Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Veza sa zavisnikom

Ako mislite da trava nije zavisnicka droga, grdno se varate. Mogu da razuverim sa nekoliko primera. Stvar je karaktera, covek koji podnese da vari jednom i nikad vise je karakter, sve ostalo je smuckaj i prospi. Oduzimaju se deca roditeljima koji konzumiraju travu, to je veliki prekrsaj. Uzivaoci trave i povremeno, ne mogu zauvek da budu bez nje. Cim bi takvu osobu neko pritegao da vise ne uzima ni jednom nedeljno, i nikad, da vidite kako se iz bunta postaje zavisnik. Droge su neverovatne. Zavrnuta stvar.
2019 11 04
Samo ti, sestro, nađi muža koji nije gadljiv na pelene, usisivač, koji pere sudove, eventualno dobro kuva i koji nema problem da imaš svoj život mimo njega i dece. Ništa nema gore od žena koje se pretvore u šerpe i pegle i imaju nesposobnog maminog sina kom moraš da postavljaš ručak svaki dan i koji ne ume da oriba wc šolju i bićeš super 😂😎 i da, vidi da ti svekrva bude što dalje 😂
2019 11 04
> Debela_devojka: > Samo ti, sestro, nađi muža koji nije gadljiv na pelene, usisivač, koji pere sudove, eventualno dobro kuva i koji nema problem da imaš svoj život mimo njega i dece. Ništa nema gore od žena koje se pretvore u šerpe i pegle i imaju nesposobnog maminog sina kom moraš da postavljaš ručak svaki dan i koji ne ume da oriba wc šolju i bićeš super 😂😎 i da, vidi da ti svekrva bude što dalje 😂 E tu si potpuno u pravu. 😉 Imam takvih, možda nisu lovatori ali jbg, ne možeš imati sve.
2019 11 04
Ma, love uvek ima, ko hoće da radi, to me najmanje sekira. Bitno je da mi telefon ne zvoni na 3 min kad uveče izađem, da ravnopracno delimo obaveze oko dece i u kući i da se ne li i posla. I, naravno, da ga je mama naučila da sam sebi postavi sto, ispegla šulju i slično. Da ne bude samo ono : ZNA SE ŠTA SU ŽENSKI POSLOVI 😂 Ježim se na to
2019 11 04
Mislim da pravila oko izbora partnera nema.Sve individualno.A nekada se eto i zalomi..Nku zenu zanima samo kes,neku da je lep i zgodan,neka hoce posto poto da se uda.itd itd..Uzivotu sam upoznavala kvalitetne muskarce u svakom pogledu i nisam pogresila oko njih,to sada znam,ali jbg nije bilo nikakve hemije sa moje strane..Ne moze ni na silu iako znas da je super lik...Imala sam i drugarice svojevremeno sa bas visokim prohtevima,dosta puta sam se nasalila na njihov racun i pitala"A sta ti nudis"?
2019 11 04
Hemija se podrazumeva. Neko napisa gore zaljubljeno dođe i prođe. Ja se sa tim ne slažem, zaljubljuje se uvek iznova u svog partnera, nekad se samo probudim ujutru zaljubljenih, nego juče 😂 strasti, naravno, nema kao na početku, ali ljubavi i zaljubljenosti uvek, posebno kada provedemo sami dan, veče ili se spremamo da izađemo negde na đusku i slično, podetinjimo kao zaljubljeni tinejdžeri 🥰
2019 11 04
> Debela_devojka: > Samo ti, sestro, nađi muža koji nije gadljiv na pelene, usisivač, koji pere sudove, eventualno dobro kuva i koji nema problem da imaš svoj život mimo njega i dece. Ništa nema gore od žena koje se pretvore u šerpe i pegle i imaju nesposobnog maminog sina kom moraš da postavljaš ručak svaki dan i koji ne ume da oriba wc šolju i bićeš super 😂😎 i da, vidi da ti svekrva bude što dalje 😂 😂😂😂
2019 11 04
> Debela_devojka: > Samo ti, sestro, nađi muža koji nije gadljiv na pelene, usisivač, koji pere sudove, eventualno dobro kuva i koji nema problem da imaš svoj život mimo njega i dece. Ništa nema gore od žena koje se pretvore u šerpe i pegle i imaju nesposobnog maminog sina kom moraš da postavljaš ručak svaki dan i koji ne ume da oriba wc šolju i bićeš super 😂😎 i da, vidi da ti svekrva bude što dalje 😂 Taj je eksploatator kome je ona dozvolila da je eksploatiše na angro.
2019 11 04
1 2 3 4