Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Tetovazee??

Odlucila sam da uradim tetovazu pa me zanimaju iskustva, da li imate tetovaze ako da koje i gde ste ih radile :)
2019 11 26
Imam dve :) jednu na leđima, ispod ramena, ono standard, a jednu oko noge, kao nanogicu 😂 ova na leđima nije bolela ni malkice, baš ništa, a na nozi je ubijala, iskreno, posebno preko kostiju kad je išla. Obe sam radila u kućnoj radinosti, odnosno kod druga koji nije imao salon, a posle kod drugarice koja je, isto, radila kod kuće. Ne znam šta te još zanima :)
2019 11 26
Nije mala odluka jer će tu biti doveka osim ako rešiš da je laserom skidaš što je mnogo para i mnogo bola. Pošto tražiš savet, neki moj bi bio da radiš pozadi ili tako - gležanj, rebro, relativno manje vidljivo jer ove koje su an fas će ti brzo dosaditi jer ćeš ih svaki dan gledati pa će te vremenom nervirati. Dobro razmisli pre odluke. Što reče Debela, oko kosti boli kao žiletom da te režu ali sve to prođe :D
2019 11 26
E hvala vam puno. Znam da ostaje ceo zivot pa bas zbog toga gledam na kom bi mestu mogla i ono bas bas da razmislim sta tetoviram..Valjda cu istrpeti, javljam vam :D
2019 11 26
Ja imam zmiju iz Kung fu pande 😂
2019 11 26
Ja imam na ruci , u Sindjelu sam radila... Ne znam da li i dalje postoje,tad su bili bas provereni,cisti, uredni...sve je bilo na mestu.
2019 11 26
Ja imam na spoljašnjem delu podlaktice, a buduci da je tekst najvećim delom, nije me bolelo jer nema mnogo trljanja. Neprijatno je bilo jedino kad je sencio jedan delic koji se nalazi na kosti. Meni je u suštini bas prijao osecaj. Sledecu planiram mnogo vecu, na grudnoj kosti/gornjem delu stomaka, tako da ne bih da sudim prerano, ta ce verovatno boleti mnogo vise. 😂 Decko koji je meni radio, radi neverovatne stvari sto se tice lineworka. To je neki pravac koji je meni najlepsi pa mi on odgovara, ali ono, svaki tattoo artist ima nesto u cemu je najbolji, tako da biraj na osnovu toga. Mogu reci da je bolelo mnogo manje od ocekivanog i mnogo manje od busenja pirsinga npr. Taj dan koza bila osetljiva na dodir, onako kao neka modrica i posle tipa 48h,kao da nista nije bilo. A sto se tice ove trajnosti tetovaza, mene je bas to privuklo, nekako mi uliva sigurnost to sto znam da je tu zauvek 😁
2019 11 27
Imam tetovazu macke na levoj podlaktici, bezbolno sto se mene tice jer imam relativno visok prag bola a i realno mislim ako ti je stalo do tetovaze da bol i nije neka prepreka. Ne bih se slozila sa Srebrnom sto se tice mesta na kome bi stavila tetovazu 'jer ce te tetovaza navodno vremenom nervirati'. Ako razmisljas o tome da ce te tetovaza nervirati ili da jednog dana treba da je skidas laserom,onda bolje nemoj da se tetoviras jer je onda to samo bacanje para zaista :")...ali posto kazes da si odlucila, verujem da ces napraviti dobar izbor motiva :") Trajnost tetovaze je i mene privukla, nisam ni jednog momenta imala osecaj kao da treba da se privikavam na nesto novo, ne,kao da je samnom ceo zivot i to je to a za mesto sam se odlucila bas iz razloga sto volim da je vidim svaki dan a ne da se gledam u ogledalu na ledja ,na rebra, na guzicu i slicno..dakle volim da je vidim a ne da je krijem :)
2019 11 27
Imam 4 tetovaže. :) Na ruci dve manje (violinski ključ i slovo) i na leđima dve veće (jedan krilati simbol i stilizovano oko). Krila su mi od ramena do ramena i ne mogu reći da je bolelo, više je grebuckalo senčenje, oko mi je duž kičme i to nije bilo strašno, a ovo na ruci nisam ni osetila, ali svačiji prag bola je drugačiji i to se brzo zaboravi. Gledala sam da mi tetovaže budu na mestima koja se mogu prekriti majicom, jer nisam tetovirala da bi svi gledali nego da meni znači što su tu, a i pošto sam studirala pravo i planirala time da se bavim, gledala sam da bude prikladno tj.da bude ispod košulje. Za neke ozbiljnije poslove je bolje kad nema vidljivih tetovaža jer pogotovo starija generacija to doživljava drugačije.
2019 11 27
Hvala puno na odgovorima!
2019 11 27
Ja nisam imala nikakve kao simbole, motive i slično, istetovirala sam zmiju, jer mi je bila lepa 😂 moj muž ima neke reči, gluposti, meni to bezveze skroz, ali njemu se sviđa. Bitno mi je bilo samo da je nešto cute, nemam nikakvu,, dubinu" u svojim tetovažama. Planiram još jednu isto će biti neviđena glupost za mnoge, ali meni cool skroz 😂
2019 11 27
> PINAKOLADA: > Imam tetovazu macke na levoj podlaktici, bezbolno sto se mene tice jer imam relativno visok prag bola a i realno mislim ako ti je stalo do tetovaze da bol i nije neka prepreka. > Ne bih se slozila sa Srebrnom sto se tice mesta na kome bi stavila tetovazu 'jer ce te tetovaza navodno vremenom nervirati'. Ako razmisljas o tome da ce te tetovaza nervirati ili da jednog dana treba da je skidas laserom,onda bolje nemoj da se tetoviras jer je onda to samo bacanje para zaista :")...ali posto kazes da si odlucila, verujem da ces napraviti dobar izbor motiva > :") > Trajnost tetovaze je i mene privukla, nisam ni jednog momenta imala osecaj kao da treba da se privikavam na nesto novo, ne,kao da je samnom ceo zivot i to je to a za mesto sam se odlucila bas iz razloga sto volim da je vidim svaki dan a ne da se gledam u ogledalu na ledja ,na rebra, na guzicu i slicno..dakle volim da je vidim a ne da je krijem :) Slažem se. I takođe imam tetovažu mačke na levoj ruci. 😅🐈 Što se iskustva tiče radila sam u Sinđelu i mislim da preteruju sa cenama. Ima mnogo boljih majstora, samo treba proveriti higijenu. Uskoro bih započela rukav na desnoj ruci, dakle dosta rada i senčenja, i najviše mi se sviđaju radovi ove žene: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0c201a0eb651979500953fc049e977fc.jpg)
2019 11 29