Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Evo nisam pametna

> CallMeDarling: > A ovi sa Alija sto preprodaju ,to je posebna tema.Kao da je pola sveta glupo pa ne zna za Ali.Ja sam trazila pre izvesnog vremena Zarine duboke pantalone, i nadjem clanicu koja ima iste te sao nisu Zarine ,i pitam je da mi proda za 800 ( a cenila ih je 1000 ) ,odbila je u startu ,jos sa obrazlozenjem da je i 1000 jeftino i da joj ne pada na pamet. Da bih ja videla posle 5 dana da je sama spustila cenu na 800 iste te pantalone. I dalje joj stoje , nije ih prodala.I meni ovde nista nije jasno zar joj nije bilo bilje da ih odmah proda meni za 800 ???? U cemu je fora? Alavost!
2019 11 27
> sandrra160796: > > CallMeDarling: > > A ovi sa Alija sto preprodaju ,to je posebna tema.Kao da je pola sveta glupo pa ne zna za Ali.Ja sam trazila pre izvesnog vremena Zarine duboke pantalone, i nadjem clanicu koja ima iste te sao nisu Zarine ,i pitam je da mi proda za 800 ( a cenila ih je 1000 ) ,odbila je u startu ,jos sa obrazlozenjem da je i 1000 jeftino i da joj ne pada na pamet. Da bih ja videla posle 5 dana da je sama spustila cenu na 800 iste te pantalone. I dalje joj stoje , nije ih prodala.I meni ovde nista nije jasno zar joj nije bilo bilje da ih odmah proda meni za 800 ???? U cemu je fora? > Alavost! Hahhaha bravo.Jedna rec objasnila sve👍👏👏👏👏
2019 11 27
Licno smatram da svako od prodavaca ima prava da "nabija" cene kakve zeli. Uvek se nadje neka budala koja ce da se upeca i da plati to. Tako da... o tome ne vredi raspravljati. Moze da se karakterise kao bezobrazluk, ovako i onako, ali na kraju balade, niko nikog ne bije po usima, sto se kaze. 🙂
2019 11 27
Naravno 😃 samo treba gledati sta je visoka cena u odnosu na sta. Puno para je puno para, ali ukoliko kupis nesto sto je kapitalno cija je cena 120.000 ... I ovde polovno prakticno novo nadjes za cetvrtinu cene, onda to nije prepumpavanje nego dobra kupovina. Nije svaka visoka cena bezobrazluk
2019 11 28
> MikiKE: > Naravno 😃 samo treba gledati sta je visoka cena u odnosu na sta. Puno para je puno para, ali ukoliko kupis nesto sto je kapitalno cija je cena 120.000 ... I ovde polovno prakticno novo nadjes za cetvrtinu cene, onda to nije prepumpavanje nego dobra kupovina. Nije svaka visoka cena bezobrazluk Slazem se..Ja tako i gledam.
2019 11 28
Mislim da su cene dosle do te mere da kad stavis nesto jeftino u dobrom stanju, ljudi pocnu da sumnjaju u stanje predmeta 🤷🏻‍♀️
2019 11 28
@AnaFilipovic Pa da zato sto imaju iskrivljenu sliku o tome sta bi koliko trebalo da kosta...Sumnjaju i da je original,kada je povoljno :D
2019 11 28
> sandrra160796: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/22b6c21d23debd81d29e25e77293a893.jpg) > Clanica je stavila cenu 500 din na artikal (u opisu pise cena fiksna!) A na artiklu jasno pise cena. Sto mu dodje u dinarima 590 dinara. Dok ja njoj platim i postarinu izadje me skuplje nego u butiku! Sramota ziva! Ako je clanica nesto platila 5 evra ima pravo da proda za 5 evra, zapravo ona ima pravo da proda i skuplje. Njene stvari = njene cene. Ako neko ide u nabavku robe u Austriju, Madjarsku ili cak i dalje, on potrosi pare za put, ako ostaje tamo jos mora platiti i to, pa dok to prenese moze imati problema sa carinom, treba to pakovati i vuci itd. Svako ima pravo da postavi cenu koju god hoce, bez toga da neko ocekuje da mu prodavac pred noge donese tu stvar i jos duplo jeftiniju zbog toga sto je "druga ruka".
2019 11 29
Esprit ..Sve to jeste, ali sustina ovog sajta jeste da se kupi jeftinije nego u radnji.U radnji imate pravo da probate,reklamaciju i garanciju.U ovom slucaju nemate nista od toga..Ne moze da se poredi ova vrsta prodaje sa onom kada odete u radnju....Sto se tice puta,slazem,samo malo drugaciji ugao bolje je platiti kartu 30e u sverc turi i kupiti sve sto treba nego kupovati ovde po nebuloznim cenama..Usteda je ogromna.
2019 11 30
Sustina svih sajtova za prodaju je da se proda, nigde nema pravilo da mora biti jeftinije nego u radnji. Imate ljude koji se bave odlaskom u soping ture, kupovinom stvari npr. Primark i onda to donesu i prodaju. Zamislite da imaju troskove i rizik od carine i jos kad to sve prenesu da prodaju duplo jeftinije nego u radnji? Njima se ne isplati ni po istoj ceni da prodaju, a ne duplo jeftinije. Govorim o novim stvarima. O polovnim, normalno da cena ne moze biti kao u radnji, tu nema govora. Sto se tice novih a povoljnih to ako je neko nesto dobio pa mu se ne svidja, ne treba mu, a trebaju pare i onda spusti po zelji, a ko je kupio novo i pukao 5000 za recimo haljinu, sumnjam da ce biti voljan da je proda za 2500 samo zato sto ju je izneo iz radnje pa vredi pola.
2019 11 30
Kod ovog sajta bi trebalo da bude pravilo da bude jeftinije nego u radnji,ako sam dobro razumela koncept sajta..Naravno da svako moze da stavi cenu koju hoce..niko to ne moze da zabrani.Sto se kupovine u radnjama tice,idete u sitna crevca...Uvek i u svemu moze da se nadje za i protiv ako tako gledamo na stvari.Cinjenica je da u radnjama imate pravo na reklamaciju i do godinu dana a negde i dve! Ne slazem se za ljude koji donose odecu od "preko",posto to radi moja komsinica...Kupuje po outletima,direktn iz magacina,po snizenjima svejedno...Cene su joj opet povoljnije dosta.Zadovoljna je svojom zaradom.Nije mucenica koja kopa i ore da bi dosla do dinara..Nego obuce celu porodicu,preproda po povoljnim cenama i ima i zaradu.Tako da iskreno ne smatram to nekim strasnim poslom,kao sto smatram rad u trafici za 25000 din.
2019 11 30
Nestade poruka od juce? Nisu svi preprodavci isti, neki znaju gde da nabave i od koga, gde i prodju bas povoljno, a neki kupe direktno u radnji pa ih izadje skuplje. Znam i jednu zenu na FB od koje mozete poruciti sve iz zemlje u kojoj zivi, samo sto ima jake provizije i mislim da provizije udara i na cenu transporta, a ne samo na cenu robe. Posle to posalje kod svojih pa oni vama nekom kurirskom sluzbom.
2019 12 02
1 2