Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Žene, ne znam kako da vam kažem...

Frida Kalo će bude 🤣
2019 10 18
Mene klinac kada crta,crta me uvek kao ljutog smajlija ahahahah..Ja ga jednom pitala,pa zasto me stalno scrtas ljutu,a on mi kaze pa takve su ti obrve :') :') Uzas ,:)
2019 10 18
Slažem se da mi ništa odvratnije nema od onih izraženo napumpanih usana i izgleda koji ih ni po čemu ne razlikuje od drugih,ali volim da se sredim i našminkam naravno s merom u zavisnoti od doba dana. I volim da vidim doterane žene sa ukusom i stilom.
2019 10 18
> Debela_devojka: > Ja mogu da se pohvalim dosta očuvanom kožom lica, a ne korisfim nikakve vau preparate, ponekad namažem hipp bebeću kremicu ili običnu niveu. A mislim da sam zahvaljujući tome što ne koristim pudere i rumenilo dosta očuvala kožu Ja nista nikad, ali nikad nisam stavljala na lice od krema, nemam nijednu bubuljicu niti masnu kožu. Ponekad nanesem puder i to retko možda dva puta za godinu dana. Šminkam se normalno, maskara, senka ajlajner i olovka za oči, obrve ne crtam usta ne crtam. Samo klasika, što manje šminke na sebi to je lice sve bolje i koza zdravija.
2019 10 18
Mislis, bez pastete na faci, posto se vecina sminka kao da maze bas pastetu, a rumenilo deo lici na one jeftine salame. Obrve cokoladne bananice 😂😂😂 I tako...
2019 10 19
> DzoDzo: > Mislis, bez pastete na faci, posto se vecina sminka kao da maze bas pastetu, a rumenilo deo lici na one jeftine salame. > Obrve cokoladne bananice 😂😂😂 > I tako... E to Dzo, ahaha lepo si ga sročila! 👏👏👏
2019 10 19
Mislim da idete iz krajnosti u krajnost. Postoji i neka sredina u sminkanju, bez debelih linija od ajlajnera i vestackih trepavica u 2 popodne.
2019 10 19
Realno žene su lepše bez šminke isključivo ako ne umeju da se šminkanju ili ako preteruju....
2019 10 19
Mozda postoji ali kod normalnih osoba, ali danas se šminka svodi na krem bananice, lopata pudera i xxl usne, nažalost, misle da izgledaju savršeno ali u stvari katastrofa kako preteraju
2019 10 19
"Cccc....ova danasnja omladina...." "U nase vreme znao se red" :') :') :') :') :') :') :') Hahahahaha.....pa ljudi sta vam je, svako razdoblje nosi sa sobom neki svoj trend, a napadna sminka nije uopste nesto novo. Ko se seca osamdesetih slozice se da su bile sto se tice sminke, a bogami i frizure NE PONOVILO SE!!!! Posle toga ove debele obrve mi dodju kao predah. Iskreno od debelih obrva mi je mnogo gora varijanta iz devedesetih, a to su one tanke, tanke, skoro nepostojece obrve. Katastrofa!
2019 10 19
> lokibg: > Realno žene su lepše bez šminke isključivo ako ne umeju da se šminkanju ili ako preteruju.... Lokice, ja se sa ovim ne slažem, ali lepota je svakako u oku posmatrača. Ok mi je, što reče devojka iznad, umerena šminka, ali promeniti sebi lični opis šminkom je potpuno bezveze. Kad skine veštačke trepavice, kad izblede obrve, prođe dejstvo hijalurona i kad se skine fasada, šta ostade od žene 😂. Kao što ima lepih bez šminke, ima i onih ružnih, jbg, koje moraju da se šminkanju da ne plaše narod 😂
2019 10 19
Večeras idem na rođendan - tema arapsko veče, dress code obavezan. Pošto nemam ništa šta bi iole ličilo na Šeherezadu, moraću tako da se našminkam i tresnem se u haljinu do poda, pa šta Bog da.
2019 10 19
Evo primer koliko se nanese šminke na licu, kao porcelanska lutka ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5c91030482f26ee303041fbdbd41ef3d.jpg) I predebele obrve koje su meni odvratne ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b9c9d15c4df4920e20c29b32a9c203ce.jpg)
2019 10 19
> Debela_devojka: > > lokibg: > > Realno žene su lepše bez šminke isključivo ako ne umeju da se šminkanju ili ako preteruju.... > Lokice, ja se sa ovim ne slažem, ali lepota je svakako u oku posmatrača. Ok mi je, što reče devojka iznad, umerena šminka, ali promeniti sebi lični opis šminkom je potpuno bezveze. Kad skine veštačke trepavice, kad izblede obrve, prođe dejstvo hijalurona i kad se skine fasada, šta ostade od žene 😂. Kao što ima lepih bez šminke, ima i onih ružnih, jbg, koje moraju da se šminkanju da ne plaše narod 😂 Pa ja i kazem: ili ako ne umeju da se sminkaju li ako preteruju. Pre desetak i vise godina isla sam na casove spanskog sa jednom devojkom koja je bila ono sto se kaze prirodno lepa devojka, sa divnim tenom. Jednog dana ona dolazi na casove bukvalno kao da je poplava izbacila. Neke fleke na licu, podocnjaci, bleda, skoro pa siva....gledamo je svi krisom i na kraju pita jedan decko koji je bio sa nama u grupi i to iz najbolje namere: izvini sto te pitam, ali da li si ok, delujes kao da ti nije dobro. Jel sve u redu? Kad ona poce da se smeje. I kaze: Ma dobro mi je ljudi nego me nikada niste videli bez sminke! :') :') :') A mi u cudu jer smo svi do tada bili ubedjeni da se ona zapravo i ne sminka. Da skratim dugu pricu, devojka je inace sminkerka po zanimanju i to odlicna, posle nas je sve naucila kako da se sminkamo preko dana da izgledamo prirodno. Fora je u tenu, kvalitetnim preparatima, nijansama i naravno da potrefimo sve to za nas tip koze. ;)
2019 10 19
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4dc7fe2ae6fe73bf9de04c953638d9b6.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6b5e184d96203cdd3e854853ab75f15c.jpg) Evo recimo meni su Selena Gomez i Ariana Grande prelepe, ali budimo realni-bez sminke barem 10 identicnih faca mozemo naci u Przinovcima
2019 10 19