Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li je neko koristio femisan A kapi?

Ja sam ih pila kada sam imala problema sa neredovnim ciklusom i pomogle su...usled nagomilanih problema i velike nervoze, nisam uopste dobila vise od mesec dana, tako da razmisljam da ponovo pocnem sa njima.
2019 12 04
> Irinacvetkovic: > Pijem zbog bolova u ciklusu. Ne pomaze uvek. Mislim da kod bolova treba da se piju pre nego bol krene, kad osetite da hoce bas danas. Desavalo mi se da to ignorisem i popijem tek kad krene jako da boli. Treba vremena da krene da deluje Da, treba se piti bar nekoliko bocica, 30 kapi x 2 dnevno, pa pauza 15 dana posle 2 meseca
2019 12 04
> BabyPink: > I ja sam cula dosta pozitivnih i pijem ih vec 2 nedelje, ali meni se mnogo povecao apetit, ne osecam sitost... Ako ovako nstaavim imacu 300 kg 😁 Nisam imala te nagone za hranom. Sve je individualno, za Sta su mi trebale pomogle su. Trebalo bi neki rezultati da se vide tek posle dva meseca uzimanja..
2019 12 06
> BabyPink: > > IndiraAmidzic: > > Odlične su,900 bočica-stabilizuje proces kod devojaka i žena sa neredovnošću. > 900 dinara?! E lopovi jedni, ovde 20 e, a bocicu sam popil skoro > AnneBaumer znaci nisam jedina, samo sto meni nije metabolizam brz, ne znam sta da radim sad, da li da nastavljam ili ne 😟 zdrava i debela 😖 pozdrav najbolje rešenje za uravnotežen rad homona je vitamin D.Deluje na sve hormone ,utiče na raspoloženje, i treba da redovno korisiti.Nema ništa preko noći.Utiče i na metabolizam .Možete lako skinuti stomačić koji nikak da skinemo.
2022 01 12
Ja sam koristila femisan A ali kapsule, imam problema sa hormonima, cistama, bolovima, nista mi nisu pomogle. Ali kao sto neko gore rece - sve je individualno. Nadam se da ce ti pomoci 🙂 Mene zanima da li je neko koristio MSN caj 🤔
2022 01 12
1 2