Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li se i vama cini

Ja stvarno ne znam, cituckam podforum TRAZIM i da li je realno da kad neko napise sta zeli tj. sta ne zeli ima clanica koje tako nesto i dalje nude. Npr . devojka napise trazi haljinu samo da nije roze boje , naravno da joj neko u komentarima nudi rozu haljinu . Druga napise trazi haljinu do 1500 dinara , devojka joj nudi haljinu za 5000 din. Da ne pricam o velicinama , ako neko trazi iskljucivo S nude i XL , ali moze da prodje kao S :') Da li stvarno kad vide da neko trazi lupam haljinu ni ne citaju dalje nego u fazonu , aha, daj sta imam pa sta prodje prodje . Valjda ako neko oglasi da hoce nesto da kupi trazi da mu se javi neko sa konkretnim stvarima jer je tako lakse da se ne bi zezao i listao stotine i stotine strana ovog sajta . Samo pitam :)
2019 10 13
Ja volim da cituckam forum "trazim" i u nemalo slucajeva sam nasla nesto sto mi se bas dopalo,iako to nije bilo to sto je clanica trazila. Ljudi postave svasta nesto slika,i nekako je bas zgodno za listanje,pa me ne tangira sto to nije to 🤣😂🤣🤗🤗
2019 10 13
Pa ja mislim da je to cisto da ponude svoje stvari kao reklamu , iako unapred znaju da to nije predmet koji clanica zapravo trazi :)...
2019 10 13
Svima se cini ali to je standardno. Ovde se zene besomucno reklamiraju, ne birajuci nacin oglasavanja. Ako vam nesto treba probajte sa pretragom ali i ona je felericna i prepuna laznih tagova i karikiranja (NOVO-noseno samo pet puta).
2019 10 13
Meni nije jasno zasto se svaki dan bar dve tri devojke oglase da traze razmenu, generalno, ne za neku odredjenu stvar, kad postoji nekoliko tema na pocetku podforuma koje se ticu iskljucivo razmene... Meni je to za slicne stvari okej, naravno ne i skroz pogresna velicina, jer nekad ima i onoga "nisam znala da sam ovo htela". 😄
2019 10 13
Slazem se, sa svima na neki nacin iskreno..Ja licno evo preko podforuma Trazim, nikada do sada nista nisam prodala, od kada sam na krpicama, pa retko i ponudim..I nudim obicno ono sto se trazi.. Evo npr, ja sam ponudila clanici dzemper npr na kome je navedeno da je velicina neka nerealno velika, a meni odgovara nosim S/M, ali sam joj ponudila mere i iskreno joj napisala da mislim da bi joj bio veliki za XS, a trazila je XS ili S..Mere ponudim dakle..I ako zeli da se javi.. Vise mi smeta kada se neko pravi blesav pa svaki dan trazi nesto novo, kao za kupovinu ili razmenu, i svaki dan postavlja teme, to je reklamiranje po meni.. Isto tako mi smeta kada se neko pravi blesav pa postavi u podforum Trazim artikle koje prodaje, rasprodaje "jer mu samo stoje"..Pa kao nije znao da ne sme tu, a ima utisaka i utisaka, a i da je od juce na sajtu, nije nepismen da ne vidi za sta taj podforum sluzi..
2019 10 13
Jos jedna sitnica koja meni licno je smeta je oglas tipa, selim se, rasprodajem zbog selidbeee, nisam tu, odlaziim, bla bla. Profil je nakon toga aktivan jos narednih godinu dana i nikakvih naznaka nema o seljenju 😂😂
2019 10 13
> MamaiTata: > Jos jedna sitnica koja meni licno je smeta je oglas tipa, selim se, rasprodajem zbog selidbeee, nisam tu, odlaziim, bla bla. Profil je nakon toga aktivan jos narednih godinu dana i nikakvih naznaka nema o seljenju 😂😂 Baš tako.. :') Zato je jedna članica napisala da se ne seli nigde , samo prodaje. :) Super! Bzv mi je i pisati razlog prodaje, mada i sama to nekad radim kad je neka nova stvar u pitanju. 8-) Šta koga briga zašto prodajem , ni na pijaci prodavac voća ne navodi razloge prodaje...hehe...Zamislite samo. Kupac će kupiti ako mu se sviđa bez obzira na razlog.
2019 10 13
kao i oglasi koji pocinju sa HITNO trazim i onda se to hitno trazi naredna 2 meseca..
2019 10 13
reklo bi se da joj je hitno? x-)
2019 10 13
Valjda smo se nagledale svega i svacega pa nismo vise tolerantne , ko ce ga znati x-) Ali ne znam ,bas da tolike zene mrzi da citaju sta neko trazi to mi nije jasno . Vecina izgleda cita selektivno pa se uhvati samo za jednu rec pa nudi iz svog asortimana sve sto ima . I sto neko rece izreklamira se za DZ x-)
2019 10 14