Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Veza sa zavisnikom

> _lutkica_: > On ima 25. Ne razumem se u te stvari, ali ako mu dve kesice nisu dovoljne, donesu mu i trecu za noc. Ja skontah da je to previse. A i bas ovo sto kaze ducekuce, imam utisak da kad se spusti sa toga ili kako se vec kaze, ceo dan provede depresivan u krevetu. Da potrosi se seratonin i sutradan ne oseca bas nista,najogori osecaj,praznina
2019 11 03
> jelena2606: > > _lutkica_: > > On ima 25. Ne razumem se u te stvari, ali ako mu dve kesice nisu dovoljne, donesu mu i trecu za noc. Ja skontah da je to previse. A i bas ovo sto kaze ducekuce, imam utisak da kad se spusti sa toga ili kako se vec kaze, ceo dan provede depresivan u krevetu. > Da potrosi se seratonin i sutradan ne oseca bas nista,najogori osecaj,praznina Da, jes, mora banane da se jedu 😂😎😎
2019 11 03
Hahaha, debela_devojka, nasmejala si me. Ne bih se bas zezala, imam u planu nesto malo ozbiljnije sa mojih 27 🤣 Problem je sto se nase drugarstvo vuce 3 godine, i sad sam mislila ili da probam ili da zauvek precrtam. Znala sam ja od starta za taj njegov hobi, ali sam mislila ajde kao jednom u dva meseca mogu da progutam i to ne u mom prisustvu, to je i bio uslov naseg druzenja. Medjutim u poslednje vreme to koristi i ispred mene.
2019 11 03
Pa, eto, sama si rekla, hoćeš ozbiljnu vezu, smeta ti njegov trenutni način života, da vi sad kao budete zajedno, pa ti da ga smaraš, on da te laže da neće više i slično, ne ide, bzv je, traži drugog 😂😎
2019 11 03
Ne bih smarala, ili pristajem na to ili ne. Svesna sam da ne mogu da ga menjam niti zelim da se trudim. Nego kao postojala je nada da on to sam ostavi kad mu dosadi i ako nije duboko u tome. A meni deluje po svemu da je zaglibio bas.
2019 11 03
Evo par saveta, i informacija, od nekog ko se malo vise razume u to ☺️ 1. Kokain nema veze sa serotoninom, on sprecava reuptake dopamina, te ga povecava i tako ostvaruje efekte. 2. Tolerancija i zavsinost od kokaina su itekako stvarni. Posebno se za kokain naglasava visok suicidni rizik kod apstinencijalne krize. Da ne pricamo da moze dovesti do paranoidnih psihoza, halucinacija itd. Ne znam u kakvom drustvu se inace krecete, ali prica da danas “svi koriste kokain” apsolutno nije tacna. Postoje mnogi divni momci koji nisu ni na cemu, batalite njega na vreme, to Vam je moj iskren savet 😊
2019 11 03
Hvala puno svima! Sto se tice halucinacija, nisam odmah povezala. Ali je jednom "video" coveka kako jase metlu, sledeci put nije hteo da ide liftom, jer je utripovao opet nekog coveka...
2019 11 03
Bojana..Ne radi se ko se u kakvom drustvu krece,nego da se kokain ozbiljno konzumira u Beogradu..Niko nije rekao da SVI koriste kokain..ali dobar deo da!Da ne spominjem srednjoskolce!! Ovo sto ste izbnad napisali je teoretski...I to svi znamo.Praksa je drugacija.Iskreno ne znam kakva je situacija kod onih koji svaki dan celodnevno uzimaju,takve ne znam.Ali ovo na nedeljnom nivou znam.Ja sam mislila da ima veze sa seratonnom,pogledacu bas oko toga..
2019 11 03
Ja sam vise puta "bezala" od njega, pa ulazila u veze, gde shvatim da momak ne moze bez marihuane. Prvo samo uvece jedan dzoint, pa onda dva da moze da zaspi, na kraju ispadne da se uzima i preko dana. Od takvih sam bezala posle mesec dana. Cinjenica je da je veci deo populacije na necemu. Do ovog momka mi je prilicno stalo, zato se toliko lomim. Dve nedelje sam sigurna da sam stavila tacku, a onda u danu promenim misljenje.
2019 11 03
Ako ti sada to smeta, kasnije će ti smetati sve više. U tebi vidim želju da se odvoji od njega, a isto tako i stah od toga. Iskreno, mislim da bi sama sebe 'uglibila' time što se vučeš sa takvom osobom, a ni sama nisi iz te priče. Lično sebe ne bih mogla da zamislim u društvu kom treba neka droga ne bi li malo živnuli.
2019 11 03
Ja sam bila u vezi sa momkom 4 godine skoro 5,koji je bio ovisnik od svih mogucih druga koje postoje... I jedino sto mogu da ti kazem da od tog dana od kako sam saznala da koristi pa do raskida to je najgori period u mom zivotu... Da je travuljina u pitanju pa i da kazes nije nesto... Mislim.. Ne svaki dan.. Ali nemam nista protiv a sa tim ces imati iz dana u dan sve veci problem... To je moje iskustvo... Bezi od toga
2019 11 03
> Debela_devojka: > Ma, pitanje je da li je momak zavisnik, to je prejaka reč i teško da može da se navuče na belo, ako ne unosi direkt u venu, sve je to na psihičkoj osnovi, uglavnom se svede na zajebanciju, koja vremenom malo i dosadi, čovek preraste sve te gluposti vremenom, ako ima mozga i ako nije u nekoj žestokoj depresiji. Osim, ako nije neki krimos pun love, tebraaaaaa 😂😂😂 Moze i te kako da se navuce.. A kad prestanu da deluju dovoljno dobro crtice pocece i da se bode... Ja gledala decka od 30 godina kako propada, fazu kada krizira da ni ne opisujem...
2019 11 03
> _lutkica_: > Hvala puno svima! Sto se tice halucinacija, nisam odmah povezala. Ali je jednom "video" coveka kako jase metlu, sledeci put nije hteo da ide liftom, jer je utripovao opet nekog coveka... 😂😂😂😂 Batali ti njega..
2019 11 03
I na travu ne mozes da se navuces.. To je jedina "droga"koju mozes da oatavis kad god pozelis...
2019 11 03
> tina.tina: > > Debela_devojka: > > Ma, pitanje je da li je momak zavisnik, to je prejaka reč i teško da može da se navuče na belo, ako ne unosi direkt u venu, sve je to na psihičkoj osnovi, uglavnom se svede na zajebanciju, koja vremenom malo i dosadi, čovek preraste sve te gluposti vremenom, ako ima mozga i ako nije u nekoj žestokoj depresiji. Osim, ako nije neki krimos pun love, tebraaaaaa 😂😂😂 > Moze i te kako da se navuce.. A kad prestanu da deluju dovoljno dobro crtice pocece i da se bode... Ja gledala decka od 30 godina kako propada, fazu kada krizira da ni ne opisujem... Tina, naravno, slučajeva milion raznih. Poenta je da nije sve za svakoga. Zavisi da li je osoba labilna, iz kojih pobuda nešto radi itd itd. Moj drug je, recimo, otišao u k zbog alkohola načisto, ali baš, jetra, krvotok, čuka, sve mu živo otkazuje, a većina nas konzumira alkohol povremeno i u granicama normale bez većih posledica. A alkohol legalan. A VEOMA OPASAN. Sve je to individualno. Nekome su to faze, nekome lifestyle, ovi drugi su kritični. Glupo je savetovati curu o momku kog ne poznajemo, kao što je glupo uopšte pitati za savet nepoznate ljude na forumu, na kraju krajeva odluka će biti samo njena. Ja ipak mislim da je u pitanju klinja u nekoj istraživačkog fazi, ali ona ga poznaje najbolje 😎
2019 11 03