Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Parocistac, fugne....

Zdravo zene, Jedna tema za domacice, Da li koristite parocistac, kakva su vam iskustva, za sta ga najcesce koristite i cime cistite fugne?
2019 11 14
Ja imam paročistač, ali nisam ga dugo koristila, jer mi je sve to ugo traje. Treba ići polako, a sa malim detetom nema ništa polako :D . Laminat, pločice, sve lepo dezinfikuje, miriše na čisto, slida masne mrlje i zalepljene fleke. I fugne čisti ako nisu mnogo zaprljane. Na delovima gde se eventualno sakupila prljavština od vlage, paročistač to omekša i može se oprati krpicom natopljenom sirćetom.
2019 11 14
> marijana24: > Ja imam paročistač, ali nisam ga dugo koristila, jer mi je sve to ugo traje. Treba ići polako, a sa malim detetom nema ništa polako :D . Laminat, pločice, sve lepo dezinfikuje, miriše na čisto, slida masne mrlje i zalepljene fleke. I fugne čisti ako nisu mnogo zaprljane. Na delovima gde se eventualno sakupila prljavština od vlage, paročistač to omekša i može se oprati krpicom natopljenom sirćetom. Koji model imate, ako moze slika. Hvalaaa ❤️❤️
2019 11 14