Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako odredjujete cenu artikla?

Tiffany haljina iz prethodne zimske kolekcije, bila tada u radnji 5690,devojka prodaje kao par puta nosenu za 8000. 😁 Pratim ja to neko vreme, jer imam istu, znam tacnu cenu, i pre neki dan je snizi na 5000. Ali 4500 je zadnja cena 😁
2019 10 31
Ja nekako stavljam cene na osnovu toga u kakvom je stanju tj.koliko je noseno, da li je neka kao markica ili nije... stvari koje su nove sa etiketom cenim kao takve, spustim cenu toliko da se kupac moze uklopiti sa postarinom a da ne preplati, van pameti mi je da se stavi cena 3000 za nesto sto toliko kosta u radnji pa dok platis postarinu izadje te skuplje, ili jos gore sto vidim da stavljaju cene vece nego u radnjama, kao da ne mozemo proveriti na sajtovima cene :') Ako neko trazi snizenje cene, spustim za 100-200 dinara naravno ako je stvar skuplja, ako je 500 din onda nema popusta.... I naravno ako neko kupi vise stvari od mene, takodje dobija popust ili placam postarinu :)
2019 11 06
Uglavnom cenu prvo odredjujem po tome koliko je nosena, koliko je dugo imam, u kakvom je stanju, da li je moderna ili ne i tako dalje.. Imala sam susreta sa clanicama kojima ne odgovara nikako cena i nabacuju kako takva ista stvar moze da se kupi nova u prodavnici... Mislim da svaka od nas najbolje zna zasto je to bas ta cena i koliko vredi stvar koju prodajemi. Recimo postoje farmerke koje sam narucila sa interneta,probala ih ali su mi male. Sigurno necu staviti cenu nizu za 1000 dinara nego sto su kostale.. :)
2019 11 17
1 2