Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ovde se više ni poklon ne sme poslati članicama

Sa mnom niko nije bio drzak, svi imaju pravo da pogreše. Nemojte iznositi neke izmišljotine, skrinovala sam prepisku, nema potrebe za Vašim izmišljotinama. > LianaLuna: > Naravno ona je i sama rekla da su joj u posti gde je slala , bili drski prema njoj cak kaze nisu joj dali ni PE posiljke ja zaista neznam sta se desava sa tom zenturacom , ja joj nisam kriva
2019 11 29
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/22d2874f1751b97518e64bcaf590664e.jpg)
2019 11 29
Drago mi je da si ti imala ok saradnju sa pomenutom članicom ali ja nisam i htela sam da postavim temu. Ali izgleda da se već vodila tema o njoj na forumu, malo sam zaostala 😂 > sandrra160796: > Ja sam 2x imala saradnju sa clanicom. Jednom sam joj prodala stvar uredno je uplatila novac na racun i podigla sutradan paket. Drugi put sam joj poklonila stvar takodje sve savrseno proslo. Platila je postarinu i podigla paket. Mozda je stvarno doslo do neke greske
2019 11 29
Imala sam i ja 2 saradnje sa clanicom Kasiopejom, 2x sam joj poklone slala, i zena je preuzela, sve sasvim ok. > sandrra160796: > Ja sam 2x imala saradnju sa clanicom. Jednom sam joj prodala stvar uredno je uplatila novac na racun i podigla sutradan paket. Drugi put sam joj poklonila stvar takodje sve savrseno proslo. Platila je postarinu i podigla paket. Mozda je stvarno doslo do neke greske
2019 11 29
> Sladjana23: > Imala sam i ja 2 saradnje sa clanicom Kasiopejom, 2x sam joj poklone slala, i zena je preuzela, sve sasvim ok. > sandrra160796: > > Ja sam 2x imala saradnju sa clanicom. Jednom sam joj prodala stvar uredno je uplatila novac na racun i podigla sutradan paket. Drugi put sam joj poklonila stvar takodje sve savrseno proslo. Platila je postarinu i podigla paket. Mozda je stvarno doslo do neke greske Drago mi je :')
2019 11 29
Ona uzme poklone, pa preprodaje na drugim sajtovima 😂😂😂
2019 11 29
I proklinje ljude koji je otkriju😂 Ne znam samo kako je ne mrzi da se bavi takvim stvarima 🤷🏽‍♀️ O sramoti da ne pricam, sve to zbog verovatno 200-300din > Debela_devojka: > Ona uzme poklone, pa preprodaje na drugim sajtovima 😂😂😂
2019 11 29
Ma, nek prodaje u zdravlje 😂😂😂 ako hrani đecu tako, ne smeta mi
2019 11 29
a ako ne x-)
2019 11 29
Ne znam ali,ja sam.joj letos poslala dve pune kese stvari tj.poklonila.A,ako iprodaje nek sluzi njoj na cast kao sto je clanica rekla ako hrani svoju decu od toga onda super! Imate na instagramu stranicu samohrane majke koje nwmaju nista.Pa,ako nesto zelite, da poklonite kome stvarno treba izvolite.
2019 11 30
Ja sam je skoro pominjala u temi. Sve dok ne popije blok ip adrese, nece se smiriti, uvek ce da nadje ovako nekog koga ce da maltretira jer joj nije stigao poklon i da lupa negativne. Da ponovim, stigao POKLON. To je bre nezahvalno do srzi.
2019 12 06
1 2