Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

malo sam razmisljalaa... :D

Moja iskustva su identicna, tako da ti koji bi da vide kako stoji mislim da najcesce i nisu kupci. Niko logican ne bi trazio od nepoznate osobe za koju ne zna ni koje je visine, ni kakve je građe da proba nesto kako bi video kako ce njemu da stoji. Mislim, zar je moguce da ne znaju da velicina grudi, duzina torzoa, nogu, obim bokova imaju kljucni uticaj na to kako ce nesto da stoji...
2019 11 25
> Bojanaboka990: > Meni je jednom devojka trazila sliku kako stoji haljina a ja deveti mesec. I kazem joj da mi je bila mala i kada nisam bila trudna, posaljem joj sve mere, detaljan opis, i ona zapela oce sliku. I ja ne navukoh haljinu ni preko grudi, ona odustala i tako... A druga devojka me pitala posle isto za tu haljinu, ja joj isto to rekla i ona bez problema kupila. Ima raznih 🙂 Pa ima bas raznih, uvek sve mere posaljem, sta mogu obucem ili neko obuce pa fotografisem. Ali opet svakome drugacije stoji, drugacije gradje...
2019 11 25
> AnjaPaola: > > PINAKOLADA: > > Ja nemam problem sa slikanjem jer su 90% stvari koje prodajem moje i koje jos uvek mogu da obucem, ali ih prodajem jer ih ne nosim,jer su mi dosadile ili sam jednostavno shvatila da nisu za mene :) > > Obicno trazim da mi se posalju slike gde su stavri obucene, ali one koje su od takvog materijala da se jedino obucene mogu potpuno sagledati.. ali ako clanica nece da proba nije ni to problem,razumem..elastin je nesto drugo,tu nema potrebe za probanjem > > Ispare jer ih mrzi da otkucaju par reci.. > E, ovde bih se ubacila, pošto ste se donekle dotakli jednog mog "problema". Da ne zvuči sada kao reklama, u krajnjem slučaju pre će zvučiti kao anti-reklama 🤣, ali imam jednu "neposlušnu" haljinu, koja na ofingeru ili položena na podu izgleda kao nesrećni slučaj, iskreno.. 😊 Kada se obuče - druga priča, ali na meni..opet da ne delujemo kao dva nesrećna slučaja.. 😀 Tražila sam sliku s neta da ubacim, više je nema. A htela bih ipak nekako da prikažem kako ona zapravo izgleda. Problem je malo veći dekolte, koji ne znam kako da popunim, hahahha.. ❤️ I tako, tuga.. 👍 Zamoli drugaricu neku da ti ispozira 😘
2019 11 25
> petisa: > Moja iskustva su identicna, tako da ti koji bi da vide kako stoji mislim da najcesce i nisu kupci. Niko logican ne bi trazio od nepoznate osobe za koju ne zna ni koje je visine, ni kakve je građe da proba nesto kako bi video kako ce njemu da stoji. Mislim, zar je moguce da ne znaju da velicina grudi, duzina torzoa, nogu, obim bokova imaju kljucni uticaj na to kako ce nesto da stoji... U potpunosti vas razumem,naravno da razlike u gradji tela itekako menjaju stvar sto se tice toga kako ce neki deo garderobe nekome stajati..ja samo govorim svoja iskustva..puno sam stvari kupila samo zato sto sam videla kako to na nekome stoji.. Evo npr.,bila sam u kupovini u jednoj prodavnici, pored mene je prosla devojka u letnjoj haljini koja se meni veoma dopala, prisla sam,pitala je gde je kupila i potom sam kupila istu takvu, ili...dok sam u drugoj prodavnici cekala na red za probu iz kabine je izasla cura u sakou ,predivno joj je stajao ali po izlasku okacila ga je kod izlaza i odustala od njega..ja sam ga uzela,probala i kupila zato sto sam videla kako izgleda na njoj..inace..mozda ga nikada u radnji ne bih ni primetila.. Ja sam od onih kupaca koji vole da vide kako stoji, cak i na svom profilu imam slike u kojima sam obukla svoje stvari jer mnogo bolje pokazuju pravo stanje..ali opet kazem, ako neko nece da isproba,nije ni to problem, shvatam,.. na meni kao kupcu je da odlucim
2019 11 26
1 2