Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

PREVERANT OTVORI NOVI PROFIL !!

Devojka je nakon prevare obrisala oba profila i najverovatnije otvorila novi iznecu i njene podatke ako treba da ne zezne jos nekog 😃 https://mojekrpice.rs/forum/t/517011/prevarant
2019 10 13
Profili se ne mogu obrisati
2019 10 13
Nije brisala samo verovatno otvorila i treći.
2019 10 13
Pa, kako će neko da stekne utiske, ako niko ne sarađuje sa njim, jer nema dovoljno utisaka
2019 10 13
Svaka kupoprodaja ima svoj rizik i ona sa 0 utisaka i ona sa 200+, imali smo prilike videti obe situacije. Ja sam sarađivala sa članicama bez utiska i hvala bogu sve prošlo u najboljem redu. Niti ću ikad zaboraviti Sofi koja mi je mimo svog principa poslala haljinu sa pouzećem kad sam bila nova. Veliko 💖, bez nje ne bi bila tu danas.
2019 10 13
> Madeleine: > > MissDiva: > > Ne znam zašto sarađujete sa bilo kim ko nema dovoljno utisaka, makar minimum minimuma...10ak ali da je jedan sa sajta od osobe koja ima mnogo utisaka... > Оваква изјава ме не оставља равнодушном. > И ти си пре 7 година имала 0 утисака. Добро, било је неко срећније време. > Значи да игноришеш поруке купаца који су испод твог стандарда - или шта? Ако одговориш; кажеш да нећеш да сарађујеш? > Сит се гладног не сећа. Bravo!
2019 10 14
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1407d601fdd94215ecea6cbb67bf8ae9.jpg) Osiba je prevarant
2019 10 15
Eto ja sam joj dala sansu, mislila sam krece iz pocetka pa da joj izadjem u susret, trazila je razmenu garderobe, ka njen paket nisam dobila. Ne znam kako se ona prijavljuje al bar da upozorim vidim da je i dalje dostupna i da prodaje stvari.
2019 10 15
Evo ja nemam ni jedan utisak jer sam nova, ali sam vec obavila nekoliko uspesnih prodaja, uz potpuno poverenje. Tako da utisci bas i nisu merodavni 😁> MissDiva: > Ne znam zašto sarađujete sa bilo kim ko nema dovoljno utisaka, makar minimum minimuma...10ak ali da je jedan sa sajta od osobe koja ima mnogo utisaka...
2019 10 18
A i ne zeli svako da cima clanice da im ostavljaju utisak. Ja to prepustam tudjoj volji, dovoljno mi je kad primim poruku da su zadovoljne.> Cotton19: > Evo ja nemam ni jedan utisak jer sam nova, ali sam vec obavila nekoliko uspesnih prodaja, uz potpuno poverenje. > Tako da utisci bas i nisu merodavni 😁> MissDiva: > > Ne znam zašto sarađujete sa bilo kim ko nema dovoljno utisaka, makar minimum minimuma...10ak ali da je jedan sa sajta od osobe koja ima mnogo utisaka...
2019 10 18