Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li Vam smeta kad neko preprodaje Vaše stvari?

Sad mi je palo na pamet, dok sam postavljala neke stvarčice koje sam kupila od drugih ali mi više ne odgovaraju. Nekako mi je žao što moram da ih prodam, ali valjalo bi napraviti mesta za nove. Šta mislite o tome?
2019 11 12
Naravno da ne, stvari koje sam prodala/razmenili više ne pripadaju meni. I sama prodajem dalje kad mi dosadi nešto.
2019 11 12
Tacno tako dd Jedino kad koriste moje fotografije,e to mi smeta
2019 11 12
A desi se i da promaši čovek veličinu, ili ipak nije ne stoji itd. Zašto da ne?
2019 11 12
ne,ali mi je zasmetalo kada je moja polovna stvar vaskrsla kao nova sa etiketom..
2019 11 12
Da li neko zna , kako se na instagramu prodaju stvari od razlicitih clanica sa krpica. I to na jednoj instagram stranici . Da li su se udružile.
2019 11 12
Mozete li ostaviti naziv ig profila, molim vas. Baš me interesuje o čemu pričate.
2019 11 12
Nema razloga da smeta jer prosto ukus se menja,ne stoji više stvari isto ,dok je nešto lično kod mene imam sva prava na tu stvar a kada prodamo drugom to je već njihov izbor.
2019 11 12
Zašto bi mi smetalo? To više nije moje :D I meni se dešavalo da mi ne odgovara pa postavim za prodaju. Pogreši čovek ... 8-)
2019 11 12
Ne,pa ni kada stave dosta vecu cenu,to vise nije moja stvar..
2019 11 12
Zašto bi to nekom smetalo jer ako smo nešto prodali,dobili smo novac za to i po ceni koju smo sami odredili! Kad je prodato, to više nije naše niti bi trebalo da nas brine što neko dalje to prodaje možda i po višoj ceni ali mi smo svakako dobili onu cenu koju smo tražili i još se oslobodili predmeta koji više nismo želeli. Na kraju krajeva zašto da neko ne zaradi ako već može.Uostalom, niko nikog ne prisiljava ni na prodaju ni na kupovinu. ,:)
2019 11 12
Meni ne smeta. Ako mu odgovaraju moje fotke, moze da ih iskoristi, nemam problem s tim. Jednom me je clanica pitala da uzme moje fotke, a jednom sam ja pitala drugu clanicu da uzmem njene, bolja rezolucija, bolje uslikano, utrosak vremena itd. @Ivana, ostavite link ka tom ig profilu, i mene zanima o cemu se radi.
2019 11 12
Ne, ne smeta ni čak ni ako poklonim.
2019 11 12
> MlleSanja: > Mozete li ostaviti naziv ig profila, molim vas. Baš me interesuje o čemu pričate. Ostavila sam vam u inbox
2019 11 12
> MinaMasa: > Meni ne smeta. Ako mu odgovaraju moje fotke, moze da ih iskoristi, nemam problem s tim. Jednom me je clanica pitala da uzme moje fotke, a jednom sam ja pitala drugu clanicu da uzmem njene, bolja rezolucija, bolje uslikano, utrosak vremena itd. @Ivana, ostavite link ka tom ig profilu, i mene zanima o cemu se radi. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/464cf3c08a67ee4e8591c8e1b1de0549.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d5231f5ca8dfb15027683dda9297662e.jpg)
2019 11 12
1 2 3