Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li je neko koristio femisan A kapi?

Iskustva?
2019 12 02
Koristilla.Nista nisu pomogle.Mada sve je individualno.
2019 12 02
Moja sestra koristi da bi ostala u drugom stanju, ali kao sto kaze @jelena2606 nista ne pomazu, bar za sada.. A cula sam dosta pozitivnih komentara za njih 😜
2019 12 02
I ja sam cula dosta pozitivnih i pijem ih vec 2 nedelje, ali meni se mnogo povecao apetit, ne osecam sitost... Ako ovako nstaavim imacu 300 kg 😁
2019 12 02
Zavisi iz kog razloga ih konzumirate. 😊 Npr meni puno znace u toku ciklusa, nemam bolove i nekako lakse podnosim, bas su super. Samo kao i svaki drugi lek, i tu treba da postoji kontinuitet u konzumiranju da bi bilo efekta 😄
2019 12 02
Ja sam ih pila 3 meseca kako bih regulisala ciklus i smanjila bolove uzrokovane istim, ali ništa se nije poboljšalo. 😐
2019 12 02
Ono sto bih iz svog iskustva mogla da preporucim je floravitex...Ja sam prestala da ih pijem,tj nisam pila punu dozu posto sam se malo cudno osecala od njih..Tako da nisam popila tu preporucenu dozu od 3 meseca...Ali te kapi su pocele da mi poboljsavaju stanje sa ciklusom...Planiram opet da krenem i da izguram tu turu od tri meseca..
2019 12 03
Ne znam da li sam ja jedinstven slucaj....ali sam sigurna da od kako ih koristimj edem vise, i to mnogoo vise 😁 a pijem ih iz razloga sto sam podlozna cistama. Da li ste cule za neke negativne efekte ovih kapi?
2019 12 03
Odlične su,900 bočica-stabilizuje proces kod devojaka i žena sa neredovnošću.
2019 12 03
Ja ih pijem evo vec druga bocica. Isto mi je povećan apetit ali mi je metabolizam brz pa se ne brinem :) Pijem ih zbog policističnih jajnika i odlicne su :) > BabyPink: > Ne znam da li sam ja jedinstven slucaj....ali sam sigurna da od kako ih koristimj edem vise, i to mnogoo vise 😁 a pijem ih iz razloga sto sam podlozna cistama. > Da li ste cule za neke negativne efekte ovih kapi?
2019 12 03
> IndiraAmidzic: > Odlične su,900 bočica-stabilizuje proces kod devojaka i žena sa neredovnošću. 900 dinara?! E lopovi jedni, ovde 20 e, a bocicu sam popil skoro AnneBaumer znaci nisam jedina, samo sto meni nije metabolizam brz, ne znam sta da radim sad, da li da nastavljam ili ne 😟 zdrava i debela 😖
2019 12 03
Ehh ja bi volela koju kilu :) Posalji meni kile kad se ugojis ako se ugojis radimo zamenu ;) 🥰🤣> BabyPink: > > IndiraAmidzic: > > Odlične su,900 bočica-stabilizuje proces kod devojaka i žena sa neredovnošću. > 900 dinara?! E lopovi jedni, ovde 20 e, a bocicu sam popil skoro > AnneBaumer znaci nisam jedina, samo sto meni nije metabolizam brz, ne znam sta da radim sad, da li da nastavljam ili ne 😟 zdrava i debela 😖
2019 12 04
> AnneBaumer: > Ehh ja bi volela koju kilu :) > Posalji meni kile kad se ugojis ako se ugojis radimo zamenu ;) 🥰🤣> BabyPink: > > > IndiraAmidzic: > > > Odlične su,900 bočica-stabilizuje proces kod devojaka i žena sa neredovnošću. > > 900 dinara?! E lopovi jedni, ovde 20 e, a bocicu sam popil skoro > > AnneBaumer znaci nisam jedina, samo sto meni nije metabolizam brz, ne znam sta da radim sad, da li da nastavljam ili ne 😟 zdrava i debela 😖 Takvu zamenu bih vrlo rado uradila, ako moze odmah, danas za danas 😂😂 divim se osobama koje ne mogu da se ugoje 😁 u cemu je vasa fora?!?! Otkrijte mi tajnu kaaakkkooo 😀😀😀
2019 12 04
Genetika + voda sa limunom + svugde peške 😂
2019 12 04
Pijem zbog bolova u ciklusu. Ne pomaze uvek. Mislim da kod bolova treba da se piju pre nego bol krene, kad osetite da hoce bas danas. Desavalo mi se da to ignorisem i popijem tek kad krene jako da boli. Treba vremena da krene da deluje
2019 12 04
1 2