Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Polovna obuca

Malo sam od kada sam na sajtu izgubila kompas oko polovne obuce...Inace,moje misljenje je oduvek bilo da polovna obuca maltene bilo kog brenda ne treba da kosta preko 5000 din...Jedno je kupovina krpica.One mogu da se nose i 5 godina i da i dalje budu kao nove.Pritom stavimo u masinu i operemo.Sa obucom nije tako.Svako ima odredjeni nacin gazenja.Obuca ne moze da se pere,ili retko koja.Svaki put se rizikuju neke gljivice ili slicno...I u nekom razgovoru sa drugaricom,spomenem ja tih 5000 din ...Ona se zena zabezeknu"Polovna obuca,5000din"??!!!.Pritom svrati ona i do seknd henda,a i kupi sebi u radnji skupu krpu i obucu..Hocu da kazem nije neko,ko nema ili da je gadljiva na polovno...Sve u svemu zgranula se.Prikljucio se i moj muz,takodje zgranut.Kaze za 10000 na snizenju da biras!!!.Po njima obuca,nebitno kog brenda polovna, treba da nosi neku simbolicnu cifru...To je u stvari i moje misljenje,ali sam vremenom gledajuci sve ove cifre malo skrenula u razmisljanju...Sta vi mislite o cenama?Sta je i koliko prihvatljivo za polovnu obucu?
2019 09 25
Не бих имала шта да додам на овај коментар, у потпуности се слажем. 8-) А, што се цена тиче, мука ми је кад видим да неко тражи преко 800 дин. за емилие штрандберг, сеа стар, с`н`с и сличне шит брендове; то и у радњи не кошта више од 1100 дин.
2019 09 25
Ja sam kupila par cipela/patika ovde, ovo su moja iskustva: Vans patike, nove, oko 2500 štikle nove, lak koža, italijanske, 1500 mokasine, kao nove, koža, 1500 zara kaubojke, kao nove, brušena koža, 1800 Kao što vidite, sve je novo ili kao novo, Vansice su bile malo skuplje ali tu nema baš mnogo izbora, ćerka je te htela. Volim da kupujem obuću i za to sam spremna i više da odvojim nego za bilo koju krpicu. I sada u omiljenim imam čizme koje planiram da kupim, nove su, kožne, cena je 4500 ali nisam spremna toliko da dam, videćemo. Moj lični limit je 2500 za prirodnu kožu, kao nove ili nove, ostalo ni ne gledam ni ne kupujem...
2019 09 25
I ja sam fan obuce,nekako nikada dosta...Novo je jedna prica,ali cipela sa tragovima nosenja,pritom ne mislim na neku sitnu ogrebotinu,sve i da je nova kostala 600e,opet bi trebalo da se prodaje po simbolicnoj ceni.Uopste po meni nije vazan brend kada je nosena obuca u pitanju..Nosena obuca je nosena obuca.Unutra se znoji i kuva noga.Bilo da je vrhunska italijanska cizma ili bezimena kozna.O skaju da ne pricam.Mi kupujemo u toj cipeli svo to znojenje i kao sto rekoh mozda gratis dobijemo i koju gljivicu..Takve stvari se nikada ne uzimaju u obzir...
2019 09 25
Ма гљивице можеш и у радњи да добијеш, ако је неко ко их има пробао непосредно пре тебе ,:) По мени глежњаче, чизме и затворену обућу не треба куповати изношену, јер су постава и табаница похабани, ућебани и пуни "мириса", а не можеш их видети. Само отворена обућа и брендиране патике које можеш опрати у машини долазе у обзир.
2019 09 25
Znam Madlene,mozes svuda,ali tu probas,manji je rizik.To je sekund.Nije nesto gde se noga znojila satima.Gaziste nije promenjeno od nosenja.Inace ja uvek trazim par koji nije proban,tj nov,kada se odlucim za kupovinu.Samo kod nas se prodaju cipele iz izloga i koje su probane.Mislim mi sve gutamo..I postaje nam vremenom normalno.To se i kotira kao maltene polovna cipela..Hocu da kazem sa nosenom obucom kupujes i neku vrstu rizika,pa vec kada se to radi cena mora da bude minimalana.
2019 09 25
Ма слажем се, чим нешто само изнесеш из радње цена је 30% мања. А да непричам о очигледно урнисаним ГУЕСС чизмама које се продају за 100е. Ја не купујем марку него станје обуће. Овде сви вичу ново, једном ношено( где? на игманском маршу).
2019 09 25
Slazem se Jelena u potunosti. Evo, upravo nosim par Zarinih martinki kupljenih ovde. Bile su nove, nenosene i od prirodne koze, a devojka mi je spustila cenu na 1.500din (!!!) jer im fale prepoznatljive pertle. Sa obzirom na to da su u radnji kostale 12.000din smatram da sam prosla vise nego dobro, a za pertle me bas briga. ;) Takodje, planiram da postavim moje gleznjace iz Stradivariusa, takodje od prirodne koze i savrseno ocuvane. Stavicu im cenu 1.800din jer su ipak nosene i ne moze se za polovnu obucu traziti vise od toga zaista. Barem je to moje razmisljanje.
2019 09 25
Daaa ovde je par puta obuceno,vrlo zanimljiva pojava..Imam cizme neki univerzalni model iz doba neolita ,:) ,ali zbog modela i danas mogu da se nose.Obujem ih s vremena na vreme..Istina da ih nisam nesto puno nosila ali sam ih svakako nosila.E one nemaju uopste na prevoju od gazenja gore onu liniju,ali ni minimalnu....Ovde je svaka druga sa linijom na prevoju a kao brend i kao noseno jednom dva puta..Vrlo je jasno kada skupa gilja ima prevoj da je itekako nosena... Ne znam obozavam obucu i uvek mi je malo.Najvise nju kupujem preko sajtova...I stvarno sam imala srece sa kupovinom,bukvalno srece...Ali 99% su bile nove,bukvalno..Ili obuvene mozda dva puta..I nalazila sam po super cenama,odnosno realnim
2019 09 25
> lokibg: > Slazem se Jelena u potunosti. Evo, upravo nosim par Zarinih martinki kupljenih ovde. Bile su nove, nenosene i od prirodne koze, a devojka mi je spustila cenu na 1.500din (!!!) jer im fale prepoznatljive pertle. Sa obzirom na to da su u radnji kostale 12.000din smatram da sam prosla vise nego dobro, a za pertle me bas briga. ;) > Takodje, planiram da postavim moje gleznjace iz Stradivariusa, takodje od prirodne koze i savrseno ocuvane. Stavicu im cenu 1.800din jer su ipak nosene i ne moze se za polovnu obucu traziti vise od toga zaista. Barem je to moje razmisljanje. Pa da..To su te cene..I ja tako razmisljam..Nego kao sto gore rekoh,ovde se malo izgubi kompas..Bar sam ja izgubila u trenutku
2019 09 25
А да не причамо о високим штиклама залепљеним супер-лепком; па за исту цену неко добије гратис чизму-гипсану :(
2019 09 25
> Madeleine: > А да не причамо о високим штиклама залепљеним супер-лепком; па за исту цену неко добије гратис чизму-гипсану :( :') :') :') :')
2019 09 25
Већина радије напише новелу у опису, а слике ђонова крију ко змија ноге ,:) Лице обуће стварно као ново-кад ти стигне пакет, погледаш ђонове а оно можеш главу завући кроз рупу (чистокрвна превара) :'(
2019 09 25
U poslednjih mesec dana sam kupila tri para obuce, dva sam preplatila i nisam dobila to što je bilo na slici. Ne znam šta mi bi da platim 3000 dinara gumene čizme a da ne pogledam da nove iste takve mogu da kupim za 3500. Nema šanse da kupim obuću u naredna dva života ovde.
2019 09 25
Често се запитам; да ли се продаје КОНВЕРС или крпица на гуми? Најпрецењеније су половне старке.
2019 09 25
1 2