Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Multipla skleroza

Necu detaljisati, moja draga osoba je nazalost dobila tu dijagnozu. Imate li preporuku bilo kakvu za bilo koji "lek" (iako nema leka), nesto prirodno sto ce usporiti i umanjiti simptome? Hvala svima puno unapred!
pre 5 dana, 00:06
http://www.dobraknjiga.rs/sr/Zdravlje_medicina/U_sumi_Kako_sam_nadvladao_autoimunu_bolest/
pre 5 dana, 00:51
Ako obriše sajt linkove guglaj Denis Delogu - "U šumi" ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f34e2c68211f617d65ee7e31b64d3f6a.jpg) Na YT imaš celu epizodu emisije Na rubu znanosti gde možeš lično videti i čuti iskustva Denisa ali preporučujem knjigu i promenu prehrane, ako se tvoja bliska osoba toga bude strogo pridržavala, pomoći će itekako. Sve najbolje.
pre 5 dana, 00:52
Iz porodičnog iskustva (moj muž) mogu da preporučim kako smo mi to zaustavili. Bukvalno je bolest stala da se razvija. Odlazak na kvantnu dijagnostiku da se utvrdi šta sve u telu ne radi https://ryl.rs/medicina-buducnosti/ Pregled je bio 3000 dinara. Odlazak na psihoterapiju. Multupla skleroza je autoimuna bolest. Kao i sve autoimune bolesti - to su bolesti duše. Osoba koja dobije autoimunu bolest je duboko nesrećna i nezadovoljna svojim životom (to već pričam takođe i iz ličnog iskustva - izlečila sam se od hipertireoze) i neophodno je uz terapeuta naći uzrok bolesti unutar sebe kako bi organizam prestao da se okreće sam protiv sebe. Moja bolest je takođe nestala sa potpunom promenom života - posla, grada u kom sam živela, ljudi koji su me okruživali... Želim vam puno sreće u nalaženju najboljeg rešenja...
pre 5 dana, 01:12
Hvala puno puno svima!
pre 5 dana, 12:25