Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li je neko radio scintigrafiju štitaste i paratiroidne žlezde, hitno, savet ..

Nije na moju ruku, to je ispisala dr sa VMA gde sam bila po "drugo mišljenje" tumačeći mi da je paratiroidna mnogo opasnija i da pravi haos u telu da je hitno da odradim scintigrafiju i nalaze krvi ( kalcijum mi previsok, Mg nizak, fosfora skoro nema -to sam ovih dana radila + još nešto moram, vitamin D, neko merenje stanja kostiju kičme i kukova , biopsiju.. ) pa s tim nalazom na kontrolu kod nje . Dr je vrh ali ona ne radi to, a nije mi preporučila gde da idem. A ne bih dugo da čekam na ovu najbitniju analizu jer u Kamenicu neću ući pre Ng a i ko zna kad nakon Ng. Ovako ako utvrde da je zaista hitno, dobiću uput i razvaliti im vrata , sve sa pidžamom u ruci i parolom: " Hasan seckati.. " . o:) :') Ma, ne pametuješ .. pomažeš. :) Ja sam od onih koji ćute i prave se blesavi kad im je najgore , zato i zaglavih prvi put , mislila da treba da istrpim, proći će.. ali sad mi je baš potrebno malo priče . Sorry ako davim.
2019 10 24
Ne daviš, imaš problem.
2019 10 24
❤️💋❤️
2019 10 24
💕 U ovu tematiku se nimalo nw razumem 😞 Mogu da ti ponudim mlekce za kalcijum i lepe misli!!! Srećno 🤗
2019 10 25
> sandokanka: > 💕 > U ovu tematiku se nimalo nw razumem 😞 > Mogu da ti ponudim mlekce za kalcijum i lepe misli!!! Srećno 🤗 :") Uvek divna žena , drug i empata. ❤️💋☀️ Hvala puno!! Biće dobro, samo da krenu ispitivanja. Uvek pozitivno ! :")
2019 10 25
1 2