posledice i ne mucim prodavacice. :') A cene- pa oko svih cena (ne samo obuce) ima dosta "pumpanja" i naglasavanja koliko je nesto placeno. (Evo, i medju "Omiljenim" mi je obuca :'( ) Umem da kupim i polovno, imam neki svoj limit tj. cenu kao sto neko rece, ali onda radi asepsol, soda bikarbona itd, tako da sa gljivicama i cudima, Bogu hvala, nemam problema :) a sve sto moze u masinu- perem u masini.
2019 09 26
А шта је са обућом која 8 година стоји у кутији никад обувена? Кад погледате она ко из радње-после 15 мин. хода почиње да се распада и ето рекламације :(
2019 09 27
:') Madlene,to se meni desilo ...Kupila ja neke japanke pre 12,mozda i 15 godina...Bile lepe i povoljne,medjutim specificnog izgleda i tesko uklopive...Tako da sam ih slabo i nosila..Prosle god setim se ja njih....kada sam ih uzela u ruku a onaj gornji deo poceo da mi se raspada u ruci ,:)
2019 09 27
Па исто је и са торбама и"кожним" јакнама :)
2019 09 27
1 2