Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Žene, ne znam kako da vam kažem...

Mnogo ste, bre, lepše bez tone šminke na licu.
2019 10 18
A vala fakat, Pa bar xa su nasminkane drugacije nego copy paste redom Ili je to neki filter ,ne razumem se ...
2019 10 18
Btw kako ti je malac?
2019 10 18
Ja se ne sminkam 😂 Samo labelo i to je to... Ali mi je neverovatno sta sve devojke danas stavljaju na lice, koji su to slojevi svega i svacega, pa ja jedva stignem da se umijem i operem zube hahahah
2019 10 18
> Elenahana: > Btw kako ti je malac? Rastu zubi, znači nikakav :D
2019 10 18
Mene ZGROZAVAJU debele obrve kao prsti i napumpana usta koja izgledaju kao slepljena peglom, strasnoooo kako žena može da se upropasti
2019 10 18
Ja volim lepo nasminkane zene,doterane..Odnosno da se zna sta je dnevna a sta sminka za noc..A posebno sam primetila da ne znaju da se nasminkaju..Vidjam ovo za konturisanje stavljaju na jagodice u beloj masnoj boji,u debeloooom sloju,grozno izgleda..Kao neka debela linija na jagodicama,totalno bez smisla..
2019 10 18
Sminkam se nazalost samo kad idem na neko desavanje, a to je retko. I to moje u kucnoj radinosti mnogo lepse izgleda nego kad me profi nasminkaju. Jednom sam se sminkala profi, i zazalila puno, jer sam na svojoj svadbi izgledala 10 godina starija od muza. Odvratno je bilo. Htela sam sama da se sminkam, i na nagovor, odem kao profi da se nasminkam u poslednjem momentu. Malo je reci, odvratno. To je bilo ovo novokomponovano, konturisanje, bljak. Sad se vise i ne sminkam, nije da ne stizem, nesto nemam ni volju. Stavim ponekad maskaru(sipala sam u nju kokosovo ulje da mi ne opadaju trepavice, pa kad god stavim, posle par min idem kao neuredni smoki ajs 😂). Inace sam skoro pocela potpuno da pustam obrve(jer sam izgubila pincetu 😁) ali odavno zelim da vidim na sta ce to da lici. 😂
2019 10 18
Ja hocu da kupim tu paletu za konturisanje jer sam videla par njih koje su to uradile kako treba i odlicno izgleda...Odem na neke tutorijale na Youtube,pa nisam mogla da verujem..Zene doslovce lice na indijance,a kao objasnjavaju kako treba da se radi..A sto se obrva tice ja ih ni nemama.Imam obrve kao Spok iz Zvezdanih staza al do pola ahahahah..Htela da idem na ono tetoviranje da mi docrtaju koju dlacicu,pa mi se nesto neda...Bojim se da cu onda doslovce da izgledam kao Spok ,:) ,:)
2019 10 18
Volim sminku i sminkam se svakodnevno.🤣
2019 10 18
Jednom kad sam vidsla poznanicu bez šminke, a 10 god sam je viđela samo našminkanu, ja sam se šokirala! Koliko je to lepa devojka, a koliko matoro i ogavno izgleda tako full našminkana. Ja se šminkam, ali minimalno, što kaže Jeca jedino kad noću izlazim, pa kao neka malo jača šminka, ali sam uvek za prirodni izgled, leti se skoro uopšte ne šminkam. Puder i rumenilo koristim 2X godišnje i to zimi. I meni su novi trendovi šminkanja jezivi, jbt, vidim ženu na ulici sa full make up-om, bežim odmah niz ulicu, istripujem da je Majkl Majers 🤣
2019 10 18
@DD, slicnu reakciju su imale kolege jedne moje cimerke kad je jednom na fax otisla bez sminke, samo sto su se oni zabrinuli :) Sminkam se ponekad kad idem na cas, kad je posao u pitanju, slavlje neko, i izlasci kad odem negde; za razliku od sminke, preparativu cepam kao na takmicenju :')
2019 10 18
Ja mogu da se pohvalim dosta očuvanom kožom lica, a ne korisfim nikakve vau preparate, ponekad namažem hipp bebeću kremicu ili običnu niveu. A mislim da sam zahvaljujući tome što ne koristim pudere i rumenilo dosta očuvala kožu
2019 10 18
Blago tebi, ja cim ne stavljam nesto za hidrataciju lopatom odmah mi dehidrira koza, geni ce me u grob oterati :') Nista preskupo, al volim da pipnem lice i ne cujem skripanje koze.
2019 10 18
> jelena2606: > Ja hocu da kupim tu paletu za konturisanje jer sam videla par njih koje su to uradile kako treba i odlicno izgleda...Odem na neke tutorijale na Youtube,pa nisam mogla da verujem..Zene doslovce lice na indijance,a kao objasnjavaju kako treba da se radi..A sto se obrva tice ja ih ni nemama.Imam obrve kao Spok iz Zvezdanih staza al do pola ahahahah..Htela da idem na ono tetoviranje da mi docrtaju koju dlacicu,pa mi se nesto neda...Bojim se da cu onda doslovce da izgledam kao Spok ,:) ,:) Svaka cast ko to ume, ja nailazila samo na pogresne umetnike konturisanja. A moje obrve Boze spasi, em puno razdvojene, em tanke prirodno, a sa coskova izadje tako 7(ali tacno na obe strane) dlaka, i to upadljivih, ispod one granice gde je obrva iole normalna. Pa ja tih 7 pocupam sama, nista vise nisam ni dirala do sad, a sad sam ostavila bas da vidim sta ce biti. A tanke , zivote, ko da ih neko dete crtalo.
2019 10 18
1 2 3 4